Šeit var papļāpāt !!!
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 495
- 496
- 497
- 498
- 499
- …
- 2228
- chevron_right
Cik labas miega zāles ir aliņš - otrais vēl nav beidzies un jau lūztu nost. 
tagad viskijs+cola 
Kur varētu audio pastiprinātājam ieejas salabot ? Man viena tāda - te ir kontakts, te nav.
Lietotājs Jonjis kvalitatīvi saremontēs, ja būs remontējams.
RENIO rakstīja:video kas šodien aizkustināja
Vispār jau E36 nāk abi skaņas signāli vienlaicīgievaness2 rakstīja:Labāk dzirdētu laikam auksto toni. Varbūt kāds tirgo?
Aukstais tonis...
Ir kāds ņēmis šos migliniekus?
Nav traģiska kvalitāte?
http://www.bimmershop.lv/lv/galvena?pag ... ry_id=1017
Nav traģiska kvalitāte?
http://www.bimmershop.lv/lv/galvena?pag ... ry_id=1017
Nekāda vaina tām miglām. Ļoti parocīgi pilsētā apmales un pagalmos škēršļus redzēt.
Var gadīties tā ka ar statoil baltās gaismas spūldzēm spīd labāk kā OSram spūldzes tuvajos
Var gadīties tā ka ar statoil baltās gaismas spūldzēm spīd labāk kā OSram spūldzes tuvajos
Jaucu E46 automobiļus detaļās !
Es ceru, ka tu zini šo - pilsētās vienmērīgi apgaismotās vietās diennakts tumšajā laikā papildus tuvās gaismas lukturiem aizliegts ieslēgt miglas lukturus. Gaišajā diennakts laikā atļauts lietot miglas lukturus tuvo gaismu vietā.
Tik daudz termosu kas šīs elementārās lietas neievēro. Un ja neievēro, vismaz saregulē staru pareizi nevis visi lukturi spīd debesīs un pretīmbraucējam jāžilbst no pajoliņu lukturos sabāztiem hrenoniem, jo redz tā labāk ceļu var redzēt
Tik daudz termosu kas šīs elementārās lietas neievēro. Un ja neievēro, vismaz saregulē staru pareizi nevis visi lukturi spīd debesīs un pretīmbraucējam jāžilbst no pajoliņu lukturos sabāztiem hrenoniem, jo redz tā labāk ceļu var redzēt
Jautājums,vai vēl kādam ir nākusi vēstule no VID'a,sakarā ar biežu mašīnu maiņu,viņi grib man piešut saimniecisku darbību-mašīnu tirgošana,kaut nevienu mašīnu neesmu notirgojis,tikai samainījis
Varbūt kāds var pastāstī kaut ko par šo,pirms braucu pie viņiem??
Varbūt kāds var pastāstī kaut ko par šo,pirms braucu pie viņiem??
Ja esi veicis CSDD īpašnieku maiņu mašīnām, tad tā pa lielam skaitās pārdošana vai pirkšana. Tas tā kā būtu normāli
Bija limits, ko varēja gada laikā uz sevis uzrakstīt/pārrakstīt, līdz atnāk vēstulīte no VID.
Ja tiešām nepārdod, tad nav ko baidīties.. Brauc ciemos un stāsti, ka mainies, jo katru reizi kaut kas neapmierina, vai kaut kas iepatīkas citā autiņā
Ja tiešām nepārdod, tad nav ko baidīties.. Brauc ciemos un stāsti, ka mainies, jo katru reizi kaut kas neapmierina, vai kaut kas iepatīkas citā autiņā
Baigi tas VID seko līdz
nevar jokoties ar viņiem 
Sen jau zināms, ka neviens nemīl tādus, kuri tik bieži maina autiņus, pat VIDs 
Saskaņā ar likuma “Par iedzīvotāju ienākuma nodokli” 11.panta 1.3daļu fiziskās personas darbība kvalificējama kā saimnieciskā darbība, ja tā atbilst vienam no šādiem kritērijiem:
1) darījumu regularitāte un sistemātiskums (trīs un vairāk darījumi taksācijas periodā vai pieci un vairāk darījumi trijos taksācijas periodos);
2) ieņēmumi no darījuma pārsniedz 10 000 un vairāk latu taksācijas gadā, izņemot ienākumus no personīgā īpašuma atsavināšanas atbilstoši šā likuma 9.panta pirmās daļas 19.2punktam;
3) darbības ekonomiskā būtība vai personas īpašumā esošo lietu apjoms norāda uz sistemātisku darbību ar mērķi gūt atlīdzību.
Līdz ar to, ja es guvis ar nodokli neapliekamos ienākumus, kas kopumā 2012.gadā pārsniedza 2160 latus (piemēram, gūti ienākumi no personiskās mantas pārdošanas) tev jāiesniedz gada ienākumu deklarācija.
1) darījumu regularitāte un sistemātiskums (trīs un vairāk darījumi taksācijas periodā vai pieci un vairāk darījumi trijos taksācijas periodos);
2) ieņēmumi no darījuma pārsniedz 10 000 un vairāk latu taksācijas gadā, izņemot ienākumus no personīgā īpašuma atsavināšanas atbilstoši šā likuma 9.panta pirmās daļas 19.2punktam;
3) darbības ekonomiskā būtība vai personas īpašumā esošo lietu apjoms norāda uz sistemātisku darbību ar mērķi gūt atlīdzību.
Līdz ar to, ja es guvis ar nodokli neapliekamos ienākumus, kas kopumā 2012.gadā pārsniedza 2160 latus (piemēram, gūti ienākumi no personiskās mantas pārdošanas) tev jāiesniedz gada ienākumu deklarācija.
Nu man faras ir noregulētas ar Activity Roku veiklību. Un nav problēmu.
+ mentiem pagaidām pofig miglas + tuvie vai tālie + miglas.
+ mentiem pagaidām pofig miglas + tuvie vai tālie + miglas.
Jaucu E46 automobiļus detaļās !
...un arī eņģeļi nav atļauti pēc likuma...RF_ rakstīja:Es ceru, ka tu zini šo - pilsētās vienmērīgi apgaismotās vietās diennakts tumšajā laikā papildus tuvās gaismas lukturiem aizliegts ieslēgt miglas lukturus. Gaišajā diennakts laikā atļauts lietot miglas lukturus tuvo gaismu vietā. :
eu ,es nevaru deelj taam rudens lapaam pm`aa ieiet 
KK TECHnics
-AutoServiss un Apkopes gan Sporta gan Ielas auto-Rezerves dalas ikdienai un Sportam-
Meldru iela 2,Riga
Tel.Nr - 202-66-66-5
www.karrlodrift.lv
-AutoServiss un Apkopes gan Sporta gan Ielas auto-Rezerves dalas ikdienai un Sportam-
Meldru iela 2,Riga
Tel.Nr - 202-66-66-5
www.karrlodrift.lv
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 495
- 496
- 497
- 498