Es Viņu Redzēju II
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 494
- 495
- 496
- 497
- 498
- …
- 679
- chevron_right

Melns sedans kadrìz katru dienu pie TÈTÀ.

A7 - BALDONES pagriezienaa zaļš pakots sedans! ap 11.00

vakar paskrēju garām hellrot kūtij pie deglavu maximas who ? 

Es. Gribēju noskalot kūti carwashā, bet tā rinda galīgi neuzrunāja.

es ar neizturēju 

Laacis noparkojies pretī coronabeats kūtiņai teikā

pelēks e36 uz granīta ielas samidžināts pāris h atpakaļ, whoo?? 

Meklēju vīrieti nopietnām attiecībām

dzivoju tur. tā ari viņu nekad dzive neesmu saticis un sasveicinajiesIMRE rakstīja:Laacis noparkojies pretī coronabeats kūtiņai teikā

forshi pretī dzivot bet ne reizi nesasveicinātiescoronabeats rakstīja:Es. Gribēju noskalot kūti carwashā, bet tā rinda galīgi neuzrunāja.

Es uz darbu skrēju.Fashion rakstīja:pelēks e36 uz granīta ielas samidžināts pāris h atpakaļ, whoo??

tak svētdienaGwido rakstīja:Es uz darbu skrēju.Fashion rakstīja:pelēks e36 uz granīta ielas samidžināts pāris h atpakaļ, whoo??

Pacha savā boksā! :)
Bez kvēpa nav spēka....
Diskumeistars.com
Plauktu pulēšana, disku krāsošana.
Metināšana un valcēšana.
<26145354>
Diskumeistars.com
Plauktu pulēšana, disku krāsošana.
Metināšana un valcēšana.
<26145354>

zila kupeja ar baltiem diskiem vakar vakarā bij pieparkojusies blakus pie juglas centra. who? 

Pacha satikts boksā, ievērtēts progress, savākti diski. 

Piedāvāju dažādus sportiskus aksesuārus Tavam auto - Koiloveri, Hidrauliskās rokasbremzes, sporta stūres un dažādi sīkumi. Droši raksti PM.
Youtube - TheDriftGang
Instagram.com/thedriftgang
Facebook.com/thedriftgang
TikTok @The_drift_gang
Youtube - TheDriftGang
Instagram.com/thedriftgang
Facebook.com/thedriftgang
TikTok @The_drift_gang

Satikst Kļaviņš, sadabūts vēl viens mazs sīkums lai tiktu vaļā no iepriekšējā saimnieka gatera, paldies 

JJ113 rimi stirnu iela:)
Auto rezerves dalu pardosana
Auto/moto krasosana
Automobilu remonts
PM
Auto/moto krasosana
Automobilu remonts
PM

Fashion rakstīja:Satikst Kļaviņš, sadabūts vēl viens mazs sīkums lai tiktu vaļā no iepriekšējā saimnieka gatera, paldies

Jaunas BMW OEM un cita ražotāja detaļas.
Auto sporta lietas,kartera magnētiskās skrūves,stūres(OMP),Koiloverus(TA-Technix,FK, HSD, BC),hidro rocenes,K&n filtrus,quick release stūrēm(Sparco),u.c.
Labas cenas.
Auto sporta lietas,kartera magnētiskās skrūves,stūres(OMP),Koiloverus(TA-Technix,FK, HSD, BC),hidro rocenes,K&n filtrus,quick release stūrēm(Sparco),u.c.
Labas cenas.

Vakar vakarā rumbulā laikam jaņķels redzets ar baltu sedanu JCxxxx un uz ezermalas ielas zaļa kipeja ar uzlīmem

Tā kūtiņa pa turieni tusējas ļoti bieži, gan jau ka saimnieks tur pat dzīvojas.Pe4us rakstīja:Sarkans uni cēsu ielā [emoji6]
Sent from my iPhone using Tapatalk
Man pašam tur darbs ir, ja redz kāds tumši pelēku kupeju ar "white house" uzlīmēm, iemet bildi, gribu ar savu auto te redzēt.

-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 494
- 495
- 496
- 497
- 498
- …
- 679