Brauciens uz Daugavpili (Driftiņš)
Visi kuriem interesē drifts un superīgi pavadīts laiks ar foršiem cilvēkiem, iesaku atkal savākties super jautrā kompānijā un visiem kopā braukt uz Daugavpili....
http://www.prodrift.lv/2012/06/latvijas ... augavpili/
Sākam plānot, jo tā ir jau nākošā nedēļas nogale 13. un 14. jūlijs
http://www.prodrift.lv/2012/06/latvijas ... augavpili/
Sākam plānot, jo tā ir jau nākošā nedēļas nogale 13. un 14. jūlijs
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
Pēdējais labojis Podziņa - 05 Jūl 2012, 09:23, kopā labots 2 reizes.
Beautiful monster
viewtopic.php?f=29&t=641
viewtopic.php?f=29&t=641
kas ar transportu , pa masiinaam vaacamies vai busu? un mani gaidiisiet kameer man darbs beigsies ?
Jaunas BMW OEM un cita ražotāja detaļas.
Auto sporta lietas,kartera magnētiskās skrūves,stūres(OMP),Koiloverus(TA-Technix,FK, HSD, BC),hidro rocenes,K&n filtrus,quick release stūrēm(Sparco),u.c.
Labas cenas.
Auto sporta lietas,kartera magnētiskās skrūves,stūres(OMP),Koiloverus(TA-Technix,FK, HSD, BC),hidro rocenes,K&n filtrus,quick release stūrēm(Sparco),u.c.
Labas cenas.
Man arī darbs līdz 17:00
Beautiful monster
viewtopic.php?f=29&t=641
viewtopic.php?f=29&t=641
tad nebuusu vieniigais kuru gaidiis
Labas cenas.
Labas cenas.
Nevajag likt uz sevi gaidīt Cikos braucam ārā ??? Moš kāds grib pieteikties kam ir busiņš ????
Beautiful monster
viewtopic.php?f=29&t=641
viewtopic.php?f=29&t=641
Tas jau atkal akmentiņš manā lauciņa, ka aizkavēju pēdējo reizi visu karavānu!
Liekas, ka varētu mēģināt atkal pievienoties!
328 bļāva, ka gatavs ar savu kupeju braukt!
kaut kur pec 18.00 varbuutaas no PBSHB taapataas kaa braucaam uz LT
Labas cenas.
Labas cenas.
ak tas biji tu kas visu aizkaveeja? , es jav domaaju ka viena cita persoonaerda rakstīja:Tas jau atkal akmentiņš manā lauciņa, ka aizkavēju pēdējo reizi visu karavānu!
Labas cenas.
Labas cenas.
Liekas, ka labāk jau būtu ar busiņu..(atkarībā cik cilvēku pieteiksies var pat ar diviem busiem laist!)
tass buutu idiaalaakais variants , domaaju ka vienam busam (atkariigs cik vietiigs vins ir) ka savaaktos mieriigi
Labas cenas.
Labas cenas.
Vaitad ir kāds, kurš var saorganizēt busu?!
interesanti gan uz kuru citu tad tu domāji??KLAVINS rakstīja:ak tas biji tu kas visu aizkaveeja? , es jav domaaju ka viena cita persoonaerda rakstīja:Tas jau atkal akmentiņš manā lauciņa, ka aizkavēju pēdējo reizi visu karavānu!
Laikam majienu saprati
Labas cenas.
Labas cenas.
Bet nu jā tu kļūdījies šai reizēKLAVINS rakstīja:Laikam majienu saprati
Tas bij erda vainīgais
bišku man lieka ka offopiks aizgāja.
Tad kas ir gatavs braukt un kad - piektdien, vai sesdien.
+ kas ir gatavs vēl notusēt sesdienas nakti, piemēram kāda pirtiņa Latgales pusē...
Tad kas ir gatavs braukt un kad - piektdien, vai sesdien.
+ kas ir gatavs vēl notusēt sesdienas nakti, piemēram kāda pirtiņa Latgales pusē...
Domājams, ka varam braukt 6dien no rīta, jo neredzu jēgu uz d-pili braukt jau 5dien nvakarā, tātomēr nav cita valsts, bet gan tāpati LV pilsētiņa! Drifts tik 6dien 14:00!
Braucam 6dien ap 8:00-10:00 laikā un atrisinam problēmu ar pārgulēšanu no 5dienas uz 6dienu?!
Braucam 6dien ap 8:00-10:00 laikā un atrisinam problēmu ar pārgulēšanu no 5dienas uz 6dienu?!
Ja es braukšu, tad braukšu 5dien Tādā veidā var ieņemt labāku vietu, kā arī forši iesildīties
Es vairāk esmu par sestdienu rītu.
Esmu par afteriiti no sesdienas uz svedienu
Labas cenas.
Labas cenas.
Man jau gribētos braukt 5dien vakarā, jo visi brauks 5dien un paliks tur no 5dienas uz 6dienu. Pagājšgad visi arī pa nakti tusēja tur pat sporta kompleksā, citi laida uz D-pils klubiem u.t.t. 6dien vakarā visi jau taisās atpakaļ uz Rīgu.
Tāpēc domāju, ka mums jābrauc 5dien pēc darba un tad pavadīsim nakti sporta kompleksā ar visiem pārējiem, sportistiem un līdzjutējiem. bet nākošo nakti, ja būs vēlēšanās, varēsim pavadīt kādā pirtiņā tur pat netālu Ir cilvēki kuri netiek 5dien vakarā, bet tiek 6dien no rīta. Priekš tiem ir baigā ideja kā māja, tie varētu kopā atdzīvināt jautrību vilcienā Domāju, ja novāktos bariņš kas brauktu ar vilcienu, būtu jautrs brauciens, bet atpakaļ, ar mums, tik jāsaštuko at ko brauksim, cik brauksim u.t.t. Domāju, ka jautrā kompānijā vilcienā arī varētu būt kruts un jautrs brauciens, kurā pa ceļam jau varētu sākt iestiprinātīes
Tāpēc domāju, ka mums jābrauc 5dien pēc darba un tad pavadīsim nakti sporta kompleksā ar visiem pārējiem, sportistiem un līdzjutējiem. bet nākošo nakti, ja būs vēlēšanās, varēsim pavadīt kādā pirtiņā tur pat netālu Ir cilvēki kuri netiek 5dien vakarā, bet tiek 6dien no rīta. Priekš tiem ir baigā ideja kā māja, tie varētu kopā atdzīvināt jautrību vilcienā Domāju, ja novāktos bariņš kas brauktu ar vilcienu, būtu jautrs brauciens, bet atpakaļ, ar mums, tik jāsaštuko at ko brauksim, cik brauksim u.t.t. Domāju, ka jautrā kompānijā vilcienā arī varētu būt kruts un jautrs brauciens, kurā pa ceļam jau varētu sākt iestiprinātīes
Beautiful monster
viewtopic.php?f=29&t=641
viewtopic.php?f=29&t=641