Vakara mīts neīstajā dienā un laikā ...
Ir doma vakarā sataisīt daudzum daudz skaistas bildes ar mūsu dzelzs aparātiem , vēlamais modelis e36 , bet ierašanās ar cita modeļa bmw ir pat vairāk nekā pieņemama.
Tātad šodien 08.10.2013
Vieta sky moika car wash uz krasta ielas 98 lkm :)
Sākam pūlcēties ap plkst 21;00 kamēŗ noskalos dubļus no ratiem paies laiks , tālāk doma doties uz arēnu un tikt pie labum labajām bildēm pirms ziemas iestāšanās .
useri ,kas sobrīd būšot 100%
Tātad šodien 08.10.2013
Vieta sky moika car wash uz krasta ielas 98 lkm :)
Sākam pūlcēties ap plkst 21;00 kamēŗ noskalos dubļus no ratiem paies laiks , tālāk doma doties uz arēnu un tikt pie labum labajām bildēm pirms ziemas iestāšanās .
useri ,kas sobrīd būšot 100%
Drive until you die with your e36
vecajam šance roliitis ar aplīti būs huliitis arī jau pa molu staigā un gaida plskt 6 :)
Hmmmm. ....žēl ka tik vēlu ieraudzīju....
varētu vēl kādu citu dienu ar
varētu vēl kādu citu dienu ar
Viena bilde tiem ,kas nebija beigās novācāmies tīri daudz ap 12 lkm bijām nu itkā ok tik ja neskaita auto defektus kas radās vakara gaitā ,bet ai nu lai bilde ieskatam @ pētēra šuberta baznīcas placī
Kad pārējās bildes būs apskatāmas?
Žēl gan ka nepamaniju atrak, jo biju tieši tai gala tai laika un bez plāniem :( mhh
Sent from my iPhone using Tapatalk - now Free
Sent from my iPhone using Tapatalk - now Free
Nākamreiz šādu pasākumu organizējiet wismaz dienu iepriekš,100punktu būtu daudz forumieši kas būtu bijuši ja wien būtu laicīgi pamanījušī. Es tajā skaitā. Nebūtu laidis garām ja wien būtu ātrāk zinājis
+1
M52(MS41, MS41.x), M52tu(MS42), M54(MS43), S54(MSS54), N54(MSD80, MSD81), Stanalone(VEMS, Ecumaster, Maxxecu, Link, etc) regulēšana, EWS delete, etc, M52 & M52TU & M54, etc swap vadu savienoša - PM.
Instagram
Ļoti atvainojos par sāgādātajām nērtībām sakarā ar info ,bet vis notika ļoti spontāni un neplānoti un ātri ,ko paspēja sazvanīt ko sarakstīt ,turpmāk būs jālabojas
Pēdējais labojis Znotiš - 11 Okt 2013, 20:49, kopā labots 1 reizi.
Liels paldies tiem kas bija. Piedodiet arī no manas puses par to,ka info nebija ātrāk.
Bildes ko fotogrāfēju es: http://failiem.lv/u/omapqdm
Bija vel viens fotogrāfs, bet tās bildes vel ir aizķērušās.
Bildes ko fotogrāfēju es: http://failiem.lv/u/omapqdm
Bija vel viens fotogrāfs, bet tās bildes vel ir aizķērušās.
AA varees dabuut bildes,ko bildēja otrs fotogrāfs??
Varēs, bet mazliet vēlāk.
ex,zel ka nebiju ((
nebiju foruma kadu nedelju,nav ko ipashi lasit man ar savu e46
nebiju foruma kadu nedelju,nav ko ipashi lasit man ar savu e46
liels plus par centību, bet kvalitātes ziņā, reāli man iphonā ir labākas kvalitātes bildes no tā vakara, kas tur ir aizgājis greizi ?
Vis labākie pasākumi vienmēr notiek spontāniBeerzins rakstīja:Nākamreiz šādu pasākumu organizējiet wismaz dienu iepriekš,100punktu būtu daudz forumieši kas būtu bijuši ja wien būtu laicīgi pamanījušī. Es tajā skaitā. Nebūtu laidis garām ja wien būtu ātrāk zinājis
Nevienas bildes, kas aizķertos atmiņā... Nākamreiz noteikti būs labāk