Tosols`
Sveiki !
man bmw e36 18,is nomainiju galvas vaka blivi ellu filtru un pieleju tosolu taja pash diena mashinai stavot uzvarijas tosols un izpieda kkadu dalju likas ka pa daudz ieleju nepieversu uzmanibu nakamaja diena pie veikala staveju ar iedarbinatu motoru skatos temperatura bik saak celties atveru kapotu tosols uzvarijies ko lai dara ? apakseja trubina auksta augsejaa riktigi karsta
man bmw e36 18,is nomainiju galvas vaka blivi ellu filtru un pieleju tosolu taja pash diena mashinai stavot uzvarijas tosols un izpieda kkadu dalju likas ka pa daudz ieleju nepieversu uzmanibu nakamaja diena pie veikala staveju ar iedarbinatu motoru skatos temperatura bik saak celties atveru kapotu tosols uzvarijies ko lai dara ? apakseja trubina auksta augsejaa riktigi karsta
No tā, ka pielej pa daudz tosolu, nekam nevajadzētu vārīties, pārbaudi termostatu!
nu man ir gandriz tapat. bet es termostatu iznemu ara itka vis ok ja brauc ka brauc uz 90 un parak nedod slodze viss ir ok , bet tikliidz biski vairak iespied . peec kada laika sak kaapt tempertura , un tosolu sauj ara kur vien var .varbuut pameginat izraut udens suukni un nomainit varbuut aiziet . jo tada sajuta ka negrib laist pa lielo loku .
Sveicināti!
Mani interesē,vai var tosolu (zilo) ar Antifrīzu (zaļo) jaukt kopā?
Mani interesē,vai var tosolu (zilo) ar Antifrīzu (zaļo) jaukt kopā?
Kāda ir atšķirība starp antifrīza krāsām?
Sent from my SM-G925F using Tapatalk
Nez, vari pajautāt manam radiatoram ,kurš laikam neizturēja gan rozā, gan zaļā miksliSalviic rakstīja:Kāda ir atšķirība starp antifrīza krāsām?
Gribi atkal atsevišķu e36 forumu? Ienāc e-36.lv
Moderi un admini - varat nedzēst parakstu.
Moderi un admini - varat nedzēst parakstu.
Jā, krāsas jaukt nedrīkst.maartyd rakstīja:Nez, vari pajautāt manam radiatoram ,kurš laikam neizturēja gan rozā, gan zaļā miksliSalviic rakstīja:Kāda ir atšķirība starp antifrīza krāsām?
Gribu likt sev jaunu radiātoru, gribēju zināt vai ir jēga likt lielo uz m52b20?
Jaukt negribu. Gribu tik svaigu ieliet. Domāju vai ir liela nozīme kādā krāsā ir tā dzesējošā štelleZzevsS rakstīja:Jā, krāsas jaukt nedrīkst.maartyd rakstīja:Nez, vari pajautāt manam radiatoram ,kurš laikam neizturēja gan rozā, gan zaļā miksliSalviic rakstīja:Kāda ir atšķirība starp antifrīza krāsām?
Ir ir , labak dzesesi
Riks* rakstīja:Gribu likt sev jaunu radiātoru, gribēju zināt vai ir jēga likt lielo uz m52b20?
Man kādreiz stāstija, ka tosols, tas kurš ir zils ir uz ūdens bāzes, labs, bet nav viskozs, tas kurš ir zaļš un rozā, ir ar eļļojošām īpašībām, it kā ūdens sūknis ilgāk iešot, un zaļais jāmaina ik pa diviem gadiem, bet rozā, jeb sarkanais ir long life, jebšu pieciem gadiem.ZzevsS rakstīja:Jā, krāsas jaukt nedrīkst.maartyd rakstīja:Nez, vari pajautāt manam radiatoram ,kurš laikam neizturēja gan rozā, gan zaļā miksliSalviic rakstīja:Kāda ir atšķirība starp antifrīza krāsām?
Zaļajam ir aukstuyma grādi lielāki kā sarkanajam. Tāpēc spriežaat ko liet. Sarkanais ir lētais variants
Sarkano neiesaka liet veciem motoriem vismaz man tā teica
Zilo ar zaļo jaucot nekas itkā nav abi vienādi ...
Galvenais sarkano ar neko citu nejaukt tad gan var visādi brīnumi būt.
Zilo ar zaļo jaucot nekas itkā nav abi vienādi ...
Galvenais sarkano ar neko citu nejaukt tad gan var visādi brīnumi būt.
dzeses šķidruma i\vēlēties pēc krāsas ir tik pat bezjēdzīgi kā atsperu krāsas!
BMW ir jālej G48 vai G11 dzeses šķidrums!
Un kas tad tik traks notiks ja ielies citu, vai vispār ūdeni?Re5tepa rakstīja:dzeses šķidruma i\vēlēties pēc krāsas ir tik pat bezjēdzīgi kā atsperu krāsas!
Ja ielies ūdeni, tad noklāsies sūknis. Ja Lej vielas, kas nav paredzētas automašīnām no rūpnīcas, samazinās motora resurs. Tāpat kā ar kārbas eļļām, arī motora.
Metināšanas darbi, kvalitatīvi! Salacgrīvā, 26694556
http://25.media.tumblr.com/tumblr_maakx ... o1_500.gif
http://25.media.tumblr.com/tumblr_maakx ... o1_500.gif
Kāds nezin kut td's atrodas argsisošanas skrūve? Galīgi ieraudzīt neizdodas.
Tds pats atgaisojasSalviic rakstīja:Kāds nezin kut td's atrodas argsisošanas skrūve? Galīgi ieraudzīt neizdodas.
Paldiespapucis rakstīja:Tds pats atgaisojasSalviic rakstīja:Kāds nezin kut td's atrodas argsisošanas skrūve? Galīgi ieraudzīt neizdodas.