arku valcēšana
meklēju pozitīvu atsauksmju bagātu personu kas man varētu izvalcēt arkas vai arī pats sev nopirkshu ebayaa valceejamo un maukshu
paldies!!!
paldies!!!
BMW_The Ultimate Repair Bill
Adparts sarkandaugavaa duntes ielaa un z-street laikam ganiibenee
@ ADParts viss ir labi, ja pareizi atceros, pēc vecajām cenām bija 15ls par 2 arkām
Čiekurkalna 1. garā līnija, ciparu tik nepateikšu!ramyrez rakstīja:adparts kur pats veikals i?
+1 jo ADpartam veikals ir viena vieta bet serviss citaa
Jaunas BMW OEM un cita ražotāja detaļas.
Auto sporta lietas,kartera magnētiskās skrūves,stūres(OMP),Koiloverus(TA-Technix,FK, HSD, BC),hidro rocenes,K&n filtrus,quick release stūrēm(Sparco),u.c.
Labas cenas.
Auto sporta lietas,kartera magnētiskās skrūves,stūres(OMP),Koiloverus(TA-Technix,FK, HSD, BC),hidro rocenes,K&n filtrus,quick release stūrēm(Sparco),u.c.
Labas cenas.
Agni, palasi ko viņš jautāja - kur ir pats veikals!Agnis rakstīja:Valcēšana jau nenotiek veikalā, bet gan servisā, Duntes ielā
Ja tu par servisu tad iesaku pastiities peec adreses kur vinjsh ir jo tur nezinātaajam var buut pagruuti atrast
pazvaniiju uz AD-part servisu....prasa 50eur pa asi un izvalcee tik max uz 1cm-tobish pashu kantiiti pieloca un viss....jums tas liekas adekvaati?
psc...nezinu vispaar ko lai dara-prims kraasoshanas itkaa vajadzeetu to izdariit lai jauno kraasu nesabojaatu-a ar nepilnu 1cm tur reaali nepietiek.....
varbuut kautko varat ieteikt...kraashoshana jau naakameneelj...
psc...nezinu vispaar ko lai dara-prims kraasoshanas itkaa vajadzeetu to izdariit lai jauno kraasu nesabojaatu-a ar nepilnu 1cm tur reaali nepietiek.....
varbuut kautko varat ieteikt...kraashoshana jau naakameneelj...
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
Ja atrodi kadu vietu pa labu cenu iemet te
puika20
kad prasiiju ieteikt meisteru tad neviens vinju nemineeja..../
es uz savējā biju domājis pamēģināt atgriezt vaļā iekšējo arku un pavilkt ārā nedaudz. cik tas ir reāli es nezinu, vēl neesmu ticis līdz tam, lai pamēģinātu.
ar trubu var pats izvalcēt
Lietotas BMW rezerves daļas, dzinēju piegāde pēc pasūtījuma
visa problēma tajā ka neesi aizmuguri nosēdinājis un līdz ar to rats nav sagāzies, tā kā pakaļu noskrūvē lejā un tad redzēsi ko vari ko nevari
tas jau nebija nopietni domāts..ramyrez rakstīja:kad prasiiju ieteikt meisteru tad neviens vinju nemineeja..../
Vari Orkānam pm uzjautāt, viņš savam tūringam savā laikā 4cm esot izvalcējis.
par puiku tas bija joks visticamākramyrez rakstīja:kad prasiiju ieteikt meisteru tad neviens vinju nemineeja..../
es arī zinu tikai AD parts, kuri OK ir. siikais takš tur valcēja un viss normāli ir. Orkaans vēl piedāvaja kaut kad šajā jautajumā palīdzīgu roku, jo liekas, ka pats sev smuki 5cm bija izvalcejis e36 vecajam.
mļe, ja es nebūtu aizskatījies klipu vienu pa TV, tad būtu pirmaisWilsons86 rakstīja:tas jau nebija nopietni domāts..ramyrez rakstīja:kad prasiiju ieteikt meisteru tad neviens vinju nemineeja..../
Vari Orkānam pm uzjautāt, viņš savam tūringam savā laikā 4cm esot izvalcējis.