Nozagts auto
Šodien pamanīju fb.com, ka mārupē nozagts e36, nodomāju padalīties ar info šeit!
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
E36 vēl zog? psc.. tas ir, kas jauns
fotogrāfijas tev, tavam auto un citu priekam!
raksti PM vai zvani 25132468, cenas studentiem pieejamas
bildes apskatāmas - 500px.com / facebook.com
raksti PM vai zvani 25132468, cenas studentiem pieejamas
bildes apskatāmas - 500px.com / facebook.com
Sākumā likās, ka CAK sedans.
Azbests rakstīja:E36 vēl zog? psc.. tas ir, kas jauns
Psc, mans ar šokā.
bij pierasts, ka tikai moldingus, spogulus u.c. aplasa, bet ka dzen visu autiņu prom.. psc.. kasko jataisa augšā pat trīznsestajam.
SunCoast Customs IIIM
powerī bija jau pāris dienas atpakaļ bija ielikts. mārupē no pagalma, cik saprotu.
kasko tik vecām mašīnām netaisa.Meeris rakstīja:Azbests rakstīja:E36 vēl zog? psc.. tas ir, kas jauns
Psc, mans ar šokā.
bij pierasts, ka tikai moldingus, spogulus u.c. aplasa, bet ka dzen visu autiņu prom.. psc.. kasko jataisa augšā pat trīznsestajam.
kādas muļķības Ja tevi pasūtija apdrošināšanas kantorī, nenozīmē ka netaisa kaskoCaK rakstīja:kasko tik vecām mašīnām netaisa.Meeris rakstīja:Azbests rakstīja:E36 vēl zog? psc.. tas ir, kas jauns
Psc, mans ar šokā.
SunCoast Customs IIIM
Taisa gan, tik tas ir neizdevīgi...CaK rakstīja:kasko tik vecām mašīnām netaisa.Meeris rakstīja:Azbests rakstīja:E36 vēl zog? psc.. tas ir, kas jauns
Psc, mans ar šokā.
Baltā un ifā mani pasūtīja dažas mājas tālāk. Zinu, ka te viens no foruma taisīja, bet tad tur jāraksta iesniegums un lielai birokrātijai jāiziet cauri.ZzevsS rakstīja:Taisa gan, tik tas ir neizdevīgi...CaK rakstīja:Meeris rakstīja:
kasko tik vecām mašīnām netaisa.
Operators runā taisnību, vecai miskastei kasko neviens tev netaisīs
Baltikums man piedāvā par 300 eiro...
Ja esi gatavs maksāt debūt var jebko! Par vecumu... zinu dahuja antikvārus 30+ vecus auto ar kasko
Ifs vispār piedāvā kkādu zelta octu, kura maksā tev ja negadījumā esi vainīgs + manuprāt bija arī kkas zādzības gadījumā, bet varbūt kļūdos, kas maksā pie šiem ap 3x parastā octa. Tā kā ja gribi un esi gatavs maksāt, iespējas ir.
Piemēram lūk:
http://www.if.lv/web/lv/privatpersonam/ ... aplus.aspx
Ja esi gatavs maksāt debūt var jebko! Par vecumu... zinu dahuja antikvārus 30+ vecus auto ar kasko
Ifs vispār piedāvā kkādu zelta octu, kura maksā tev ja negadījumā esi vainīgs + manuprāt bija arī kkas zādzības gadījumā, bet varbūt kļūdos, kas maksā pie šiem ap 3x parastā octa. Tā kā ja gribi un esi gatavs maksāt, iespējas ir.
Piemēram lūk:
http://www.if.lv/web/lv/privatpersonam/ ... aplus.aspx
Kurlis rakstīja:Operators runā taisnību, vecai miskastei kasko neviens tev netaisīs
Kurli tavs volvo pie latgalites,tur vinam istaa vieta
izputejs izskatijas DDM
un man piedur ka Tu visu zini
jau ntos gadus ir kompanijas kuras taisa kasko.domaju ka Renio varetu apstiprinat par so lietu.ja nemaldos tad vinja cabrio ir uz kasko
ar kompatu pa brugji
Tīri teorētiski KASKO pēc kalkulatora piedāvā visos kantoros, līdz mirklim, kamēr tu aizej un reāli vēlies pieteikt apdrošināšanu. Var jau būt, ka kādam ir izdevies iegūt kasko par kosmisku ciparu kādā no kantoriem, taču vairums atteiks.
Hvz, kad pirms gada prikola pēc interesējos, varēja taisīt Kasko 1997.gada žurkai. Tāmē, ko man sastādija summa bija pa lielam tāda pati kā tagad sanāk par 2003.g e46, tikai sāls ir tajā, ka tur viņi auto novērtē pec reālās vērtības (nevis, vot man ir style5 un lētie coili, uzreiz 1,5k pie cenas klāt) un attiecībā pret to kasko prēmija sanāk kosmiska un no tā gluži vienkārši nav jēgas.
e30 S50B30us
e90 M57TU2D30
e90 M57TU2D30
Atrasts,ar citiem numuriem https://www.facebook.com/ignats.gogolis ... 6504879848No Facebook
Lūdzu palīdzību!!! SHARE SHARE SHARE
Periodā no 14.10.15 - 22.10.15 mums tika nozagts šis BMW 320, izskatās indīgi un BMW cienītājiem nepaliek nepamanīts! Mašīna stāvēja uz Mūkusalas ielas (ceļā uz centru) parkinga placītī tieši pirms dzelzceļa tilta. Lūdzu sharejom un ja gadījumā kādam ir kāda info tad rakstam uz FB profiliem Александр Царёв vai arī Maksis Jevsejevs !
Par cik Mūkusalas iela ir diezgan dzīva ir cerība, ka kāds ir ko manījis, atliek vien pieminēt, ka mašīnā nevarēja vienkārši iekāpt un aizbraukt, viņa bija jādzen uz evakuatora, jo bija salūzis stūres pirksts.
Lūdzu mīļie draugi, esat atsaucīgi un palīdziet Mums dabūt tos ****** rokās!
FB addrese uz īpašnieku https://www.facebook.com/Blackkstarr93
Svešam cilvēkam aizdot savu mašīmu? hoķ kkādam random čomam