HELP ! Touring'a ipasniekiem.
Sveiki. Kutinu ipasnieki luudzu atsaucieties tie kuriem ir aizmugureja storka ar sietu.. es nesen dabuju tadu,gribeju uzlikt, bet,pagaidam nau ne jausmas ka iet stiprinajumi griestos. Caurumu absivkas nau. Vaj jus nebusiet tik laipni un neatsutisiet bildes kur var redzet kadi ir tie stiprinajumi un ka vini stiprinas. paldies
Ja tev tur nav tādu caurumu, tad noteikti jāmaina arī griesti, jo tie āķi štorkai ir tādā takā iedobītē iekš griestiem.
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
griestos caurumu nav. un diezvai es tagat atradisu melnus griestus ar caurumiev prieks storkas. man bija doma pasam tos caurumus uztaisit lai varetu ielikt stiprinajumu.alnis. rakstīja:Ja tev tur nav tādu caurumu, tad noteikti jāmaina arī griesti, jo tie āķi štorkai ir tādā takā iedobītē iekš griestiem.
bet liels paldies par bildi. (y)
Ja noņem griestu apšuvumu, tad no otras puses noteikti ka ir atzīmēts kur jāgriež tie caurumi.
es Ceru ka ta ari bus, jo lielaku p*sienu nevaretu iedomaties))inferno-ex rakstīja:Ja noņem griestu apšuvumu, tad no otras puses noteikti ka ir atzīmēts kur jāgriež tie caurumi.