Jautājumi I
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 497
- 498
- 499
- 500
- 501
- …
- 1297
- chevron_right
cerams ta ari irboris737 rakstīja:jader jo tur nav kam atskirties
Interesē vai var M43B18 vietā viegli iecelt M40B18. Noklapēja M43 un M40 lieks mētājas stūrī. Interesē vai tur nav problēmas ar pravotku?
Tikai EWS startera vadus vajadzēs savienot, pārējais plug&play.
Paldies par atbildi.dogMa rakstīja:Tikai EWS startera vadus vajadzēs savienot, pārējais plug&play.
ja tev m43 bija bez EWS tad nekas nav jaavieno, bet ja bija ar EWSU tad pie EWS shtekera abus resnos vadus savieno kopaa un aiziesArz rakstīja:Paldies par atbildi.dogMa rakstīja:Tikai EWS startera vadus vajadzēs savienot, pārējais plug&play.Nevari iemest kautkādu shēmu lai var redzēt tieši kuri vadi shēmā jāvieno?
TIeši tā. Abus resnos. Tur tikai 2 resni ir, pārējie maziņi.
Agrais rakstīja:ja tev m43 bija bez EWS tad nekas nav jaavieno, bet ja bija ar EWSU tad pie EWS shtekera abus resnos vadus savieno kopaa un aiziesArz rakstīja:Paldies par atbildi.dogMa rakstīja:Tikai EWS startera vadus vajadzēs savienot, pārējais plug&play.Nevari iemest kautkādu shēmu lai var redzēt tieši kuri vadi shēmā jāvieno?
āā. Skaidrs. Paldies.
Vaj es kko nepareizi uzrakstiju , vaj mani nepareizi saprata , bet man sajugs pakjer tikaj kad pedalis ir atlajsts lidz pusej , pirms mainjas tapat bija , bet manuprat normali ir kad pakjer uzreizarnis87 rakstīja:Taa jaabuut- tev vnk spararats pirms tam bija taa izdilis, ka biji jau pieradis, ka sakjeras kad pedalis griidaa. jaunam sajugam taa vajadzetu buut.andrjuha37 rakstīja:nomajniju spararatu un uzliku jaunu sajuga komplektu , sajuga pedalis palika mikstaks un patikamaks , bet mašina sak ripot tikaj kad sajuga pedalis ir atlajsts 1/2 vaj 1/3 no pedaļa gaiena , tas ir sakuma neņem , bet aiziet aptuveni no puses , kas varetu but pa vainu , sajuga cilindrs ?
Ja būtu beidzies sajūga cilindrs, tad jau tieši nevarētu vāģi dabūt mierā, kaut gan pedālis grīdā.andrjuha37 rakstīja:nomajniju spararatu un uzliku jaunu sajuga komplektu , sajuga pedalis palika mikstaks un patikamaks , bet mašina sak ripot tikaj kad sajuga pedalis ir atlajsts 1/2 vaj 1/3 no pedaļa gaiena , tas ir sakuma neņem , bet aiziet aptuveni no puses , kas varetu but pa vainu , sajuga cilindrs ?
Savam mainīju sajūgu un noslīpēju uzdegumu kurvim un cilindram, arī palika mīkstāks pedālis, sāk vilkt tagad arī apmēram trešdaļā, pieņemu, ka tā arī jābūt. Vienīgais, braucot pēc sajūga izspiešanas kādu brīdi dzirdama kaut kāda slīpēšanās skaņa, tas gan diez vai ir normāli.
Vis ir kartiba , nenemies ar sito.
Es ari nomainju sajuga komplekts + cilindru+skidrumu , un ir tiesi tapat ka tevim
Brauc drosi no worries :)
Var ari saisinat s.pedalu cels uzlikt stopetaji :
http://www.google.lv/search?q=bmw+clutc ... d=0CCsQsAQ
Es ari nomainju sajuga komplekts + cilindru+skidrumu , un ir tiesi tapat ka tevim
Brauc drosi no worries :)
Var ari saisinat s.pedalu cels uzlikt stopetaji :
http://www.google.lv/search?q=bmw+clutc ... d=0CCsQsAQ
andrjuha37 rakstīja:Vaj es kko nepareizi uzrakstiju , vaj mani nepareizi saprata , bet man sajugs pakjer tikaj kad pedalis ir atlajsts lidz pusej , pirms mainjas tapat bija , bet manuprat normali ir kad pakjer uzreizarnis87 rakstīja:Taa jaabuut- tev vnk spararats pirms tam bija taa izdilis, ka biji jau pieradis, ka sakjeras kad pedalis griidaa. jaunam sajugam taa vajadzetu buut.andrjuha37 rakstīja:nomajniju spararatu un uzliku jaunu sajuga komplektu , sajuga pedalis palika mikstaks un patikamaks , bet mašina sak ripot tikaj kad sajuga pedalis ir atlajsts 1/2 vaj 1/3 no pedaļa gaiena , tas ir sakuma neņem , bet aiziet aptuveni no puses , kas varetu but pa vainu , sajuga cilindrs ?
Salona filtrs atrodas aiz bardocika ?? sedanam.
Nē, pa vidu diezgan jobeni viņu tur apmainīt, bet var neko daudz nejaucot ārā..
https://www.youtube.com/watch?v=yilw9WkBmzI
Sveiki. Interesē vai var e36 ielikt m20b25? Zinu ka karteris japarmetina otrādi. Bet vai motors derētu tur? 
tnxkasp1js rakstīja:Nē, pa vidu diezgan jobeni viņu tur apmainīt, bet var neko daudz nejaucot ārā..
kam tev tas vajadzigs? m50 maksa kapeikas takkrists21 rakstīja:Sveiki. Interesē vai var e36 ielikt m20b25? Zinu ka karteris japarmetina otrādi. Bet vai motors derētu tur?
m50b25 par kapeikām nenosauksiAndzaK_LV rakstīja:kam tev tas vajadzigs? m50 maksa kapeikas takkrists21 rakstīja:Sveiki. Interesē vai var e36 ielikt m20b25? Zinu ka karteris japarmetina otrādi. Bet vai motors derētu tur?
Tepat forumā pavisam nesen pliks m50b25 tirgojās par 99e. Kapeikas vien ir
It's all about the win
bmwparadise - lietotas BMW rezerves daļas no Vācijas, par kosmosa cenām
bmwparadise - lietotas BMW rezerves daļas no Vācijas, par kosmosa cenām
Linda rakstīja:Tepat forumā pavisam nesen pliks m50b25 tirgojās par 99e. Kapeikas vien ir
Nu ja pliks tad varbūt, bet ja vaig pilnā sborā tad parasti tpt visi grib kādus 250 un uz augšu eirikus. Bet nu katrs jau pats spriež. Es jau nezinu kāda situācija, bet ja man mētātos m20b25 un jāizvēlas vai ielikt to vai pirkt m50b25, gan jau ka tpt ieliktu m20 ja varētu.
Vnk māja stāvs pārus gadus ,vecas motors mirst nost doma bij iemest varbūt to:DAndzaK_LV rakstīja:kam tev tas vajadzigs? m50 maksa kapeikas takkrists21 rakstīja:Sveiki. Interesē vai var e36 ielikt m20b25? Zinu ka karteris japarmetina otrādi. Bet vai motors derētu tur?
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 497
- 498
- 499
- 500
- 501
- …
- 1297