Fotoaparātu remonts
Tā nu gadījās, ka esmu lempis un iekrita digitālā fotokamera smiltīs. Sāpe ir liela, jo fočiks nav mans, līdz ar to man tikai izdevumi, ieguvums nekāds.
Tātad - kur Rīgā remontē fočikus? Objektīvs izbīdās, iebīdās, fočēt var, zūmot var, bet visa bilde ir miglaina + dīvainas skaņas izdvešs tas ziepis. Ir jēga remontēt? Jaunam cena 59ls, varbūt jāuzdāvina jauns (mļe, labāk nopirktu zondi un vēl kādu sīkumu mašīnai ). Paldies par jebkādu info!
Tātad - kur Rīgā remontē fočikus? Objektīvs izbīdās, iebīdās, fočēt var, zūmot var, bet visa bilde ir miglaina + dīvainas skaņas izdvešs tas ziepis. Ir jēga remontēt? Jaunam cena 59ls, varbūt jāuzdāvina jauns (mļe, labāk nopirktu zondi un vēl kādu sīkumu mašīnai ). Paldies par jebkādu info!
Bija man māsai arī tā, ka iekrita smiltīs un ari kkas sagāja dēlī, bet viņai garantijā(varbūt kļūdos) viņu iztīrīja un viss bija kārtībā.
Nu jā, man jau arī vajag tikai iztīrīt. Pajaucu nedaudz, neko tīrāmu tur neredzēju + divreiz kārtīgi norāvos pa knaģiem, ka karsti palika, un nafig viņu saliku atpakaļ.
Reāli jājauc ārā lēca, vai kā tur saucas tas izbīdāmais sūds, bet lai to izdarītu, vajag visu ziepi izjaukt (protams, kā kuram). Labāk aiznest uz kādu fotoaparātu remontnīcu, lai paskatās. BET atceries - jo mazāk to tagad čamdīsi, slēgāsi iekšā-ārā, jo lielāka iespēja, ka dzīvs paliks :)
Ar ūdeni vnk jāizskalo smiltis no viņa
dogMa rakstīja:Reāli jājauc ārā lēca, vai kā tur saucas tas izbīdāmais sūds, bet lai to izdarītu, vajag visu ziepi izjaukt (protams, kā kuram). Labāk aiznest uz kādu fotoaparātu remontnīcu, lai paskatās. BET atceries - jo mazāk to tagad čamdīsi, slēgāsi iekšā-ārā, jo lielāka iespēja, ka dzīvs paliks :)
Aha, bet jautājums tāds - kur ir kāda normāla darbnīca, kur man viņu saremontēs?