motora pārsega atvēršana
man ir problēma, nevaru atvērt motora pārsegu, salonā kad parauju to figņu nekas nenotiek :(
kā var atvērt bez laušanas?
kā var atvērt bez laušanas?
Mēģini izraut ''nāsis'' ārā (pietiks arī tikai ar šoferpuses), apakšā ir trose un viņa jāpavelk/jāpabīda uz šofera pusi, tad vajadzētu atnākt vaļā haubei.
starpcitu pasažieru puse ir vaļā bet šofera puse palika ciet
es tur atradu vienu trosi, to velkot nekas nemainas, un ar roku pie lampas sataustiiju veelvienu trosi, bet nevaru vinju palivkt, ir kaadas veel idejas?
Tev vajag, lai kāds paspiež kapotu uz leju, kamēr velc/bīdi to trosi šoferpuses virzienā...
Vislabākais būtu to trosi bīdīt ar kautkādām plaķenēm.
oo, liels paldies tev par pamaaciibu :)
meegjinaaju viens bet sanaaca kad jameklee jauns paarsegs
tad otrs variants, kaa tagad atveert ja pie kaajas par paarsegu?
Nu, pa skarbo esi mēģinājis.
Vari darbināt fleksi un griezt šajos rajonos caurumus.
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
e36318 rakstīja:meegjinaaju viens bet sanaaca kad jameklee jauns paarsegs
Man ar vienreiz tā gadījās ka nevarēju atvērt,,jo bija noņemts nost tas ķeksis,un liekot klāt nebija ritīgi vietā noregulēts,,aiztaisīt tad aiztaisīju,,bet tas kautkur ieķērās un vairs ne uz priekšu ne atpakaļ,izņemu nāsis,bet tur īsti ar neko nevarēja izdarīt,tad ar skrūvgriezi bāzu un mēgināju nospiest to ķeksi,bet ar nekā,,tad iebāzu plāno manķerovku un ritīgi laužot,atleca vaļā,gala rezultāts,saskrāpētas rokas,piesaukta māte visādās valodās, 2 st darbs un bišķi kapotam maliņa apskrāpēta
Špaktele dara brīnumus...
hahaha
a kas ir ,,manķerovku,,?
a kas ir ,,manķerovku,,?
aaa, nu paldies :)
starpcitu mekleeju kapotu šinī krāsā, kur var tādu dabūt? http://i821.photobucket.com/albums/zz13 ... G_9108.jpg
starpcitu mekleeju kapotu šinī krāsā, kur var tādu dabūt? http://i821.photobucket.com/albums/zz13 ... G_9108.jpg
ja vareetu atveert kapotu tad pateiktu kas tur rakstiits bet laikam ir taa kraasa :p
blja ja daudzi meklee tad suudiigi, cereeju izbraukt
blja ja daudzi meklee tad suudiigi, cereeju izbraukt
Kupejai vai sedanam? Lietotājs vtechh pārdod kupejas kapotu Calypsorot krāsā.
man sedans, vaitad kapots atshkjiras kupejai un sedanam?
izzaagjeeju bet tur atkal priekshaa metaals un atveert aizvien nevaru, ko nu? :pNixon rakstīja:Nu, pa skarbo esi mēģinājis.
Jā, kapoti atšķiras starp kupeju un sedanu... Tev derēs no Compacta un Touringa vēl.
Zāģē vēl!
Bet vispār vajadzēja sākt ar troses galu, kas atrodas salonā...
Zāģē vēl!
Bet vispār vajadzēja sākt ar troses galu, kas atrodas salonā...