Šeit var papļāpāt !!!
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 494
- 495
- 496
- 497
- 498
- …
- 2228
- chevron_right
jā, vot iečekošanās ir pats svarīgākaiskompots rakstīja:esmu jau ticis atpakaļ pie telefona un sirds mierīgavaru beidzot iečekoties
Kad ieraugu kādu kas kaut kur ir iečekojies vienmēr rodas domas - ko gan tas pasaka par cilvēku? Ok, ja Tu iečekojies kādā lielā pasākumā, koncertā vai tml. tad skaidrs, vnk gribi palielīties, bet ko ar to domā tie, kas to dara visu laiku, neesmu sapratis līdz šim...
kad jūs ejat uz podu, tad arī ierakstāt, ka ejat dirst un pēc tam atskaitē kādas krāsas un konsistences fekālis bija?
Es nezinu, es šito vienkārši NESAPROTU! Vecums varbūt, bet redzot, ka to dara dažs labs arī pie 30, tad laikam ne vecums būs šī mēsla lietošanas galvenais siets
Es nezinu, es šito vienkārši NESAPROTU! Vecums varbūt, bet redzot, ka to dara dažs labs arī pie 30, tad laikam ne vecums būs šī mēsla lietošanas galvenais siets
Nu protams, visiem taču interesē kādas krāsas snikers šodien izgāja un vai peld pa virsu, vai nogrimst

un tad sākas šis sviests
Mēs jau tikai pasmejamies 
Šodien kaimiņš pateica smagu vārdu ka es katru reizi sliedes dzenu līkumā 
Jaucu E46 automobiļus detaļās !
Pasaki ka tu savādāk nemāki brauktzuze91 rakstīja:Šodien kaimiņš pateica smagu vārdu ka es katru reizi sliedes dzenu līkumā
Kam ir violetas krāsas kupeja ar uzlīmēm ??? Viens putniņš pačukstēja, ka laikam uz Dārzciema ielas bija avārija
Kurš ???
Kurš ???
Beautiful monster
viewtopic.php?f=29&t=641
viewtopic.php?f=29&t=641
Nu twiteris gan liekas nez kam vajadzigs. Bet Foursquare normali. Vismaz redzi, kur kas kura mirkli atrodas. Sēdi, piem, 5dien vakara majas, redzi visi sak te atzimeties Rumbula, un izdoma ar aizbraukt arī :)Wilsons86 rakstīja:Kad ieraugu kādu kas kaut kur ir iečekojies vienmēr rodas domas - ko gan tas pasaka par cilvēku? Ok, ja Tu iečekojies kādā lielā pasākumā, koncertā vai tml. tad skaidrs, vnk gribi palielīties, bet ko ar to domā tie, kas to dara visu laiku, neesmu sapratis līdz šim...kad jūs ejat uz podu, tad arī ierakstāt, ka ejat dirst un pēc tam atskaitē kādas krāsas un konsistences fekālis bija?
No visiem visinteresantākais liekas twitters, pārējie kaka 
Laikam taure jāmaina, pienāk stabili 12 volti, vienu brīdi it kā dabūju lai paskan, bet tā kroplīgi un beigās tā pat neskan.
Taures e36 ir viesiem standarts, vai ir arī niknākas?
Taures e36 ir viesiem standarts, vai ir arī niknākas?
Ja nemaldos, tad zemie un augstie toņi, t.i., divu veidu.
Labāk dzirdētu laikam auksto toni. Varbūt kāds tirgo?
Bērnībā katru rītu tētis mani veda uz bērnudārzu ar Opeli, tāpēc lamāties es jau iemācījos ļoti agri. :)
video kas šodien aizkustināja
Čekošanās daļēji izskaidrojama ar to, ka dažos spotos par to tiek piemērotas atlaidītesWilsons86 rakstīja:Kad ieraugu kādu kas kaut kur ir iečekojies vienmēr rodas domas - ko gan tas pasaka par cilvēku? Ok, ja Tu iečekojies kādā lielā pasākumā, koncertā vai tml. tad skaidrs, vnk gribi palielīties, bet ko ar to domā tie, kas to dara visu laiku, neesmu sapratis līdz šim...kad jūs ejat uz podu, tad arī ierakstāt, ka ejat dirst un pēc tam atskaitē kādas krāsas un konsistences fekālis bija?
E36 328i+ lpg 95'
NB MX-5 99'
E46 325ix lpg 01'
NB MX-5 99'
E46 325ix lpg 01'
Kada sedinasana? Tourings domats prieks R16.Ar normalu kliriensu. Pa grunteni pabraukt ari. Kartupelu maisu iekraut.
Darbā 4 dienas braucu ar Reanult Laguna 2004 gada. Teikšu kā ir lielāku šrotu savu mūžu nebiju braucis. Pēc pirmajiem 5 km man jau ļoti pietrūka e36. Laikam esmu atkarīgs :(
Jaucu E46 automobiļus detaļās !
ņjā, šitais labi paķēra...RENIO rakstīja:video kas šodien aizkustināja
visu cieņu viņiem... mala
ci
Vīrieši ir dzimuši starp sievietes kājām un pavada atlikušo mūžu lai tiktu atpakaļ starp tām!
Kapēc? Jo nav labākas vietas par mājām .
Kapēc? Jo nav labākas vietas par mājām .
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 494
- 495
- 496
- 497
- 498
- …
- 2228