Motora problēma e36!
Labvakar. Jautājums. Man ir e36 93g 18is bmw. biju pie čaļiem uz šrotu pēc lambdas zondes ,jo raustas motors kad ir silts. Taču šrota vīriņi iebāza degunu zem mana motora pārsega un izdomāja atvērt mana motora eļļas korķi un motors uzreiz noraustijās. Viņu sniegtā diagnoze ,ka motors pēc pus gada atstiepsies un jamaina. Cik tas ir ticami un vai kādam jebkad ir bijusi šāda problēma?
Aizbrauc viņiem apskaidro.
Atverot eļļas korķi dzinējā (ieplūdē) tiek klāt lieks gaiss, kas neiziet caur gmm, rezultātā protams noraustīsies, nostaigās rpm.
P.s
Zondi no šrota nevajag ņemt.
Atverot eļļas korķi dzinējā (ieplūdē) tiek klāt lieks gaiss, kas neiziet caur gmm, rezultātā protams noraustīsies, nostaigās rpm.
P.s
Paņēmu tik tapēc lai izmēģinātu vai zondes vaina.Sancix rakstīja:Aizbrauc viņiem apskaidro.
P.s
Paldies par infu.
Beigtas zondes vietā uzliekot beigtu zondi jau neko nepārbaudīsi.
M52(MS41, MS41.x), M52tu(MS42), M54(MS43), S54(MSS54), N54(MSD80, MSD81), Stanalone(VEMS, Ecumaster, Maxxecu, Link, etc) regulēšana, EWS delete, etc, M52 & M52TU & M54, etc swap vadu savienoša - PM.
Instagram
Labak butu aizbraucis par to naudu uzicis uz kompja un vini pateiktu vai zonde vai gaisa masas meritajs!:D
Zonde vesela ,tika parbtaudita ar multimetru.Jānis.P rakstīja:Beigtas zondes vietā uzliekot beigtu zondi jau neko nepārbaudīsi.
bet atkljas ka divas sveces mitras ,tik tagad jamekle problema kapec.
samaini indukcijas spoles!!!
BMW
1991. 1.8 sedan
1992. 1.8 sedan
1992. 1.8 sedan gaze
1991. 2.0 sedan non vanoss
1992. 2.5 coupe non vanoss
1993. 2.0 coupe vanoss
1994 2.5 sedan TDS
1993 2.0 sedan vanoss
... sajuka jau skaits kkas pari 30 zurkam.
1991. 1.8 sedan
1992. 1.8 sedan
1992. 1.8 sedan gaze
1991. 2.0 sedan non vanoss
1992. 2.5 coupe non vanoss
1993. 2.0 coupe vanoss
1994 2.5 sedan TDS
1993 2.0 sedan vanoss
... sajuka jau skaits kkas pari 30 zurkam.
Vai sprauslas.
tas ir tieši labi, ka noraustijās! ja gar virzuļiem nāk tik daudz garām, ka nekas nemainās atverot korķi, lūk tad ir švakitraktoors rakstīja:Labvakar. Jautājums. Man ir e36 93g 18is bmw. biju pie čaļiem uz šrotu pēc lambdas zondes ,jo raustas motors kad ir silts. Taču šrota vīriņi iebāza degunu zem mana motora pārsega un izdomāja atvērt mana motora eļļas korķi un motors uzreiz noraustijās. Viņu sniegtā diagnoze ,ka motors pēc pus gada atstiepsies un jamaina. Cik tas ir ticami un vai kādam jebkad ir bijusi šāda problēma?
Man ari ar isku problemas. ed lidz 12 pa pilsetu, iet labi, bet smarzo vina ka zigulis un liekas ka co bus 10+% bet TA paradija CO 0.11%), uz diagnostikas ari viss okey. bet kad silts raustas ka subaru tas ir iska un neko ar vinu nevar izdarit
Auto rezerves dalu pardosana
Auto/moto krasosana
Automobilu remonts
PM
Auto/moto krasosana
Automobilu remonts
PM
Un kada krasa sveces ?
un jaskatas vai vins nau cipots un cipam nau atslegta lamdas zonde
un jaskatas vai vins nau cipots un cipam nau atslegta lamdas zonde
Man vecajam ar vienteiz sāka smaržot tieši uz TA. Vainīga bija trubiņa degvielas, pie ieplūdes. Uzreiz samainīju viss čotka.
tatad
motors 54b30
kamer braucas viss normali, bet tad kada bridi sak taka raustities un vairs vispar gazpedalis neatbild un neuznem apgriezienus, dazreiz pats noslapst dazreiz ne, bet restartejot aizdedzi uz bridi viss kartiba, dazreiz atkal jagaida 2-3 min lai varetu pielaist vispar... kas varetu pateikt kura virziena jamekle???
lugums uzreiz nekliegt, neesmu ipasi tuvs ar motoriem, vismaz pagaidam....
motors 54b30
kamer braucas viss normali, bet tad kada bridi sak taka raustities un vairs vispar gazpedalis neatbild un neuznem apgriezienus, dazreiz pats noslapst dazreiz ne, bet restartejot aizdedzi uz bridi viss kartiba, dazreiz atkal jagaida 2-3 min lai varetu pielaist vispar... kas varetu pateikt kura virziena jamekle???
Sapnus buvee, nevis noperk...
M54 taču ir elektriskais pedālis, vai ne? Gļuki kompim, diagnostika. (Ja kāds cits saka, ka kļūdos, tad kļūdos droši vien )ipikis rakstīja:tatad
motors 54b30
Credit Cards? Drug smuggling? Selling your body for cheap?
It doesn't matter. All sins are forgiven on the path to boost.
It doesn't matter. All sins are forgiven on the path to boost.
Es teiktu ka varētu būt drosele beigta, bet tur bez diagnostikas neiztikt. Citādi mainīsi visu pēc kārtas.
M52(MS41, MS41.x), M52tu(MS42), M54(MS43), S54(MSS54), N54(MSD80, MSD81), Stanalone(VEMS, Ecumaster, Maxxecu, Link, etc) regulēšana, EWS delete, etc, M52 & M52TU & M54, etc swap vadu savienoša - PM.
Instagram