Audi Vidzeme un BMW Valmiera sadraudzības pasākums
Sanāks neliela reklāma, bet varbūt kāds vidzemnieks ar BMW, Audi vai kā savādāk vēlētos piedalīties kopējā pasākumā.
Tātad, esam nolēmuši rīkot sadraudzības pasākumu BMW Valmiera kopā ar AUDI Vidzeme, tāpēc, lai noskaidrotu Jūsu domas, lūdzam aizpildīt šo aptauju, kas pēc iespējas pilnīgāk ļaus mums saprast katra vēlmes un rīkot pasākumu, kas patiktu visiem!
Links uz aptauju http://ej.uz/bmw-audi-2014
Paldies, tiem, kuri atsauksies, kopā jautrāk!
Tātad, esam nolēmuši rīkot sadraudzības pasākumu BMW Valmiera kopā ar AUDI Vidzeme, tāpēc, lai noskaidrotu Jūsu domas, lūdzam aizpildīt šo aptauju, kas pēc iespējas pilnīgāk ļaus mums saprast katra vēlmes un rīkot pasākumu, kas patiktu visiem!
Links uz aptauju http://ej.uz/bmw-audi-2014
Paldies, tiem, kuri atsauksies, kopā jautrāk!
Tu to nopietni vai humora pēc? Iesaku labāk tēmēt uz opelklubiņš.lv, tuvāka Audistiem publika.
Īsti joks nav, pasākums būs, vienkārši ir jāzina kurš ko grib.
Es arii uzskatu,ka Audi fanaati un Bmw fanati,nav divas savienojamas lietas!
Instagram - Sandis_e36
Narix rakstīja:Īsti joks nav, pasākums būs, vienkārši ir jāzina kurš ko grib.
Es saprotu, ka audistiem klibo kopienas/forumi/klubi, bet lai nāktu BMW forumā aicinātu satusēt ar audistiem, tur jābūt jautram cilvēkam
Es tev pateikšu ko bembisti grib - tusēt ar bembistiem nevis dīvainiem cilvēkiem ar tikpat dīvainām mašīnām
Nu jautrības būs, vienkārši nācu aicināt BMW daļu, kuri būtu ar mieru tādā avantūrā piedalīties :)
Tā nav avantūra, tas ir neizdevies joks Driftēsiet ar priekšpiedziņu?
Tur jau bija opcijas, kā peintbolls, sporta spēles u.c., bet par driftu ar priekšpiedziņu nekā nezinu Man vecā labā pakaļvelkošā piedziņa
Tās pašas opcijas un vēl daudz kas cits interesantāks ir pieejams BMW pasākumos. Pastāsti kaut vienu iemeslu, lai bembisti ietu tusēt ar audi A4 un 90 faniem?
Nav nekas pret Audistiem un to marku, bet vienu gan esmu novērojis - Audistiem vairāk sāp par BMW, nekā Bembistiem par Audi.
Viens ir skaidrs, pasākums netiek tendēts uz kopīgu krāniņu mērīšanos, vai savādāku negāciju izpaušanu starp audistiem un bembistiem. Es pats esmu braucis gan ar audi, gan bmw, lai gan par audi sliktāku var teikt vairtāk nekā labu, tomēr neesmu dzelžains fanāts un tas ne man, ne arī nelielā Valmieras kluba bidriem kopā satusēt neliedz.
Neez vai kkas tur iznāks.. Iepriekš kaut kas tāds jau ir bijis? Līdz šim neko tādu neesmu dzirdējis.
Ir bijuši 2 BMW Valmiera pasākumi. Kopējie pasākumi nav bijuši, bet nu tapēc arī ir doma tādu organzizēt.
Tu domā, ka tas izdosies un vai esi jau noskaidrojis ko paši audisti par to saka?
Pēc nika jau skaidrs kur tādas idejas rodas
attieksme aptaujā uzreiz redzama...
Vai tu gribētu kopīgu pirti pēc pasākuma?
Jā
Nē
Tikai atsevišķi audisti no bembistiem
Vai tu gribētu kopīgu pirti pēc pasākuma?
Jā
Nē
Tikai atsevišķi audisti no bembistiem
Cabooom
Pēc kārtas: :)
Ar niku tur nekāda sakara nav :P tāds viņš ir un nepamatots jo nekurīju, neostu un vēl ko tur
Pasākums noteikti izdosies, cilvēki savāksies neatkarīgi no tā ka audi kopā ar bmw.
Runājot par attieksmi aptaujā - īsi un skaidri, tas domāts lai atsijātu potenciālos bembistus, kuriem nepatīk adi un otrādi, mēs nebrauksim kašķēties, bet gan kopīgi atpūsties.
Ar niku tur nekāda sakara nav :P tāds viņš ir un nepamatots jo nekurīju, neostu un vēl ko tur
Pasākums noteikti izdosies, cilvēki savāksies neatkarīgi no tā ka audi kopā ar bmw.
Runājot par attieksmi aptaujā - īsi un skaidri, tas domāts lai atsijātu potenciālos bembistus, kuriem nepatīk adi un otrādi, mēs nebrauksim kašķēties, bet gan kopīgi atpūsties.
nesaprotu, ko jūs-36tie tagad uzklupāt!?
Taisās pasākums, kurš grib, tas apmeklē, kurš negrib, tas pat neaizpilda anketu!
Taisās pasākums, kurš grib, tas apmeklē, kurš negrib, tas pat neaizpilda anketu!
Amish rakstīja:Narix rakstīja:Īsti joks nav, pasākums būs, vienkārši ir jāzina kurš ko grib.
Es saprotu, ka audistiem klibo kopienas/forumi/klubi, bet lai nāktu BMW forumā aicinātu satusēt ar audistiem, tur jābūt jautram cilvēkam
Es tev pateikšu ko bembisti grib - tusēt ar bembistiem nevis dīvainiem cilvēkiem ar tikpat dīvainām mašīnām
Un to saka cilveks,kuram mamma veljoprojam gultu klaaj un bbrokastis taisa?
Kada starpiba ar ko brauc un ar ko taisa kopigu tusinju?
amish tu esi garigi nestabils,bet ka daunis nu ,tagad to mes ari zinam
ar kompatu pa brugji