Salona saliksana no A-Z
Nekur nemaniju kautko lidzigu sai temai,tapec te tada.:) Esam izjaukusi salonu-visus plastmasus,paklajus,benkus utt.salons ir tukss.Kur ko atpakal salikt?Ja ir aizmirsies..
Sieviete ir sieviete. Organisms sarežģīts, mehānisms nav kontrolējams, rīcība - neparedzama.
salonu izjaucu gandriz pirms gada un tagad jaliek kopa.Daudz detalu no e36 un e30 laikam sajaukusas kopa.Ir jautajums- vai ir blakussedetaja puse kads stienis,kur stav bardacoks?taja apvidu.Stures puse ir,bet otraja?
Sieviete ir sieviete. Organisms sarežģīts, mehānisms nav kontrolējams, rīcība - neparedzama.
Jā, ir jābūt dugai pasažiera pusē.
Virs bardaka nāk duga , ja ir air bags , tad Duga ir kopā ar airbegu + štekeris !
Lūdzu tev ļoti labs DIY kā ko skrūvēt - protams diez vai tev tik ātri sanāks
protams tev uz otru pusi viss jaadara
protams tev uz otru pusi viss jaadara
Zinu ka laikam offtopiks , bet no kādiem bmw modeļiem, vēl der priekšējie beņķi priekš e36?
No e46 vēl der, par pārējiem nezinuruudzha rakstīja:Zinu ka laikam offtopiks , bet no kādiem bmw modeļiem, vēl der priekšējie beņķi priekš e36?
nu sk
Bet varbūt kāds vēl var padalīties ar info?
Bet varbūt kāds vēl var padalīties ar info?
negribēju sākt jaumu tēmu tāpēc ielīdu vecajā, Ir kāds visszinošs kurš var pateikt kā ir ar skati? Ja ir izravēts salons pilnībā, tad cik daudz vajadzētu sastutēt atpakaļ lai dusmīgie TA onkuli man piešķirtu uzlīmi logā?
Prasu tāpēc lai zinu kādas ir minimalās prasības, jo ar pliku salonu gan jau ka būs problēmas...
Prasu tāpēc lai zinu kādas ir minimalās prasības, jo ar pliku salonu gan jau ka būs problēmas...
Anyone?
Sent from my JUST5SPACER using Tapatalk
griestu un durvju apšuvumiem noteikti jābūt.
Bubulis rakstīja:Nē nu pa glauno, mirusī cūka ir aizvākusies no tava salona .
Un kā ar paklāju?
arī jābūt.
Bubulis rakstīja:Nē nu pa glauno, mirusī cūka ir aizvākusies no tava salona .
Bet pietiek ar gumijas paklaajinjiem vai viss tas paralons jaastuukjee iekshaa?
Jābūt visam salona apšuvumam. Pa lielam var nebūt aizmugurējais krēsls, un pieļauju domu, ka arī blakussēdētāja krēsls. Piezvani uz CSDD un uzprasi.
Ieliku tikai vidus konsoli lai pogas stāv savā vieta un Dabūju TA, aizmugures beņķi nebija kā arī tepiķis un griesti.zhoulis rakstīja:negribēju sākt jaumu tēmu tāpēc ielīdu vecajā, Ir kāds visszinošs kurš var pateikt kā ir ar skati? Ja ir izravēts salons pilnībā, tad cik daudz vajadzētu sastutēt atpakaļ lai dusmīgie TA onkuli man piešķirtu uzlīmi logā?
Tas iespējams ir kārtējais punkts, kas atkarīgs no inspektora noskaņojuma. Man kupejai nebija aizmugurējā "durvju" abšifka, ielika 2 par nenostiprinātiem salona elementiem.
e36 cabrio un coupe priekšas sēdekļi ir identiski?
Cik esmu braucis ar sedanu vs coupe, tad coupe ir daudz zemāka sēdpozīcija, kā sedanam! Kā ir cabrio? Kā dabūt zemāku sēdpozīciju? Likt s';edekļus no coupe? Likt no e46?
Cik esmu braucis ar sedanu vs coupe, tad coupe ir daudz zemāka sēdpozīcija, kā sedanam! Kā ir cabrio? Kā dabūt zemāku sēdpozīciju? Likt s';edekļus no coupe? Likt no e46?
Gan sedanam,kupejai un kabrio,kresli ir identiski neskaitot atmešanas funkciju
ar kompatu pa brugji
Arī tāda sajūta bija ka kupejā zemāk sēdi sēdekļi ir vienādi, var būt kupejā skrūvju vietas ir zemāk vai arī kupejas zemākais jumts, slīpākais vējstikls dod to sajūtu ka sēdi zemāk
e46 benķis būs tāds pats vai pat ču augstāks
Ja gribi tiešām zemu sēdēt jāliek kauss