m50b25 nelec , pes swapa
sveiki
tads jautajums , ir 1998 gada auto
bija m43b18 ar EWS, ielikam m50b25 Bez vanus , un neka nevaru piedarbinat ,
kas jadar ar vadiem ? ieprieks motors bija ar ews, sitajs gan ne,
suknis nestrada, un dzirksteles ari nau, viss pievinots pareizi
ludzdu palidziet ar padomiem
tads jautajums , ir 1998 gada auto
bija m43b18 ar EWS, ielikam m50b25 Bez vanus , un neka nevaru piedarbinat ,
kas jadar ar vadiem ? ieprieks motors bija ar ews, sitajs gan ne,
suknis nestrada, un dzirksteles ari nau, viss pievinots pareizi
ludzdu palidziet ar padomiem
Jaunas rezerves daljas pa pievilcigu cenu ! PM >>
Savieno pie EWS abus resnos vadus kopā. Tad mēģini.
tada pati problema, , man atkal ieteica pargriezt 7 pin ,taja apalaja stekeri pie drosinataju kastes . kad liku 1.8 vieta 1.8 is palidzeja , tagad m43b16 vieta l\ieliku m50b25 , nekas nemainas , kad pargriezu to vadu kadu ews vadu vajag savienot? kura vieta vins ir ?
baumanis rakstīja:tada pati problema, , man atkal ieteica pargriezt 7 pin ,taja apalaja stekeri pie drosinataju kastes . kad liku 1.8 vieta 1.8 is palidzeja , tagad m43b16 vieta l\ieliku m50b25 , nekas nemainas , kad pargriezu to vadu kadu ews vadu vajag savienot? kura vieta vins ir ?
Pie EWS kastes, zem bardacoka, pargriez resnos abus vadus, savieno vinus kopa un nonem EWS kastiti no stekera nost. Visam vajadzetu aiziet!
Pacha rakstīja:baumanis rakstīja:tada pati problema, , man atkal ieteica pargriezt 7 pin ,taja apalaja stekeri pie drosinataju kastes . kad liku 1.8 vieta 1.8 is palidzeja , tagad m43b16 vieta l\ieliku m50b25 , nekas nemainas , kad pargriezu to vadu kadu ews vadu vajag savienot? kura vieta vins ir ?
Pie EWS kastes, zem bardacoka, pargriez resnos abus vadus, savieno vinus kopa un nonem EWS kastiti no stekera nost. Visam vajadzetu aiziet!
+10
Autoserviss tavam E36
Labojam ritošo daļu, metinam, labojam vai mainam dzinējus, un daram vēl daudzko citu.
Autocentrs Rīga
http://www.autocentrsriga.lv
Labojam ritošo daļu, metinam, labojam vai mainam dzinējus, un daram vēl daudzko citu.
Autocentrs Rīga
http://www.autocentrsriga.lv
+100Janex325 rakstīja:Pacha rakstīja:baumanis rakstīja:tada pati problema, , man atkal ieteica pargriezt 7 pin ,taja apalaja stekeri pie drosinataju kastes . kad liku 1.8 vieta 1.8 is palidzeja , tagad m43b16 vieta l\ieliku m50b25 , nekas nemainas , kad pargriezu to vadu kadu ews vadu vajag savienot? kura vieta vins ir ?
+10