Biljarda turnīrs autoklubiem 2014
CelicaClub Latvija aicina visus Latvijas auto klubus 22.martā piedalīties - Biljarda turnīrā autoklubiem 2014.
Ir laiks atklāt 2014.gada sezonu!
Turnīrs notiek jau trešo gadu, un aicinām visus sanākt kopā pirms vasaras sezonas atklāšanas!
Turnīrs notiks plkst.18:00 Fantasy Park, dalības maksa no komandas 30 EUR.
Turnīra nolikums
Vairāk informācijas: www.celicaclub.lv
Ir laiks atklāt 2014.gada sezonu!
Turnīrs notiek jau trešo gadu, un aicinām visus sanākt kopā pirms vasaras sezonas atklāšanas!
Turnīrs notiks plkst.18:00 Fantasy Park, dalības maksa no komandas 30 EUR.
Turnīra nolikums
Vairāk informācijas: www.celicaclub.lv
Kuri ir labi Biliarda spēlētāji !?
Moska sogad pat tiksu piedalities, nevis ka pagajuso gad ar 40 gradu temp. gulet majas.
Kmartiini - sogad atkal paarii ?
Kmartiini - sogad atkal paarii ?
Cienot citus Tu cieni sevi.
"Enjoy life. There’s plenty of time to be dead." Anonymous
O beidzot. Būšu.
Sent from my SM-N9005 using Tapatalk
Pēdējais labojis Churchill - 03 Mar 2014, 15:12, kopā labots 1 reizi.
Jāveido komanda.KV_ rakstīja:+1
Endijs, Pavljuks, es un tu. ;D
Nolikumā rakstīts: 1.4.Vienu klubu var pārstāvēt maksimāli 2 komandas katrā pa 4 cilvēki.
im in ja protams var :) sogad esmu gatavs izraut to sasodito pirmo vietu veljoprojam man sapnos radas tas bremzu disks, un dzerot no 2. vietas kruzites sermuli skrien
E36 Club Lv uz doto bridi komplekte vienu komandu no cetriem cilvekiem! Sis komandas dalibas maksu sedz klubs! Piedavajam iespeju vel vienai komandai nokomplekteties un startet zem kluba varda, tomer samaksa par dalibu jasedz pasiem dalibniekiem, klubs otras komandas dalibu nesedz!
Varam nokoplektēt komandu no Jelgavas.erda rakstīja:E36 Club Lv uz doto bridi komplekte vienu komandu no cetriem cilvekiem! Sis komandas dalibas maksu sedz klubs! Piedavajam iespeju velvienai komandai nokomplekteties un startet zem kluba varda, tomer samaksa par dalibu jasedz pasiem dalibniekiem, klubs ortas komandas dalibu nesedz!
Diezgan bieži ejam spēlēt biljardu. 2 cilvēki jau noteikti ir no Jelgavas puses.
Balstoties uz pagājušā gada turnīru, kurā izcīnījām 2. vietu, šogad priekšroka tiek dota pagājušā gada komandas sastāvam!
Pagaidām noskaidrots,ka gatavi mēģināt izcinit 1.vietu: dogMa, Aducs, gta33 (vajadzigi 4) !
Tātad viena vieta vēl ir brīva!
Droši vien , ka jau šo 5dien (07.03.2014.), vakarā @Riga plaza uzrīkosim nelielas iesildīšanās spēles pirms turnīra ar jau atlasītajiem spēlētājiem! Droši katrs, kurš vērtē savas prasmes spēlēt biljardu augstāk kā "labi", var ierasties un izmēģināt savus spēkus!
Pagaidām noskaidrots,ka gatavi mēģināt izcinit 1.vietu: dogMa, Aducs, gta33 (vajadzigi 4) !
Tātad viena vieta vēl ir brīva!
Droši vien , ka jau šo 5dien (07.03.2014.), vakarā @Riga plaza uzrīkosim nelielas iesildīšanās spēles pirms turnīra ar jau atlasītajiem spēlētājiem! Droši katrs, kurš vērtē savas prasmes spēlēt biljardu augstāk kā "labi", var ierasties un izmēģināt savus spēkus!
Erda, neaizmirsti ka šo 5dien tajā pašā laikā notiek viens cits pasākums
uj, pat sapni un sermuli... :) ta jau pa nopietnogda33 rakstīja:im in ja protams var :) sogad esmu gatavs izraut to sasodito pirmo vietu veljoprojam man sapnos radas tas bremzu disks, un dzerot no 2. vietas kruzites sermuli skrien
erda rakstīja: Droši vien , ka jau šo 5dien (07.03.2014.), vakarā @Riga plaza uzrīkosim nelielas iesildīšanās spēles pirms turnīra ar jau atlasītajiem spēlētājiem! Droši katrs, kurš vērtē savas prasmes spēlēt biljardu augstāk kā "labi", var ierasties un izmēģināt savus spēkus!
Šīs 5dienas oficiālais treninš atceļas!
Iemesls-nozīmīgs kluba pasākums!
Piedāvājiet savus datumus, kad tikties un uzspēlēt!
Varbūt 09.03.2014. (7diena?)
tiesh ta jaiet uz uzvaru :) nekada viduveja performance... go big or go home,thats what i say!Silvia rakstīja:uj, pat sapni un sermuli... :) ta jau pa nopietnogda33 rakstīja:im in ja protams var :) sogad esmu gatavs izraut to sasodito pirmo vietu veljoprojam man sapnos radas tas bremzu disks, un dzerot no 2. vietas kruzites sermuli skrien
Es jau labpraat, bet shis datums aiznjemts.. :(
Bet nu pec tam gan gribeshu zinaat kaads rezuultaats
Bet nu pec tam gan gribeshu zinaat kaads rezuultaats
M.K.
netieku svētdien diemžēl.. varbūt vienkārši kādu darba dienas vakaru vai arī sestdien?erda rakstīja:erda rakstīja: Droši vien , ka jau šo 5dien (07.03.2014.), vakarā @Riga plaza uzrīkosim nelielas iesildīšanās spēles pirms turnīra ar jau atlasītajiem spēlētājiem! Droši katrs, kurš vērtē savas prasmes spēlēt biljardu augstāk kā "labi", var ierasties un izmēģināt savus spēkus!
Šīs 5dienas oficiālais treninš atceļas!
Iemesls-nozīmīgs kluba pasākums!
Piedāvājiet savus datumus, kad tikties un uzspēlēt!
Varbūt 09.03.2014. (7diena?)
6dien itkā 8marts, skaistā dzimuma diena
Ja nu kās, tad startējam no nākamajām brīvdienām, jo spēlēt jau jūs protat, tikai laicīgi jāiesildās!
Ja nu kās, tad startējam no nākamajām brīvdienām, jo spēlēt jau jūs protat, tikai laicīgi jāiesildās!
Mļec, sajaucu datumus, sestdien nevaru bet svētdien gan tieku.. Ja nu kas, dodat ziņu