M sliekšņu uzstādīšana
Varat apstāstīt, ka pareizi uzstādīt M sliekšņus?
1. Cik stiprinājumi vajadzīgi vienam slieksnim?
2. Ar kāda izmēra urbi, jāurbj caurumi esošajā slieksnī, lai derētu stiprinājumi M slieksnim?
3. Ar ko labāk apstrādāt izurbtos caurumus, lai neveidotos rūsa?
4. Kas vēl, būtu jāzin / jāievēro?
1. Cik stiprinājumi vajadzīgi vienam slieksnim?
2. Ar kāda izmēra urbi, jāurbj caurumi esošajā slieksnī, lai derētu stiprinājumi M slieksnim?
3. Ar ko labāk apstrādāt izurbtos caurumus, lai neveidotos rūsa?
4. Kas vēl, būtu jāzin / jāievēro?
Padalās profiņi ar info, mani ar šis jautājums interesē, kā tos sliekšņus stiprina. 333 redzeju vienu smukuli ar kniedēm pieliktu, tā tās lietas neies...
Var arī līmēt, bet tad nu ar noņemšanu būs kā būs.
Līmēt nop,
Šobrīd ir 13 stiprinājumi, laikam ar 6 gab. uz vienu slieksni, bus pa maz.
Šobrīd ir 13 stiprinājumi, laikam ar 6 gab. uz vienu slieksni, bus pa maz.
Neviens neko - tiešām te visi stiprina tikai ar samareziem un savilcējiem?
11 stiprinaajumi katraa pusee naaca originaali
caurumi 9mm, bet saac urbt ar mazaakajiem iespeejamiem
caurumi 9mm, bet saac urbt ar mazaakajiem iespeejamiem
Es saurbu katr pusē 8 un turas vis ļoti labi. 11 nav vajadzība.
Apstradaji caurumus? /ar ko?/Lācis rakstīja:Es saurbu katr pusē 8 un turas vis ļoti labi. 11 nav vajadzība.
apstrādāt ar kādu pretrūsas līdzekli caurumus, klipšus likt klāt sliekšņa uzlikai nevis uz sliekšņa, tā ir vieglāk. Grīdā ņemt un urbt var kādas skrūves kas tam paredzētas. apakšā lkm es urbu kādas 5 iekšā + divas pie aizmugurējā rata. Lai uzliktu notiekti bus vieglāk divatā.
Varetu kads ietekt, kadu konkretu lidzekli - firmu/nosaukumu?Duuj rakstīja:Apstradaji caurumus? /ar ko?/Lācis rakstīja:Es saurbu katr pusē 8 un turas vis ļoti labi. 11 nav vajadzība.
krāsu veikalā jautā pēc skābās grunts, vina ir oranz/brūngan krāsā.equations rakstīja:Varetu kads ietekt, kadu konkretu lidzekli - firmu/nosaukumu?Duuj rakstīja:Apstradaji caurumus? /ar ko?/Lācis rakstīja:Es saurbu katr pusē 8 un turas vis ļoti labi. 11 nav vajadzība.
Jautājums, lai uzstādītu M sliekšņus - ir kas jāņem nost - piemēram - spārni?
Nekas nav jāņem nost, vienigi ritenisequations rakstīja:Jautājums, lai uzstādītu M sliekšņus - ir kas jāņem nost - piemēram - spārni?
Cik te pazvanijos pa veikaliem visi iesaka nopietnu apstrādi + krāsošanu, kas tā pa gruntii - ir viņai kāds nosaukums+kur centra kāds krasu veikals?
Liekas, ka tev vieglāk un ātrāk būtu bijis aizvest uz kādu normālu servisu lai uzmet virsū
Cienot citus Tu cieni sevi.
"Enjoy life. There’s plenty of time to be dead." Anonymous
"Enjoy life. There’s plenty of time to be dead." Anonymous
Varbūt kādam zināms, kur var iegādāties/aizņemties to urbšanas "template"? Vajadzīga blakussēdētāja puse
klipšus un vāciņus dankrotam var dabūt divi auto uz vietas ?
es klipsus pasūtiju no armadoparts un vāciņu OEM no lietotāja Klavins