Glovebox torch atdzivināšana
Neliela pamācība, ka likt lukturītim atkal spīdēt.
Darbus vieca Liet. RicY
Tika iepirkts cimdu nodalijuma lukturītis, kurš protams nedega, jo lukturītim vecums ir pietiekošs, lai kontaktos samestos zaļais un baterijas iztecējušas.
tad novāc visus zaļos un izjauc lukturīti pa detaļām.
Pasūtītas lādējāmās baterijas no Farnell element 14, kas bāzējas LEEDS, UK. Piereģistrējoties un veicot pasūtijumu UPS kurjerdienests piegādā 24 stundu laikā, kopš pasūtijuma apstiprināšanas.
Links iekš weblapas
http://lv.farnell.com/
Serčā iemetot šo brīnumu: VARTA - 55625201068 - BATTERY, NIMH, 1/V250H, TAGGED
Ja kāds ir umņiks, tad lai citur pērk. Kapeikpisējs maksā divreiz.
Piegāde maksā 4 LVL.
Kopā likšana.
Detaļas tiek notīritas ar P600 smilšpapīru un papīra nazis, lādējamos galus noberž ar katlu tīrāmo ezi.
Tika izmantots: Lodāmurs, lodalva, lodēšanas skābe, "3" roka, multimetrs.
Salodētas divas baterijas kopā.
Visu saliek kopā un pielodē augšējo ķepiņu.
Viss salikts un var notestēt.
Uzlīmē otru pusi virsū un sucess.
Spīd pietiekoši labi.
Darbus vieca Liet. RicY
Tika iepirkts cimdu nodalijuma lukturītis, kurš protams nedega, jo lukturītim vecums ir pietiekošs, lai kontaktos samestos zaļais un baterijas iztecējušas.
tad novāc visus zaļos un izjauc lukturīti pa detaļām.
Pasūtītas lādējāmās baterijas no Farnell element 14, kas bāzējas LEEDS, UK. Piereģistrējoties un veicot pasūtijumu UPS kurjerdienests piegādā 24 stundu laikā, kopš pasūtijuma apstiprināšanas.
Links iekš weblapas
http://lv.farnell.com/
Serčā iemetot šo brīnumu: VARTA - 55625201068 - BATTERY, NIMH, 1/V250H, TAGGED
Ja kāds ir umņiks, tad lai citur pērk. Kapeikpisējs maksā divreiz.
Piegāde maksā 4 LVL.
Kopā likšana.
Detaļas tiek notīritas ar P600 smilšpapīru un papīra nazis, lādējamos galus noberž ar katlu tīrāmo ezi.
Tika izmantots: Lodāmurs, lodalva, lodēšanas skābe, "3" roka, multimetrs.
Salodētas divas baterijas kopā.
Visu saliek kopā un pielodē augšējo ķepiņu.
Viss salikts un var notestēt.
Uzlīmē otru pusi virsū un sucess.
Spīd pietiekoši labi.
Malacis!
Laba pamācība.
P.S. tikai pašam pie tevis ir jāaizbrauc lai paņemtu savu bateriju
Laba pamācība.
P.S. tikai pašam pie tevis ir jāaizbrauc lai paņemtu savu bateriju
žetons par pamācibu.
agrāk domāju ka man to lampiņu vajag, bet tagad sjkatos ka viņa ir diezgan sviestaina
agrāk domāju ka man to lampiņu vajag, bet tagad sjkatos ka viņa ir diezgan sviestaina
+1 par pacietību viņu saremontēt
Labāk ar di*** pa krūmiem nekā ar purnu pa kokiem...
Pacietību daudz nevajag. Ar visu zaļā izdzīšanu un āpuses samazgāšanu + iekšu salodēšanu aizgāja 1.5 - 2h max.
Bet kam tāds ir un vel degoš,man liekas uz vienas rokas pirkstiem pat nevar saskaitīt... Pats agrāk domāju kam man bardačokā tā vieta domāta...
Labāk ar di*** pa krūmiem nekā ar purnu pa kokiem...
nezinu , laikam letak ir nopirkt jaunu lukturiiti OEM , nav vinji tik dargi kadi ~12ls
Jaunas BMW OEM un cita ražotāja detaļas.
Auto sporta lietas,kartera magnētiskās skrūves,stūres(OMP),Koiloverus(TA-Technix,FK, HSD, BC),hidro rocenes,K&n filtrus,quick release stūrēm(Sparco),u.c.
Labas cenas.
Auto sporta lietas,kartera magnētiskās skrūves,stūres(OMP),Koiloverus(TA-Technix,FK, HSD, BC),hidro rocenes,K&n filtrus,quick release stūrēm(Sparco),u.c.
Labas cenas.
tikai ar veciem kontaktiem ar var dabūt?
tagad parasti ir tikai ar jaunajiem kontaktiem.
tagad parasti ir tikai ar jaunajiem kontaktiem.
es pec ETK kataloga skatijos prieks savas masinas (95.gada maijs), taka nezinu kadi kontakti ir vecie un kadi ir jaunie
Labas cenas.
Labas cenas.
paskaties to pašu kodu iekš realoem.com man liekas ka tur bija ENDED klāt rakstīts. pats vairs nemāku atrast kur bija.
tiko apskatijos, nekas nav tur papildus rakstiits
Labas cenas.
Labas cenas.
Šodien tieši tādu pasūtiju. Jā viņus vairs neražo bet e-parts dabūju šie kautkādās noliktavās bija uzrakuši kur vēl atlikumā bija. Cena bija 16.64Ls
Tātad rezume, ka veco atjaunot ir lētāk nekā sūtīt jaunu.
Bet nu jauns ir jauns un ja vēl vecais izskatās kā jauns...
Rekur kods ja nu kādam vajag : 82 11 9 413 147
Nu ja ir vismaz kkāds tad jā bet ja nav pat veca tad jau laikam izdevīgāk nopirkt jaunuRENIO rakstīja:Tātad rezume, ka veco atjaunot ir lētāk nekā sūtīt jaunu.
eziu, es tadu pa 12.15 ls jaunu varu dabuut
Labas cenas.
Labas cenas.
un ar ko atskiras sii lampinja no tava pusutitas
82119413237
82119413237
Labas cenas.
Labas cenas.
jap. pēc koda rāda ka ENDED. Man gan ar eparts vienreiz bija, ka pasūtīt varēja kaut kādu detaļu un cenu rādīja, tik pēc kāda laika zvana, ka tomēr nebūs.
e-parts arī bija rakstīts ka 12Ls bet uz vietas nebija un kad sāka meklēt tad tikai pa 16Ls. Teicu ka BMauto lētāk šie mēģināja caur turieni dabūt bet tur arī kā izrādas nebija
ja nekļūdos tad tā ir melnā kas domāta priekš e46KLAVINS rakstīja:un ar ko atskiras sii lampinja no tava pusutitas
82119413237