Es Viņu Redzēju II
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 490
- 491
- 492
- 493
- 494
- …
- 679
- chevron_right

Šodien satikts ElvijsR
Paldies par sadarbību!

Paldies par sadarbību!

Ap sešiem ikey's uz brīvibenes Teikā redzēts

A ko jūs meklējāt Tīnūžos?ieska rakstīja:Vainīgs, Madliena vainīgaĢirts rakstīja:Tīnūžos sarkans sedans iebrauca,uzspolēja un aizbrauca,kāds no šejienes?Pieļauju,ka ropaži pie vainas![]()

Dzīvojos pa Ogri un braucu uz RīguĢirts rakstīja:A ko jūs meklējāt Tīnūžos?ieska rakstīja:Vainīgs, Madliena vainīgaĢirts rakstīja:Tīnūžos sarkans sedans iebrauca,uzspolēja un aizbrauca,kāds no šejienes?Pieļauju,ka ropaži pie vainas![]()
laikam neesat stāstus dzirdējuši par džondžu!

Neesmu gan

Satikts Elwisz, vēlreiz paldies par riepām. 

Piedāvāju dažādus sportiskus aksesuārus Tavam auto - Koiloveri, Hidrauliskās rokasbremzes, sporta stūres un dažādi sīkumi. Droši raksti PM.
Youtube - TheDriftGang
Instagram.com/thedriftgang
Facebook.com/thedriftgang
TikTok @The_drift_gang
Youtube - TheDriftGang
Instagram.com/thedriftgang
Facebook.com/thedriftgang
TikTok @The_drift_gang

Zaļss sedans ar zelta steelijiem pie mebeļu nama carwash.
powered by Tapatalk///
powered by Tapatalk///

em.dzhii rakstīja:Ap sešiem ikey's uz brīvibenes Teikā redzēts

- ikey07

melns sedans ar e36.lv uzlīmēm pie alfas bija manu auto atbraucis skatīties. kurš?

Redzēts Vladlen pie krusta uz Biķernieku ielas. Pie zaļā sāku taisīt burnout cerībā, ka sapratīs, ka kāds stulbenis no foruma.
Tēloja, ka neredz un nogriezās.
P.S - Es laikam no tevis rudenī nopirku CD43, bija beigts. Neatceros useri no kura pirku, kad uzzināju, ka beigts, bet nu...ko nu vairs.

Tēloja, ka neredz un nogriezās.
P.S - Es laikam no tevis rudenī nopirku CD43, bija beigts. Neatceros useri no kura pirku, kad uzzināju, ka beigts, bet nu...ko nu vairs.

Uz brīvības gatves saputināts zaļš sedans. 
Sent From My 7 button OBC Using Tapatalk

Kas dzīvē ir galvenais? Galvenais ir nemīzt, vecīt!

Kuram Dārzciema ielā pāri Deglava tiltam ilgi mētājas dzeltens, nopakots sedans bez viena moldinga?

iespējams eslitrinjsh rakstīja:Uz brīvības gatves saputināts zaļš sedans.

Arī katru dienu braucot uz darbu noskatos un domāju, kādēļ viņš tur tā pamests stāvRiks* rakstīja:Kuram Dārzciema ielā pāri Deglava tiltam ilgi mētājas dzeltens, nopakots sedans bez viena moldinga?

Credit Cards? Drug smuggling? Selling your body for cheap?
It doesn't matter. All sins are forgiven on the path to boost.
It doesn't matter. All sins are forgiven on the path to boost.

Es trolejbusā braucot arī katru dienu noskatosKikaps rakstīja:Arī katru dienu braucot uz darbu noskatos un domāju, kādēļ viņš tur tā pamests stāvRiks* rakstīja:Kuram Dārzciema ielā pāri Deglava tiltam ilgi mētājas dzeltens, nopakots sedans bez viena moldinga?

vakar smuks sedans...KD328 uz ulmaņa gatves.. 

Riks tikko uz piesrujas ielas? Jumtu jau noņēmis? 

Nē, nēElvijsR rakstīja:Riks tikko uz piesrujas ielas? Jumtu jau noņēmis?

Mans vēl garāžā, cerams, ka aprīlī gāzīšu

nu zb. Visi uz tiem st5 izskatās vienādiRiks* rakstīja:Nē, nēElvijsR rakstīja:Riks tikko uz piesrujas ielas? Jumtu jau noņēmis?
Mans vēl garāžā, cerams, ka aprīlī gāzīšu

-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 490
- 491
- 492
- 493
- 494
- …