Paceļam jaudu M52B25!
Sveiki, jauniņais būdā!
Vakar iegādājos e36 323i BMW ar bloķi. Iet ļoti labi, ja neskaita šādus tādus gļukus. Plānoju samācīties forsi driftelēt pa trasi, taču šķiet, ka nepieceišama vēl nedaudz jauda. Kādas budžeta opcijas jūs varētu ieteikt? Izplūdes kolektors? Ieplūde? Čipošana?
Un vēl kas - vai šis motors ir Vanos, vai pat double vanos?
Vakar iegādājos e36 323i BMW ar bloķi. Iet ļoti labi, ja neskaita šādus tādus gļukus. Plānoju samācīties forsi driftelēt pa trasi, taču šķiet, ka nepieceišama vēl nedaudz jauda. Kādas budžeta opcijas jūs varētu ieteikt? Izplūdes kolektors? Ieplūde? Čipošana?
iemet 2.8 un miers majaas ,sakumam lai iemacitos pilniba pietiks un letak bus neka uzlabojot to 2.3 , bet sakuma varbut aizbrauc uz tasi un uzliec saurakas riepas virsu ,piemeram 185/60/15 un paslidinies ar taam, jo es ar tadam slidinajos ar 2.0 un bez problemam pa sauso
Jaunas BMW OEM un cita ražotāja detaļas.
Auto sporta lietas,kartera magnētiskās skrūves,stūres(OMP),Koiloverus(TA-Technix,FK, HSD, BC),hidro rocenes,K&n filtrus,quick release stūrēm(Sparco),u.c.
Labas cenas.
Auto sporta lietas,kartera magnētiskās skrūves,stūres(OMP),Koiloverus(TA-Technix,FK, HSD, BC),hidro rocenes,K&n filtrus,quick release stūrēm(Sparco),u.c.
Labas cenas.
un no rupnicas nevienam e36 nav nacis motors ar diviem vanosiem , ir bijusi vai nu ar vienu ,vai nu ne arvienu
varbut novers glukus un motors aizies labaak
varbut novers glukus un motors aizies labaak
Labas cenas.
Labas cenas.
divi vanosi viens vanostomsko rakstīja:Sveiki, jauniņais būdā!
Lieku 99,9% ka tev ir viens vanos,
es biju domajis citu rupnicu kas atrodas mazliet talak par LV
Labas cenas.
Labas cenas.
Gribeju uzjautāt kas tev notiek piekarē? Jauda spēle tikai pusi no visas lomas, tev var būt arī 4,4 un ar stock piekari tu nepabrauksi! Vajag dabūt tev kautkādas koilas, tālāk jau iesaku tev sākt mācīties baranku grozīt uz slapja asfalta, jo tad tu iemācīsies to visu lēnām un piešausies pie tehnikas, tad arī varēsi plēst pa asfaltu! 2,5 motors tiešām nav tas sūdīgākais variants, esmu braucis ar 2,5 pa sauso 333 un nav tik traki, protams 3 ātrums gurst nost, bet uzliekot sūdīgas riepas nav ne vainas. Un ja esi galīgs iesācējs, nedomāju, ka tev būtu sākumā jādomā par jaudas palielināšanu! jebkurā gadijumā, lai nebūtu offtopics, labāk būtu iekraut 2.8 protams vari piedomāt pie ieplūdes un izplūdes, bet ar to arī nevajag uz bobi mētāties, ar to var arī jaudu pazaudēt! :)
m50b25 ieplūde un čips, lētākais variants kā nedaudz pacelt, tantes runā ka pat varot reāli just ka iet labāk. Tāds jau nopietns pasākums būtu m54b30 kloķene, klaņi, virzuļi.
M52(MS41, MS41.x), M52tu(MS42), M54(MS43), S54(MSS54), N54(MSD80, MSD81), Stanalone(VEMS, Ecumaster, Maxxecu, Link, etc) regulēšana, EWS delete, etc, M52 & M52TU & M54, etc swap vadu savienoša - PM.
Instagram
Vairs negribi turbo?
http://www.bmwpower.lv/forum_topic.php? ... 12&start=0
http://www.bmwpower.lv/forum_topic.php? ... 12&start=0
Pēc powera topika izlasīšanas viss ir skaidrs!
+15 hp uzlīmi virsū, sporta pedāļu uzlikas, taisno izplūdi, subwooferu, neonus un būs zirgā!
+15 hp uzlīmi virsū, sporta pedāļu uzlikas, taisno izplūdi, subwooferu, neonus un būs zirgā!
Gribu redzēt 2,8 kas iet tik daudz labāk par 2,5 ka jēga viņu mainīt un šitie 2,3 tipumi besī naturāli 2,3 ir e30 nevis e36!..
Tak uzmet bloķi ar īsu atiecību, r15 velo riteņus, m50 ieplūdi , izmet benķus, rezerves riteni, subi un gāz kamēz lūzst kopa, tad arī ieliec 2,8.,normālu ejošu motoru nav jēgas mainīt..
Tak uzmet bloķi ar īsu atiecību, r15 velo riteņus, m50 ieplūdi , izmet benķus, rezerves riteni, subi un gāz kamēz lūzst kopa, tad arī ieliec 2,8.,normālu ejošu motoru nav jēgas mainīt..
e36
+100
bet vispār topika autors izklausās pēc sapņotaja, jo vecīt ja ko reāli dari tad dari, pilns internets ar visādu infu kā pacelt jaudas šiem motoriem.
aaaaa a kāds tev budžets plānā, ja reiz turbo naudas nepietiek?
bet vispār topika autors izklausās pēc sapņotaja, jo vecīt ja ko reāli dari tad dari, pilns internets ar visādu infu kā pacelt jaudas šiem motoriem.
aaaaa a kāds tev budžets plānā, ja reiz turbo naudas nepietiek?
BMW-Big Money Waste
Nu es domāt ka ar šo pašu iesākumam pietiek , bloķi un viss
Sent from my GT-S6790N using Tapatalk
Sent from my GT-S6790N using Tapatalk
Cik esmu dzirdējis ka uz 2.5 liek 2.0 ieplūdi un 2.8 izplūdes kolektoru un tad jauda paceļās :)
muļķības.
nesludini te glupībasNizars rakstīja:Cik esmu dzirdējis ka uz 2.5 liek 2.0 ieplūdi un 2.8 izplūdes kolektoru un tad jauda paceļās :)
m52 motoriem izplūdes kolektori vienādi visiem tiplumiem un ieplūdes kolektori arī laikam bija vienādi
jauda arī saceļās kad uzliec taisno trubu bez klusinātājiem un katalizatoriem to toč ar dirsu var just, kad atvelc
BMW-Big Money Waste
Nez es to dzirdēju no viena čaļa kurš ĶIPA strādā vairākus gadus servisā
tad uz to servisu braukt nedrikst.
Viss lielakajs ja veci teica ir m50 iepludnieks,izputejs man no 2.8 un es hvz,labi un nekas ipashi) uzzini virzulju diametrs un padina par labo atmo striker kitu kursh ielidos tur bez visadiem rastochkam un t.t. Pec tam labu chipu un viss biss)))
Sent from my RM-885_eu_euro2_318 using Tapatalk
Sent from my RM-885_eu_euro2_318 using Tapatalk