Šeit var papļāpāt !!!
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 491
- 492
- 493
- 494
- 495
- …
- 2228
- chevron_right
no tās man liekas ka vēl sydīgāk bys 
Nu tak,garneļu zupa

pārbaudi drošinātāju sākumāevaness2 rakstīja:Šodien konstatēju, ka neiet skaņas signāls.
Kā ir ar viņu, skaņas signālam ir atsevišķa taure, jeb tas izmanto signalizācijas spīkeri ?
HVZmelaro rakstīja:Kas šī par krāsu sanāk? http://www.ss.lv/msg/lv/transport/cars/ ... bpxox.html
Saphirschwarz ?
Kāds var pastāstīt kā saprast šo teikumu? "reģistrēto aizliegumu esamību vai neesamību" Nosūtīju īsziņu, lai iegūtu datus par automašīnu, cik saimnieki un bla, bla, bla..parādījās, ka bembim ir liegumi, tikai nesaprotu, kas tie par liegumiem, kāds varētu apgaismot mani? 
droši vien ka saimniekam pašreizējam ir kkādi sūdi, vai parādi, un tiesu izpildītāji uzliek liegumu, kamēr nesakārtos savas lietas...
Vīrieši ir dzimuši starp sievietes kājām un pavada atlikušo mūžu lai tiktu atpakaļ starp tām!
Kapēc? Jo nav labākas vietas par mājām .
Tādi mēsli man nav, bet daži sodiņi stāv, tie ar skaitas? 
ja vairāk kā gadu nēesi nomaksājis, tad jā...
ar auto reāli neko dotajā brīdi nevar izdarīt, pat TA izziet...
ar auto reāli neko dotajā brīdi nevar izdarīt, pat TA izziet...
Vīrieši ir dzimuši starp sievietes kājām un pavada atlikušo mūžu lai tiktu atpakaļ starp tām!
Kas par mēsliem, es laikam esmu, tad kaut ko sastrādājis, bet par to neko nezinu 
Iebāz tajos caurumos, piemēram, pa naglai un maģis izleks.
Izlīda laukā, paldies. Ar 2 naglām sākumā gan vienkārši bija par maz.
BMW Motorsport International
Tas tā kā būtu pašsaprotami, ja kaut kas nav samaksāts, tad TA iziet nevar, pārrakstīt nevar utt. Bet mūsu valstī tev neviens neteiks ak nevar. Pie konkrētās darbības veikšanas paprasīs papildus summu ko esi parādā.G1RT5 rakstīja:droši vien ka saimniekam pašreizējam ir kkādi sūdi, vai parādi, un tiesu izpildītāji uzliek liegumu, kamēr nesakārtos savas lietas...
Tiko salūza aizdedzes slēdzene
Tagad jādarbina ar skrūvgriezi.
Rit jābrauc meklēt pa šrotiem jauna slēdzene. Man ir ar EVS. Aptuveni 30ls izmaksās?
(kas jāņem vērā pie nomaiņas)?
Rit jābrauc meklēt pa šrotiem jauna slēdzene. Man ir ar EVS. Aptuveni 30ls izmaksās?
(kas jāņem vērā pie nomaiņas)?
es vienam biedram pa 10 ls atdevu
, domaju ka var pat letak dabut 
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 491
- 492
- 493
- 494