Mitrums salonā
Lieta tada, ilgi nostaveja bmw un tagad pirms nedelas saaku ta kartigi ikdiena izmantot,
Loti liels mitrums aizmugurejie logi laga pat neatiet no kondensata ja nobrauc 100km no vietas, un vakara noliekot auto logi atri vien aizsvist un pa nakti sasalst un no rita baigais ledus uz logiem iekshpuse
Ko lai sadara ar gridu lai paliktu sausaka?
E36 kupeja
Loti liels mitrums aizmugurejie logi laga pat neatiet no kondensata ja nobrauc 100km no vietas, un vakara noliekot auto logi atri vien aizsvist un pa nakti sasalst un no rita baigais ledus uz logiem iekshpuse
Ko lai sadara ar gridu lai paliktu sausaka?
E36 kupeja
Zem salona paklaja nav pamatigs mitrums vai nav kads izrusejis caurums grida?
Vaina nav jāmeklē salona filtrā?
Salona filtrs, ap 10ls +/- , atskruve ar divam skruvem pasazieru puses gaisa putejus, gareno detalju, tad atskruve bardachoku, iznjem un tiksi klat gaisa filtram. Es pirms 3ned nomainiju, man tur izvelas ara pus kilograms ar lapaam, putekljiem un citiem drankjiem, logi nesvist, viss chotka:)
Man piemēram tur nav nekā,putekļi un lapas nāk caur restēm salonā!
Laikam jau visiem tāds nenāk!
Laikam jau visiem tāds nenāk!
Salona filtrs ir visiem tikai tev vinš iespējams izravēts.
Man ar tāda doma bija,bet skaidri nezināju!
Tad uz vasaru būs jāmeklē tas filtrs!
Tad uz vasaru būs jāmeklē tas filtrs!
Tikpat labi tur ir caurumi grīdā, ja jau pieminēja ka paklājs salpjš, 70%, ka grīdas kante pie slieksņiem ir nopuvusi
nu nu...vai tad visiem nāk/nāca?
autoram-tosols nezūd un paklājs nav slapjš?
autoram-tosols nezūd un paklājs nav slapjš?
Protams tikai atshkjiriiba vai pie motortelpas vai zem bardachoka
Sent from my GT-I8260 using Tapatalk
Bet vispaar filtram nekaada sakara ar to nav taakaa visdriizaak meklee kur kaads caurums
varbut maxima
Man liekas ka kondensats un logu svišanai ar caurumu grida nebutu sakara, mitrs gaiss nāk mašīnā. Un es nezinu kādam caurumam ir jābūt lai tas nāktu pa turieni. Un vel pēc minētā nobraucot 100 km gaiss nepaliek sausāks, svīst tāpat, negribas ticēt, ka gaiss nesasilst un nepaliek sausāks, grīda varbūt slapja, kaut sasalusi, bet gaisam būtu jāpaliek sausākam. Nomaini filtru. Tad pasaki kas mainijās.
grosā var nopirkt visu, ar 912731236120% uzcenojumu.Lomax rakstīja:kur var nopirkt salona filtru, gan jau kkada grosa ?
ne jau filtrs ietekmē vai gaiss ir mitrsKristapsIS rakstīja:Man liekas ka kondensats un logu svišanai ar caurumu grida nebutu sakara, mitrs gaiss nāk mašīnā. Un es nezinu kādam caurumam ir jābūt lai tas nāktu pa turieni. Un vel pēc minētā nobraucot 100 km gaiss nepaliek sausāks, svīst tāpat, negribas ticēt, ka gaiss nesasilst un nepaliek sausāks, grīda varbūt slapja, kaut sasalusi, bet gaisam būtu jāpaliek sausākam. Nomaini filtru. Tad pasaki kas mainijās.
Protams ka viss svīdīs ja kovriki mitri un nekas tur nemainīsies pat pēc 100km ja grīda slapja.
P.S. Filtri epartā sākot no SCT pa 3Ls līdz pat OEM pa daudzāk naudiņām. Nu ja apaļie tad gan krietni dārgāki
Es te cenšos nomierināt un piedāvāt vienkāršāko ar ko sākt, a jūs tik flinnstons, flinstons.
KristapsIS rakstīja:grosā var nopirkt visu, ar 912731236120% uzcenojumu.Lomax rakstīja:kur var nopirkt salona filtru, gan jau kkada grosa ?
ja pazīst pareizos cilvēkus, tad ir lētāk kā centrāltirgū
pat ar visu zelta liimeni tur nav izdevīgi bet nu tas taa. sliktaakais grossaa ir tas ka tur paarsvaraa tikai kkaadas kreiso firmu rezerves daljas