Ko Tu izdarīji savam e36
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 48
- 49
- 50
- 51
- 52
- …
- 292
- chevron_right
iebakstītas jaunas stabilizātoru atsaites,vecās bij izģērbušās! un tika arī uzlikta jauna izpūtēja pēdēja bunduļa stiprinājuma gumijgabals,beidzot abas trubas stāv taisni! Un konstatēts ka tā itāļu kardāna mufta ir pārlūzusi,no tā arī ir tgd vibrācija,bet nu 70% ka es pats pie vainas ka pārlūza,jo pārlūza tur kur biju iebakstījis neīsto skrūvi
Iepirktas jaunas 6 skrūves priekš kardāna muftas,tgd jāsazīmē cita mufta un jāmaina!
Iepirktas jaunas 6 skrūves priekš kardāna muftas,tgd jāsazīmē cita mufta un jāmaina!
coupe 2.8
prekš kam tu tā dari? cik zinu citi neiet TA, nodod numurus glabāšanā un par to nav jāmaksā nodoklis sezonai..aupinsh rakstīja:Šodien veiksmīgi izieta TA un auto ielikts ziemas guļā!
agris ta ari ir ja es decembri atdodu glabat numurus tad man par sho gadu nodoklis nav jamaksa? man pa ausu galam stastija sito, bet gribeju aizbraukt uz csdd pats un noskaidrot sito...
preciizi nezinu, bet draugs atdeva aptuveni septembrii vai oktobra saakumaa, ja atminja nevil tad cela nodoklis samazinaajas uz pusi. bet vinjam sanaak ka staavees arii pus gads. tas gan buutu jaanoskaidro kaa tur kas preciizi. tik zinu ka kautko ietaupiit var.. katraa zinjaa diezvai izbeegsi no galiigas nemaksaashanas!
kr4 jaaizbrauc uz csdd uzzinaat ka tur ir...
šodien iepirktas hromētas nāsis. :) + pamazām morāli briestu likt tachku ziemas guļā
e30 S50B30us
e90 M57TU2D30
e90 M57TU2D30
palasiju netaa - sapratu ka ja tgd nodotu nummurus tad nebutu jamaksa tik par atlikusho decembri, jega laikam nav,jo nododot un iznjemot atkal numuru es to decembra ietaupito naudu tpt dabutu samaksaat ...
nu tad vieniigais ko var sakasiit laikam ir par janv febr mart..
Ja izņemsi numurus aprīlī, tad par pagājušajiem mēnešiem (janvāris, februāris, marts) nebūs jāmaksā.
ja vienigais par tiem 3 meneshiem nakamo gad...
Taadaa zinaa pie mums ir normaali ar to cela nodokli. Ja tu reaali nebrauc vai arii vienkrshi tevi nenoker, tad peec meenesha, diviem vai kaut vai pussgada, aizej uz menteni vini tev uzspiezh stampeli bez liekiem jautaajumiem un ej un peerc cela nodokli un brauci taalaak.
un ja mani 1 gadu nenokjer starp skateem, varu teikt ka neemsu neko nobraucis, tik spidometru pakrukiju..
Un Somijā vispār nav jāmaksā ceļa nodoklis! :p Tas jau ierēķināts degvielas cenā. Jo vairāk brauc, jo vairāk maksā.
Tājau tikai LV, ka miljonārs, kas dienā nobrauc pāri par 300 km, maksā tikpat cik pensionārs, kas reizi nedēļā aizbrauc uz baznīcu un uz veikalu!
Tājau tikai LV, ka miljonārs, kas dienā nobrauc pāri par 300 km, maksā tikpat cik pensionārs, kas reizi nedēļā aizbrauc uz baznīcu un uz veikalu!
Saproti Agri mums viss ir atseviski maksaajams un viss ir atsevishkaas instituucijaas, apskate tur, cela nodoklis te. Kaa sak, galvenais mums te ir apdroshinaashana, paareejaas lietas mentam var pateikt: ''ui sorry aizmirsu!'', tad tevi viegli pabriidina un dodies taalak savu celu.Agris rakstīja:un ja mani 1 gadu nenokjer starp skateem, varu teikt ka neemsu neko nobraucis, tik spidometru pakrukiju..
Tāpat maksāsi Tagad jau vairs nav tā. Tagad, ja auto ir uzskaitē, tad kaut vai skate tam nav, nodoklis tāpat jāmaksāAgris rakstīja:un ja mani 1 gadu nenokjer starp skateem, varu teikt ka neemsu neko nobraucis, tik spidometru pakrukiju..
tiko pasutits xenona komplekts tuvajiem
Jaunas BMW OEM un cita ražotāja detaļas.
Auto sporta lietas,kartera magnētiskās skrūves,stūres(OMP),Koiloverus(TA-Technix,FK, HSD, BC),hidro rocenes,K&n filtrus,quick release stūrēm(Sparco),u.c.
Labas cenas.
Auto sporta lietas,kartera magnētiskās skrūves,stūres(OMP),Koiloverus(TA-Technix,FK, HSD, BC),hidro rocenes,K&n filtrus,quick release stūrēm(Sparco),u.c.
Labas cenas.
Šodien pasūtīts //M bamperis, kā arī glāžu savilcējs
laiakm tur pat no kurienas man vis tas naak - protuning.lv ?
Jaunas BMW OEM un cita ražotāja detaļas.
Labas cenas.
Labas cenas.
Nav ne jausmas, kā to kantori sauc
Līdz kuram datumam bija tā mega akcija?
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 48
- 49
- 50
- 51