Kupejas krēsli ;)
Kupejas krēsla trosīte , nu ir notrūkusi ! Kur viņu var iegadāties? un vai nomaiņa ir sarežģita :)?
Iegādāties visdrīzāk no kāda kuram ir nelietojams salons vai kkā tā. Es kad ņēmu citus ķebļus pārliku no sviem vecajiem.
Skatoties kādi benķi, nomaiņa nav sarežģīta, darbs kādām nez, 15 minūtēm, mazāk ja atceras kur bij jāliek visi puļķi.
Skatoties kādi benķi, nomaiņa nav sarežģīta, darbs kādām nez, 15 minūtēm, mazāk ja atceras kur bij jāliek visi puļķi.
Skaidrs,tātad jadodas tik uz šrotu ;D
sveiki man jautajums, vai kupejas prieksejie beņķi der sedanam?
thnx par info
Sveiki!
ar trosīte saplīsusi, kur viņu iepirkt? veikalā neviena nav? uz šrotiem negribas braukt. un ja ar aizbraucu uz šrotu, cik būtu pieklājīgi par viņu maksāt?
p.s. varbūt kādam mētājas kāds nop*&^ kupejas benkis no kura trosi varu iepirkt?
ar trosīte saplīsusi, kur viņu iepirkt? veikalā neviena nav? uz šrotiem negribas braukt. un ja ar aizbraucu uz šrotu, cik būtu pieklājīgi par viņu maksāt?
p.s. varbūt kādam mētājas kāds nop*&^ kupejas benkis no kura trosi varu iepirkt?
crapworks
A ja nopietni
Rekur piem. ir bez tiem kloķīšiem rekur ir ar... edit:
ā redz kas tā ir par figņu
http://forums.bimmerforums.com/forum/sh ... at-bolster
Rekur piem. ir bez tiem kloķīšiem rekur ir ar... edit:
ā redz kas tā ir par figņu
http://forums.bimmerforums.com/forum/sh ... at-bolster
Sveiks.
Cik izmaksātu ādas salons 318i coup 1993g?
Viss atkarigs no stavokla.BoTTeR rakstīja:Sveiks.
( . Y . )
Es pagājušgad pirku no UK auto ar visām abšivkām, labā stāvoklī par 180lsBoTTeR rakstīja:Sveiks.
paldies par infu.
No e36 kupejas var izņemt aizmugures jostu klipšus ? Vidū noņēmu. Bet kā ar sāniem ? Īsti nevaru pamanīt kā.
ir jaatskruvee valjaa, nau jau vinji piemetinati pie bundzas. protams vares nonjemt, bet kapec tu to gribi darit..Emteks rakstīja:No e36 kupejas var izņemt aizmugures jostu klipšus ? Vidū noņēmu. Bet kā ar sāniem ? Īsti nevaru pamanīt kā.
...
Iemesls vienkāršs. Viena kupeja norakstīta un pastāv iespēja, ka ies uz daļām.
Pastāstiet lūdzu kā noņemt kupejas benķiem aizmuguri lai nomainītu trosīti.
UN
man pasažiera benķim neregulējas atzveltne , TO var sataisīt?
PALDIES
UN
man pasažiera benķim neregulējas atzveltne , TO var sataisīt?
PALDIES
brum brum ...... FOTHERMUCKERS
Tev jānoņem priekša, respektīvi tu atloci tās maliņas, noņēm ādu, izņem paralonu un esi pie visa mehānisma.
tur arī varēsi salabot visu ko vajag. Cits veids nenāk prātā, pats esmu šādi darijis
tur arī varēsi salabot visu ko vajag. Cits veids nenāk prātā, pats esmu šādi darijis
edzis rakstīja:Tev jānoņem priekša, respektīvi tu atloci tās maliņas, noņēm ādu, izņem paralonu un esi pie visa mehānisma.
Paldies
brum brum ...... FOTHERMUCKERS
Sveiki kaads pardot sporta kreeslu ludzu bez kosmosa cenaam