RENIO'S cabrio
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 48
- 49
- 50
- 51
- 52
- …
- 86
- chevron_right
Nelodē vadus kas iet no motora uz virsbūvi(kompi), zem motorpārsega būs silts(karsts), plus vibrācijas, alvai ir zema kušanas temp.
- ikey07
Tieśi tà!
es tā arī domāju, ka visus pārpulēt un centrā varbūt vārliet pāri ar caurspīdīgo krāsaino laku.
Man patīk!
Pirms tiku pie rk2 gribēju sev pirkt JP racing JR11 bet nu tavā gadijumā tie laikam īsti nepiestāvēs
Pirms tiku pie rk2 gribēju sev pirkt JP racing JR11 bet nu tavā gadijumā tie laikam īsti nepiestāvēs
Cik ilgi neēsi darbinājis?
aptuveni 1,5 mēnesi
Ilgi griezās?RENIO rakstīja:aptuveni 1,5 mēnesi
Nu jaizkusīs lodalva (kuras kušanas temperatūra ir 250 +/-50 grādi, tad kas notiks kaut vai ar to pašu vadu izolāciju pie tādas pat temperatūras?!ikey07 rakstīja:Nelodē vadus kas iet no motora uz virsbūvi(kompi), zem motorpārsega būs silts(karsts), plus vibrācijas, alvai ir zema kušanas temp.
d[-_-]b
Kàdà ziņà?Riks* rakstīja:Ilgi griezās?RENIO rakstīja:aptuveni 1,5 mēnesi
Gan jau domāja, ka griez un nevar iedarbināt. Es vismaz tā sapratu.RENIO rakstīja:Kàdà ziņà?Riks* rakstīja:Ilgi griezās?RENIO rakstīja:aptuveni 1,5 mēnesi
Es savu cenšos 1x nedēļā piekurbulētRENIO rakstīja:Kàdà ziņà?Riks* rakstīja:Ilgi griezās?RENIO rakstīja:aptuveni 1,5 mēnesi
Es savu cenšos 1x nedēļā piekurbulētRENIO rakstīja:Kàdà ziņà?Riks* rakstīja:Ilgi griezās?RENIO rakstīja:aptuveni 1,5 mēnesi
No pusapgrieziena piedarbinàju.
vienreiz es savu 8menesus nebiju darbinajis
un pielec uz pusapgrieziena
un pielec uz pusapgrieziena
E36///M3 1996.coupe S50B32
Šitas jau nav dīzels, ko jāzāģē
tātad uz doto brīdi izdarītās lietas:
1. pārvilkta visa signalizācija (jo iepriekš bija savilkts caur ž..."superīgie sigenes licēji"
2. Ievilkti vici vadi priekš HK (iepriekš stāvējā audio bez oem pastiprinātāja)
3. sataisīta aizmugurējā bagāžnieka centrālā atslēga
4. Savilkts pilnais OBC
1. pārvilkta visa signalizācija (jo iepriekš bija savilkts caur ž..."superīgie sigenes licēji"
4. Savilkts pilnais OBC
Kā Tu pārvilki vadus? Pārvilki pilnīgi visus vadus kuri sastīti ar mūziku, tobiš visu žgutu?RENIO rakstīja:tātad uz doto brīdi izdarītās lietas:
4. Savilkts pilnais OBC
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 48
- 49
- 50
- 51
- 52