Ielūgums uz Preludeklubs.lv GRILL PARTY - SPRING 2013
GRILL PARTY- SPRING 2013
Vieta: Tēriņu iela 47
Laiks: 5. Maijs 15:00
Līdzi jāņem: ēdamo un dzeramo- pēc pašu izvēles, bet akcents uz gaļu :)
Ēst, dzert, pļāpāt un darīt visu, kas pie tāda pasākuma piederas, lai saliedētu dažādu autoklubu biedrus, un veicinātu turpmāku kopīgu pasākumu organizēšanu.
Par papildus aktivitātēm: varēs uzspēlēt „koka biljardu”, kā arī iepazīties ar lakrosa (tauriņhokeja) pamatiem :)
Papildus ielūgti: E36 Club Latvia un CelicaClub Latvia.
Tiekamies Svētdien! :)
Preludeklubs.lv
Vieta: Tēriņu iela 47
Laiks: 5. Maijs 15:00
Līdzi jāņem: ēdamo un dzeramo- pēc pašu izvēles, bet akcents uz gaļu :)
Ēst, dzert, pļāpāt un darīt visu, kas pie tāda pasākuma piederas, lai saliedētu dažādu autoklubu biedrus, un veicinātu turpmāku kopīgu pasākumu organizēšanu.
Par papildus aktivitātēm: varēs uzspēlēt „koka biljardu”, kā arī iepazīties ar lakrosa (tauriņhokeja) pamatiem :)
Papildus ielūgti: E36 Club Latvia un CelicaClub Latvia.
Tiekamies Svētdien! :)
Preludeklubs.lv
Preludeklubs.lv
He, tu gan ātri rīkojies, bet malacis
Es par, un domāju, ka šī ir ļoti laba iespēja izlīdzināt negludumus mūsu un Prelūdes kluba starpā
Es par, un domāju, ka šī ir ļoti laba iespēja izlīdzināt negludumus mūsu un Prelūdes kluba starpā
Beautiful monster
viewtopic.php?f=29&t=641
viewtopic.php?f=29&t=641
Labprāt pievienotos, bet diemžēl šajā datumā un pat šajā pašā laikā dodos uz citu pavasarīgu pasākumu.
Ceru ka E36.lv biedri ieradīsies un parādīs mūsu forumu no labākās puses.
Ceru ka E36.lv biedri ieradīsies un parādīs mūsu forumu no labākās puses.
a kas par negludumiem klubu starpaa bija vai ir?
Klubu sporta spēlēs nelielas saķeršanās, tā teikt pārāk asi abi klubi cīnījās par uzvaru.
tad jau mieru saliigt nevajag naakamgad vismaz interesantaakas sporta speeles buus
iespējams būšu...vēl īsti nezinu...kā ar laikiem...
erda rakstīja:kurinātāji!
viss ok
es ar varētu ja godīgi aizbraukt!!
Ļoti centīšos tikt!
es nebušu diemžel man gazene remonta un beizbolnuja vel nav atnakusi no usa
varu aizdot. man ir divas
izteikumi nevietāDj_Zii rakstīja:es nebušu diemžel man gazene remonta un beizbolnuja vel nav atnakusi no usa
Bubulis rakstīja:Nē nu pa glauno, mirusī cūka ir aizvākusies no tava salona .
Hmm.... Man jāsāk aktīvāk lasīt forums... Vismaz tā varu uzzināt par maniem nedēļas nogales plāniem.RENIO rakstīja:iespējams būšu...vēl īsti nezinu...kā ar laikiem...
Alias Renio+1
Supporting e36.lv
Supporting e36.lv
Esi gaidīts arī bez šiem krāmiem. Labāk paņem gaļu un aliņu.Dj_Zii rakstīja:es nebušu diemžel man gazene remonta un beizbolnuja vel nav atnakusi no usa
Bet ja gribi izpausties ar gāzeni un beisbolnūju, brauc uz Vecmīlgrāvi- tur tādi ir cieņā
Preludeklubs.lv
kas jums visiem prata es domaju ar gazeni raķetes pašaut un kad paestu šašliku tad varetu bumbu paspelet ar nuju