Dzinēja pārsegs
baigs jautājums - tie hidroliskie stieni, kas tur haubi lai nekrīt zemē kad ir pacelta, vai ir iespējams vinjus arī kkā uzpildīt ja bī uz eļļas nevis gaisa vai tomēr ja izspiedās viss ārā tad tas stienis ir norakstāms un jāpērk jauns, un cik apmēram varētu tāds viens stienītis maksāt? un varbūt kādam ir kāds lieks?
Nav jēgas vinjsu mocīt- sliktākajā gadījumā vari saliekt nedaudz, lai gala pizaa turaas valjaa. a taa labaak jaunus.
leetaakie skiet bija no 9 ls saakot vai pat 7 ls.
kautkad sensons sho rakstiija
Oriģinalais 51 23 8 119 558 - 27.94 Ls veikala cena, ir uz vietas
MagnetiMatrelli 430719041400 - 5.79 Ls veikala cena, ir uz vietas 1 gab.
un te apemotors:
9.27ls + pvn -- firmu gan jaastas netaa, kaadu piedaavaa.
principaa iej eparts.lv un tur vairaka uzzinaasi par cenaam!
leetaakie skiet bija no 9 ls saakot vai pat 7 ls.
kautkad sensons sho rakstiija
Oriģinalais 51 23 8 119 558 - 27.94 Ls veikala cena, ir uz vietas
MagnetiMatrelli 430719041400 - 5.79 Ls veikala cena, ir uz vietas 1 gab.
un te apemotors:
9.27ls + pvn -- firmu gan jaastas netaa, kaadu piedaavaa.
principaa iej eparts.lv un tur vairaka uzzinaasi par cenaam!
Tas ir tas pats kas auto amortizators. Tos Tu arī pildi? Nē. Tapēc vien cilpo uz veikalu un iepērc jaunus. Man ziemā haube krīt zemē, bet vasarā gan turās normāli.skudra rakstīja:baigs jautājums - tie hidroliskie stieni, kas tur haubi lai nekrīt zemē kad ir pacelta, vai ir iespējams vinjus arī kkā uzpildīt ja bī uz eļļas nevis gaisa vai tomēr ja izspiedās viss ārā tad tas stienis ir norakstāms un jāpērk jauns, un cik apmēram varētu tāds viens stienītis maksāt? un varbūt kādam ir kāds lieks?
15 eiro? Es peedejo reizi shrotaa divus paneemu pa 5 eiro un plus vel visaadus plastmasinus. Moshka vini peec aciim skataas vai kaa viniem gariigais, ja labs tad pa 5, ja slikts tad pa 15.Armando rakstīja:nez cik jums lv tadi maksa bet te pa tadiem dotu kadus 15eiro, abiem, laba stavokli, plus ja man vel bonusa visadi cityi strunti nak! tad pa 15eiram tadus var nemt
es pagāšujos nedēļu iecēlu vienu lietotu pa 3ls.
Jautājums par motora pārsega pieregulēšanu, joks sākās ar to, ka bija man viņš noņemts nost, un tagat vairs nevaru piedzīt viņu taisni, tas ir, lai būtu pareizas,vienādas, atstarpes starp spārniem un lai viņš labi taisītos ciet, lai nestāvētu šķībi.
Neesmu dollārs, lai patiktu visiem.
uzliec taisni lai butu kaa jabut un tad pieregulee ciet taisisanas kronsteinus, tik jau vinji regulejas
...
Kur varetu nopirkt vai varbut kads var pardot vienu motora parsega amortizatoru - e36 kupeja/kabriolets.
Touringa bagažnieka vāka amīša garums ir vienāds ar sedana vāka amīša garumu?
Kads var pastastit kada seciba nak distanceri sparnam pie kapota? Distancers, sparns, distancers, kapots? Vai kka savadak?
BMW
1991. 1.8 sedan
1992. 1.8 sedan
1992. 1.8 sedan gaze
1991. 2.0 sedan non vanoss
1992. 2.5 coupe non vanoss
1993. 2.0 coupe vanoss
1994 2.5 sedan TDS
1993 2.0 sedan vanoss
... sajuka jau skaits kkas pari 30 zurkam.
1991. 1.8 sedan
1992. 1.8 sedan
1992. 1.8 sedan gaze
1991. 2.0 sedan non vanoss
1992. 2.5 coupe non vanoss
1993. 2.0 coupe vanoss
1994 2.5 sedan TDS
1993 2.0 sedan vanoss
... sajuka jau skaits kkas pari 30 zurkam.
E36 kompaktam der motora pārsegs no sedaniem un universāļiem?
Cik zinu der, kupejai un kabrim ir citādāki
kādas citiem atsauksmes par alternatīviem motora pārsegiem piemēram BLIC vai VAN WEZEL
Oe neinteresē jo visi kupejas parsegi sapuvuši un ja labi tad maksā kosmosu.
Oe neinteresē jo visi kupejas parsegi sapuvuši un ja labi tad maksā kosmosu.