BMW Salacgrīva
Tā kā pēdējā laikā bīdot visādus deal atklājās, ka ir daži foruma lietotāji no Salacgrīvas, kas ir mana dzimtā pilsēta, un uz kuru arī reizēm braukāju, tad radās ideja par topiku tieši priekš lietotājiem no Salacgrīvas un tās tuvākās apkaimes. Tad nu sačatojām nedaudz un nolēmām bliezt augšā. Nu tad lūdzu, te arī kārtojam un bīdam visus deal, runājam par sabraucieniem un visu pārējo. kaut kā tā
Pēdējais labojis Ridlihs - 14 Mar 2015, 10:03, kopā labots 1 reizi.
jau pačukstēja viens, ka jums būs arī interese
Pie manis Salacgriva ir daudz visadu sikumu no e36 welcome
Ka arii serviss par labam cenam
Ka arii serviss par labam cenam
Serviss? Kurš tas ir?
p.s.
jā, es no Rīgas varu piegādāt ko, ja vajag kādam
splat jau redzēja cik operatīvi tas bija
p.s.
jā, es no Rīgas varu piegādāt ko, ja vajag kādam
splat jau redzēja cik operatīvi tas bija
Es starp Salacgrīvu un Limbažiem
Metināšanas darbi,kvalitativi un visadi citi saistiti darbi ar auto- ritosa,motors utt. Majas pasdarbnieki.
Metināšanas darbi,kvalitativi un visadi citi saistiti darbi ar auto- ritosa,motors utt. Majas pasdarbnieki.
Sieviete ir sieviete. Organisms sarežģīts, mehānisms nav kontrolējams, rīcība - neparedzama.
Es zinu kur, nav tālu no Vecsalacām
ja nu kadam sejienietim interese,tad Korģeenē,ezerā Primma ir izbraukata trase un ieslidinata vieta puslim aiz masinas.
Sieviete ir sieviete. Organisms sarežģīts, mehānisms nav kontrolējams, rīcība - neparedzama.
oo, tad jau pat tuvāk Pālei, kur atrodas mans rūsainaisRidlihs rakstīja:Es zinu kur, nav tālu no Vecsalacām
man tas ezers ir 5km no garāžas, biju ziemā bez durvīm n stuff aizbraucis līdz turieneiGuncis rakstīja: ja nu kadam sejienietim interese,tad Korģeenē,ezerā Primma ir izbraukata trase un ieslidinata vieta puslim aiz masinas.
Savācamies,savācamies,atsaucās vēl kāds!!!
Nu redz, arī Pāle pieslēdzās Bildi studijā savam aparātamgruzs rakstīja:oo, tad jau pat tuvāk Pālei, kur atrodas mans rūsainaisRidlihs rakstīja:Es zinu kur, nav tālu no Vecsalacām
galvenais,ka pecka strada.gruzs rakstīja:man tas ezers ir 5km no garāžas, biju ziemā bez durvīm n stuff aizbraucis līdz turieneiGuncis rakstīja: ja nu kadam sejienietim interese,tad Korģeenē,ezerā Primma ir izbraukata trase un ieslidinata vieta puslim aiz masinas.
viewtopic.php?f=18&t=1670Ridlihs rakstīja:Nu redz, arī Pāle pieslēdzās Bildi studijā savam aparātamgruzs rakstīja:oo, tad jau pat tuvāk Pālei, kur atrodas mans rūsainaisRidlihs rakstīja:Es zinu kur, nav tālu no Vecsalacām
šonedēļ plānā pašpaktelēt beidzot un sākt krāsoties. Varbūt varu tevi sagaidīt ciemos ar kreisās puses bremžu trubu?
tev jau tas e36 par ko viendien sausminajos. bet malacis,ka taisi.Es Palē daudzus un daudzas zinu.peim.Svārupenes. tas iesakumam un man ezers pari plavai-viens no.gruzs rakstīja:diez vai tas kaut ko deva
Es tur zinu 95% cilvēkus, brīvais laiks tur tika pavadīts jau kopš dzimšanas, tagad sanāk tā retāk
Man ir maaja Salacgriivaa bet tur esmu reaali tikai pa vasaraam. Tas skaitaas?
viewtopic.php?f=18&t=4173
Protams,ka skaitās.
jap, biju lasījis šito, tagad atceros pēc tiem metināšanas darbiem.gruzs rakstīja:šonedēļ plānā pašpaktelēt beidzot un sākt krāsoties. Varbūt varu tevi sagaidīt ciemos ar kreisās puses bremžu trubu?Ridlihs rakstīja:
nu aizgādāt uz to pusi gan jau varētu to trubu