Takšķis dzinējā
Jau kādu gadu dzinējā ir šāds takšķis - http://www.youtube.com/watch?v=vcZ07XzxdwU. Esmu apbraukājis dažādus servisus un speciālistus. Viens sastāstīja, ka virzulī plaisa, tad nu tika veikts kapitālais dzinējam, nekādas plaisas nebija, nomainīju gredzenus. Šāles netika mainītas, jo bija jāgaida, kamēr atsūtīs, plus esošās bija labā stāvoklī.
Varbūt kādam ir bijusi tāda pati problēma??
Varbūt kādam ir bijusi tāda pati problēma??
Tie ir parastākie kompensātori! Vismaz, ja tā skaņa Tev ir tāda pati, kā video.
Neesmu nekāds speciālists, bet izklausās līdzīgi, tam, kas bija man - ķēde un mierinātāji.
Sorry ja kko galīgi garām muldu, mācos no tā ko pats esmu savējam mainījis
Sorry ja kko galīgi garām muldu, mācos no tā ko pats esmu savējam mainījis
Dir*anu atlikt!
Šito skaņu ļoti labi pazīstu Ir točna tāda pati. Pie remonta nomainīju ieplūdes kompensatorus, jo tie bija salikti kkādi visādi atšķirīgi pēc izskata. Es jau ceru, ka ja nomainītu izplūdes kompensatorus tā skaņa pazustu. Dīvaini ir tas, ka tā skaņa tā kā spēcīgāk nāk no apakšas. Uzreiz pēc kapitālā remonta, kad piešķīlu tās skaņas nebija, baigi nopriecājos, bet pēc kādām 15 min parādījās.zeltinsh rakstīja:Tie ir parastākie kompensātori! Vismaz, ja tā skaņa Tev ir tāda pati, kā video.
Pārliecināts esi, ka kompensatori? Es jau būtu pārlaimīgs, ja tā izrādītos taisnība
Tas ir sūdīgi, ka viņi tā skan?
It kā nē, bet ar laiku paliek aizvien sūdīgāk.
Sent from my HTC One using Tapatalk
Paldies par info Mainīšu kompensatorus, tad redzēs, kas sanāks
Nu, kā jau te biedrs saka. Par 100% internetā diagnosticēt ir grūti. Bet pēc skaņas 99% kompensātoru tikšķēšana.Mik7 rakstīja:Šito skaņu ļoti labi pazīstu Ir točna tāda pati. Pie remonta nomainīju ieplūdes kompensatorus, jo tie bija salikti kkādi visādi atšķirīgi pēc izskata. Es jau ceru, ka ja nomainītu izplūdes kompensatorus tā skaņa pazustu. Dīvaini ir tas, ka tā skaņa tā kā spēcīgāk nāk no apakšas. Uzreiz pēc kapitālā remonta, kad piešķīlu tās skaņas nebija, baigi nopriecājos, bet pēc kādām 15 min parādījās.zeltinsh rakstīja:Tie ir parastākie kompensātori! Vismaz, ja tā skaņa Tev ir tāda pati, kā video.
Pārliecināts esi, ka kompensatori? Es jau būtu pārlaimīgs, ja tā izrādītos taisnība
Jautājums tikai, kāpēc pēc remonta, kad parādījās skaņa, nebrauci atpakaļ uz servisu?
man ir tāda pati tikšķēšana, un neviens neko īpaši sakarīgu nepateica. Viens teica ka tip klaņa šālei pizdohen. negribētos visu pēc kārtas mainīt, kamēr tas sūds pazūd
https://www.youtube.com/watch?v=fBq2j1s ... e=youtu.be
Tev, veciit, ir pavisam cita skaņa, dzenis iesprūdis motora, kolektori skan daudz ātrāk un smalkāk.
Kolektori man liekas vispār neskan.
da bļa kas jums ar tiem dzeņiem? Paši laikam esat dzeņi. Ja nezini nav vienkāršāk neko nerakstīt? Paldies ja gribēji palīdzēt bet zb jau viena un tā pati atbildeWildutch rakstīja:Tev, veciit, ir pavisam cita skaņa, dzenis iesprūdis motora, kolektori skan daudz ātrāk un smalkāk.
Nomierinies, es tev neko neesmu izdarijis, lai tu tā psihotu
Smieklīgs jautājums - cik ilgi ar tādiem kompensatoriem var braukāt? UN vsp kādās cenās tas pasākums apgrozās?
Nepatik atbilde,neliec video neta. izjauci,atradi,sataisiiji. Neapvainojies bet nesaprotu tadus cilvekus kas tadas lietas prasa neta...mzrico rakstīja:da bļa kas jums ar tiem dzeņiem? Paši laikam esat dzeņi. Ja nezini nav vienkāršāk neko nerakstīt? Paldies ja gribēji palīdzēt bet zb jau viena un tā pati atbildeWildutch rakstīja:Tev, veciit, ir pavisam cita skaņa, dzenis iesprūdis motora, kolektori skan daudz ātrāk un smalkāk.
ir tada lieta man ari saka iet tada skanja biju pie miestara vinjs teica ka jamana nezinu ka bus latviski bet krievisku isklausejas ta натежитель гидровлической верхней цепи распедвалов detalja 70 euro un darbs 30 gaidu detalju nedelju no vacijas
Pēdējais labojis ANDRIO20 - 14 Mai 2014, 20:52, kopā labots 1 reizi.
Kompensatori klab gan jau. Sākumā pārliecinies vai te motorā maz eļļa iekšā ir. Ja tā eļļa tur ir, tad meklē vainu citur.
Man personīgi joprojām tā pati problēma izskatās, ka kompensators tarkšķ, pāris mēnešus jau braucu bēdu nezinot, tikai gaidu kad tiks mainīts motors, jo manā gadījumā viņu taisīt, ir tik pat liela summa par remontu, kā nomainīt uz citu motoru(jaunāku)
Nezinu kas tas ir, bet kompensātori tie tiešām nav un skaņa ir cita, salīdzinājumā ar topika autora skaņu.mzrico rakstīja:man ir tāda pati tikšķēšana, un neviens neko īpaši sakarīgu nepateica. Viens teica ka tip klaņa šālei pizdohen. negribētos visu pēc kārtas mainīt, kamēr tas sūds pazūd