-HAPO- kupeja
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 48
- 49
- 50
- 51
- 52
- chevron_right
Man jau liekas, ka kādreiz bija labāk. Vismaz izskatījās pēc normāla missile car, kaut kāds piedūriens jau tai visā bijā
Ja nu kādam gribas pasekot līdzi manam e36: viewtopic.php?f=249&t=4013
Sis tik sakumsjaaniskal rakstīja:Man jau liekas, ka kādreiz bija labāk. Vismaz izskatījās pēc normāla missile car, kaut kāds piedūriens jau tai visā bijā
Līdz "izskatās" tur vēl kā "rakom do kitaja" - pagaidām tādam drapakam tiešām vairāk derētu kkādi alja visapkart dzelteni vai tml... Lkm kāds vnk gatavojas pardošanai!byrbyr rakstīja:Obana, šis pēc auto atkal izskatās
d[-_-]b
A jums nav zb piwpisties cilvekam?
Sakot ar DJ un vel pusi, jums tak pasiem auto pec suda izskatas
ar kompatu pa brugji
Oh wow, pateicoties šim topikam E36.lv dzīvos mūžam!!!
Cik zinu, Hapo nevienam neko sliktu forumā nav izdarījis, nav uzmetis, nav nodirsis vai vēl kaut ko.
Vnk taisa ekstravagantu auto.
Kamdēł tad šeit , atvainojos par tiešu apzīmējumu, lohi atłaujas nodirst tik brutāli cita cilvēka gaumes izpausmi?
Vnk taisa ekstravagantu auto.
Kamdēł tad šeit , atvainojos par tiešu apzīmējumu, lohi atłaujas nodirst tik brutāli cita cilvēka gaumes izpausmi?
-HAPO- rakstīja:И снова здравствуйте ....
malacis izskatas super. Un pox uz citiem viedokliem
Auto rezerves dalu pardosana
Auto/moto krasosana
Automobilu remonts
PM
Auto/moto krasosana
Automobilu remonts
PM
Haha, tu tak gandrīz katram piepisies, tad vēl čupiņai kam bez lubrinkanta pielien.cipruss18 rakstīja:A jums nav zb piwpisties cilvekam?
Autoram atvainojos par offtopic.
+325AndrejCR rakstīja:-HAPO- rakstīja:И снова здравствуйте ....
malacis izskatas super. Un pox uz citiem viedokliem
Ai,tak liecies mierā. Es tak sen jau visu so negaciju nenemu galva,un daru to,kas man uz doto bridi patik. Viss cilaa. Vienigi,negribas lai admini aizver del daildirsejiem topikucipruss18 rakstīja:A jums nav zb piwpisties cilvekam?
...
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
Ja tehniski autiņam viss kā nākas un bundža laba, tad kur problēma apkarināt ar ko vēlās to e36 ?
Nez ko ceļu policija par tām nenokniebtajām kniedēm pa visu bampera apakšu teiktu?
Tur reāli var kādu uzdurt
Neko nesakaValtersD rakstīja:Nez ko ceļu policija par tām nenokniebtajām kniedēm pa visu bampera apakšu teiktu?
Durvis izskatās ka caur dir@$ krasotas, nenem launaa
Lai piedod godājamais mākslinieks un varbūt arī neko nesaprotu no foto, bet man vienīgajam šķiet, ka tas foto ir katastrofāls?
tur jau auto vaina, ne fotogrāfaGatisB. rakstīja:Lai piedod godājamais mākslinieks un varbūt arī neko nesaprotu no foto, bet man vienīgajam šķiet, ka tas foto ir katastrofāls?
GatisB. rakstīja:Lai piedod godājamais mākslinieks un varbūt arī neko nesaprotu no foto, bet man vienīgajam šķiet, ka tas foto ir katastrofāls?
Man kā nezinātājam vari pastāstīt kas tur tik katastrofāls? ( Gribu zināt pa nopietno )
- ikey07
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 48
- 49
- 50
- 51
- 52
- chevron_right