Automāts + bloķis
Tatad es veletos uzlikt bloķi, bet nezinu vai ir jega automatam to darīt. Bet jebkura gadījumā varbūt kāds zin kādai būtu jābūt attiecībai ja man ir 2.0 benzīns kupeja. Un ko Ieteiksit likt labak LSD vai kkadu parasto un kā viņš atšķiras un varbut man esošo vnk sametināt? Gribu lai aizmugurejie ripuļi kopā griežas. Un varbūt kāds man var piedāvāt kko..
(Tagad laikam pareizaja topikā ieliku )
(Tagad laikam pareizaja topikā ieliku )
Ja 2.0 un tomats,tad ja gribi pa leeto vnk sametini,ja ar domu ka celsi liksi manuali,motoru un negribi lai pa apli braucot viss ribinās un kratās un ja ir nauda,tad liec lsd.
man pasham 2.0 m50 non vanos no lsd
dazhreiz gribas dot pa mizhu bet ka atceros ka nav ne metinata ne lsd tad vsp bedigi(
a lsd normaaals nenodilis 3.45 ko man vajag maksaa 250-300 nu man ta liekas
dazhreiz gribas dot pa mizhu bet ka atceros ka nav ne metinata ne lsd tad vsp bedigi(
a lsd normaaals nenodilis 3.45 ko man vajag maksaa 250-300 nu man ta liekas
Pikis nav problēma (c) Pērc protams
Kas jums tie par kosmiskiem cipariem ?
es mazo bloķio (168mm) 25% oem tiko pārlasītu pa 80ls(113.83 eiro) nopirku biški virs gada atpakaļ
250-300 eiro ? pilnīgs čau ja nu vienīgi
tur beznaz jābūt pārkrāsotam,45% plāksnēm un tam vidus vākam ar pastiprinājumu svaigu eļu.
es mazo bloķio (168mm) 25% oem tiko pārlasītu pa 80ls(113.83 eiro) nopirku biški virs gada atpakaļ
tur beznaz jābūt pārkrāsotam,45% plāksnēm un tam vidus vākam ar pastiprinājumu svaigu eļu.
Jaucu E46 automobiļus detaļās !
2.0 automātam metināt reduktoru Kārbu nopisīsi vienā momentā.
Gribi braukt ilgāk, uzliec normālu LSD.
tak iemācies naudu vienreiz.zuze91 rakstīja:Kas jums tie par kosmiskiem cipariem ?
paņemšu rīt pa 150 euro. 35 vari sev paturēt
nekādā gadījumā neliec metināto uz automata!!!!!!!!!!dogMa rakstīja:2.0 automātam metināt reduktoru Kārbu nopisīsi vienā momentā.
...kārba uzreiz izbeigsies, ņemot vēra ka noteikti pirmstam un šobrīd kārba nav izcilā stāvokli ar jaunām frikcijām un mufta pastiprināta.
Maksimums ko vari likt ir kkāds vājš LSD
Bet kadai jabut attiecibai?
tadai pasāi kā tev tagad. Skaties pēc kataloga. Un izvelies gribi isaku/garakus robus.E34 rakstīja:Bet kadai jabut attiecibai?
Metini,
Liec meh.kārbu un lsd
brauc priecīgs
Liec meh.kārbu un lsd
brauc priecīgs
Metini,
Liec meh.kārbu un lsd
brauc priecīgs
Liec meh.kārbu un lsd
brauc priecīgs