Jautājumi I
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 490
- 491
- 492
- 493
- 494
- …
- 1297
- chevron_right
Jautājums ir "kā pareizi salēgt vadus" adresēts tiem kas kādreiz ar šo lietu saskārušies - vai arī to var formulēt savādāk tiem kas nav ar šo lietu saskārušies:Inferno rakstīja:Un kur ir jautājums..?BadToro rakstīja:Tā ieberzos ar airbag... iedevu apvilkt cita dizaina stūri un izrādījās, ka tai ir oglītes pakaļā a manai lente... nu ok - dabūju oglītes, atradu kā piemūķēt, visu pieliku utt, bet štepseļi maķ arī atšķiras - nu ok taurei diezgan loģiski varēja izsekot, tai visu salodēju a albertam vienai stūrei abi vadi iet caur glaunu oranžu štepseli ar maziem kontaktiem a otrai viens vads caur glauno, bet otrs tāds prasts ar cilpiņu galā (it kā pie masas būtu bijis pieskrūvēts) - vadu krāsas abām sistēmām totāli atšķirīgas....
Ne es gribētu ko nosvilināt ne dabūt pa mūli pagriežot atslēgu...
A. vai albertam ir svarīgs +/- vai arī ir vienalga kā savieno šos 2 vadus.
B. ja ir svarīgs tad kā, lai izkož kurš no vadiem "brūns-glaunajā kontaktā un brūns "aļa masa"" ir jāvieno pie vadiem dzeltens brūna svītra un dzeltens balta svītra".
OEM štekeris ir "atzarots" no aizm. lampu štekera/vadiem.barons rakstīja:Kur tas oem štekeris vienojas klāt?
Ieplūdes kolektora pusē, biš virs kartera, tuvāk karterim un pa vidudriftaelks rakstīja:Kurā vietā 6cilindru motoram atrodas dzinēja kods?
http://www.ge39.com/files/zeigeinfo.pdfIeplūdes kolektora pusē, biš virs kartera, tuvāk karterim un pa vidudriftaelks rakstīja:Kurā vietā 6cilindru motoram atrodas dzinēja kods?
http://www.diena.lv/latvija/zinas/pampa ... a-14091881
Nav tāds topiks kur šis iederās..
Nav tāds topiks kur šis iederās..
tas ir sagāzums, regulējas ar ekscentrisku skrūvi (nr 10 attēlā) pašam uz čuju neiesaku regulēt, aizbrauc uz savirziskudra rakstīja:Jautajums par aizmugurejo tiltu - man ir ta, Ka labas puses riepa ir dziljak arkas neka kreisaja- Nu tjip taka dziljak
Uz salona pusi , bet kreisa puse normali lidz ar arkam iet - riepa nav ne skjiiba ne ka,
Tas ir no ta,Ka saversums nav noregulets, vai kautkas cits?
Sorry par mulkigu jautajumu
yseeingman rakstīja:tas ir sagāzums, regulējas ar ekscentrisku skrūvi (nr 10 attēlā) pašam uz čuju neiesaku regulēt, aizbrauc uz savirziskudra rakstīja:Jautajums par aizmugurejo tiltu - man ir ta, Ka labas puses riepa ir dziljak arkas neka kreisaja- Nu tjip taka dziljak
Uz salona pusi , bet kreisa puse normali lidz ar arkam iet - riepa nav ne skjiiba ne ka,
Tas ir no ta,Ka saversums nav noregulets, vai kautkas cits?
Sorry par mulkigu jautajumu
Paldies pa info
savirzē tikai neļauj lohiem salikt toe in ~1.3 grādus, riepas ēd un irsā vadāmība
Ja pie sagāzuma regulācijas iepriekš nav līsts, tad visdrīzākais šarnīrbukse (pozīcija nr2 attēlā) būs pateikusi čau. ļoti izplatīta kaite e36/e46/e38/e39, kaut cik tur tikai un vienīgi lemforders, febi/meyle, delfi utt mainīsi ik pēc pāris mēnešiem.
m50/m52/m54 un n42/n46 timing tūļu noma
Ms41/ms42/ms43 ews atslēgšana.
Ms41/ms42/ms43 ews atslēgšana.
Kur šodien nopirkt līmējamos atsvarus priekš diskiem ? 
Cik vijumus jaagriez atspereem, lai mazliet piesedinaatu? Daudz nevajag-tikai lai neizskataas peec dzhipa. Prieksejas var nogriezt ar fleksi neiznemot aaraa? Un vai pakaleejaas atsperes kompaktam neizlidos aaraa, kad bus nogrieztas, jo gali sashaurinaati.? 
labak ej pastrada un noperc atsperes. kamer nesi ar fleksi grizot sevi nogalinajis sada veida griezot atsperes
arnis87 rakstīja:Cik vijumus jaagriez atspereem, lai mazliet piesedinaatu? Daudz nevajag-tikai lai neizskataas peec dzhipa. Prieksejas var nogriezt ar fleksi neiznemot aaraa? Un vai pakaleejaas atsperes kompaktam neizlidos aaraa, kad bus nogrieztas, jo gali sashaurinaati.?
Pāris vijumus nogriez, būs čotka un rajonā respekts! Tikai pirms sāc darboties, uzliec vairākas videokameras no dažādiem rakursiem, lai filmē! Ja tgd nav naudas sēdinātām atsperēm, tad vismaz jūtubā nopelnīsi ar video "čalim ar atsperes gabalu norāva glavu - skatīties visiem!" 
d[-_-]b
Laid tik to fleksi iekša! Nekas nav jāņem ārā! Un neaizmirsti amīšiem štokus norezīt, lai arī ir īsie! 
Beautiful Mechanical Wonder
Arī nesaprotu tos atsperu fleksetajus, nemaksā tas sedinatas atsperes miljonus... Nevari atļauties jaunas, nopērc lietotas. Lkm mūsdienās ietaupīt kādu kapeiku ir vērtīgāk, nekā domāt par savu dzīvību un citu cilvēku drošību ;-)
arnis87 rakstīja:Cik vijumus jaagriez atspereem, lai mazliet piesedinaatu? Daudz nevajag-tikai lai neizskataas peec dzhipa. Prieksejas var nogriezt ar fleksi neiznemot aaraa? Un vai pakaleejaas atsperes kompaktam neizlidos aaraa, kad bus nogrieztas, jo gali sashaurinaati.?
Griez pēc speciālista tutoriāļa: http://svel.me/rqU tikai nečakarējies un neņem laukā.
braucu viss kā parasti, bremzēju pie luksofora un pēkšņi tāda sajūta ka viens pakaļējais ritenis grūti griežas, uzsākot sajūta bija tāda kā ručņiks vienam ritenim tikai butu norauts, pēc brīža bremzēšana pazuda, bet tagad skan būkšķi no aizmugures, braucot pa lidzenu ceļu. kādas idejas? reduktors?
Labi, labi.
Tad piedavajiet kaads man taas atsperes. Man vajag tikai nedaudz zemaaku auto, nevis cietu kaa karieti. Visas tas sedinatas atsperes ir tik cietas, ka zobus var izsist.
Un nestastiet pasakas, ka te neviens nav griezis atsperes.
Tad piedavajiet kaads man taas atsperes. Man vajag tikai nedaudz zemaaku auto, nevis cietu kaa karieti. Visas tas sedinatas atsperes ir tik cietas, ka zobus var izsist.
Visdrīzāk, rocene sabirusiRBG rakstīja:braucu viss kā parasti, bremzēju pie luksofora un pēkšņi tāda sajūta ka viens pakaļējais ritenis grūti griežas, uzsākot sajūta bija tāda kā ručņiks vienam ritenim tikai butu norauts, pēc brīža bremzēšana pazuda, bet tagad skan būkšķi no aizmugures, braucot pa lidzenu ceļu. kādas idejas? reduktors?
Sveiki,vajag pieslēgt kompi,šodien vai rīt,m50 2.0 vanos ar siemens vadību,varbūt kāds var? Āgenskalns.
Ja nu kas, tad nogriezot vijumus tu arī ietekmesi kopējo atsperes cietību.arnis87 rakstīja:Labi, labi.![]()
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 490
- 491
- 492
- 493
- 494
- …
- 1297