"9P15" Talsi! 3. un 4. Jūlijs!
Jau trešo gadu pēc kārtas Talsu pilsētas svētkos norisināsies superīgs pasākums "Deviņu pakalnu auto svētki" 4.Jūlijā no 10:00 līdz 15:00. Piedevām esam sarūpējuši arī pasākumu "9P15 Dragreiss", kas norisināsies piektdienas vakarā, 3.jūlijā, no 17:00 līdz 22:00. Divas dienas piepildītas ar pasākumiem un ballītēm!
Ps: Šī ir tikai maza reklāma lai cilvēki zinātu un laicīgi sāktu gatavoties, sīkāka informācija gaidāma drīzumā! Ja kādi jautājumi tad PM man!
Ps: Šī ir tikai maza reklāma lai cilvēki zinātu un laicīgi sāktu gatavoties, sīkāka informācija gaidāma drīzumā! Ja kādi jautājumi tad PM man!
Hey, hey! Jau trešo gadu pēc kārtas! 4.jūlijs Talsu pilsētas svētku laikā "Deviņu pakalnu auto svētki", neaizmirstams auto šovs ar konkursiem un izklaidēm gan dalībniekiem, gan arī skatītājiem. Vēlies piedalīties ar savu auto? Sūti pieteikumu uz [email protected] Pieteikumā: Vārds, Uzvārds, auto apraksts(Marka, modelis u.c.), 4 auto bildes, Valsts reģistrācijas numurs.
Pasākuma nolikums: http://files.inbox.lv/ticket/a03f327452 ... s+2015.pdf
Pasākuma nolikums: http://files.inbox.lv/ticket/a03f327452 ... s+2015.pdf
Auto akustika 40min, tas ir kā?
lajkam - izstaiga pa placi un paskaties kam kas ir ganjau buss norm
Aizmirsi pierakstīt ,lai riepas nekūpina.
Jaucu E46 automobiļus detaļās !
Tur sači, 4 klases 40 minūtēs - neiespējami.andrjuha37 rakstīja:lajkam - izstaiga pa placi un paskaties kam kas ir ganjau buss norm
jelgava pie Romkas kad priekš sevis merija tur uzmašinu kadas 10 min gaja , taka tur bus vaj nu riktigi garam , vaj kkas nav pareizi uzrakstits vaj apreiķinatsJonjis rakstīja:Tur sači, 4 klases 40 minūtēs - neiespējami.andrjuha37 rakstīja:lajkam - izstaiga pa placi un paskaties kam kas ir ganjau buss norm
P.S. ja kas kkur velak bus sacenes jelgava
nezinu, kas un kā par visiem, bet es pieteicos un dodos
Par to "Audio" runājot, būs atsevišķi visu dienu audio sači ar savu ieskaiti, un tad būs mūsu nominācija, un tur parasti piedalās pāris dalībnieki tikai.
Ps: Jā riepas teritorijā lūdzam nekūpināt, to var darīt citur kur neatbildam. Vai svētku gājienā caur pilsētu, kas piedalīsies varēs kūpināt.
UN DRAGREISS TIEK ATCELTS!!!
Ps: Jā riepas teritorijā lūdzam nekūpināt, to var darīt citur kur neatbildam. Vai svētku gājienā caur pilsētu, kas piedalīsies varēs kūpināt.
UN DRAGREISS TIEK ATCELTS!!!
Pagaishgat piedalijamies un teikshu godigi , tur pasakumam ir jaug un jaug lai ari organizatori bija centushies bet tapat atgadinaj kaut kadu sabraucienu laukos pie kluba , skalako izpludi nosaka pulis ,skalako muziku tapatas un visiem po uz to vai ir kvaletate galvenais lai kaut kas pirz baguzi un vajpratigi brec , par zemako auto ari nesaprotami ka cali noteica ,nenem launa RVS talak es jau neceros kam iedeva balvu par rusinatu vai hvz ka tur bet vienigais korch kas tur bija, bija hapo un balvu vinam nejiedeva vienvard sakot tur viss notiek uz aci un ausi + laikam pa vidum kadam comam iesver balvu no citas puses vismaz pagaisho gad tur bija fantastiski pilsetas svetki ar labu labiem tirdziniem ,retro mashinu sajietu un fantastisku bali
taka mans personigais secinajums ka braukt var ja dodas vismaz uz 2 dienam
Nu šogad nebūs skaļākais, bet skaistākā izplūdes skaņa kuru noteiks žūrija, audio mēris profesionālis, un zemāko mēris pēc viena no plauktiem.Dj_Zii rakstīja:Pagaishgat piedalijamies un teikshu godigi , tur pasakumam ir jaug un jaug lai ari organizatori bija centushies bet tapat atgadinaj kaut kadu sabraucienu laukos pie kluba , skalako izpludi nosaka pulis ,skalako muziku tapatas un visiem po uz to vai ir kvaletate galvenais lai kaut kas pirz baguzi un vajpratigi brec , par zemako auto ari nesaprotami ka cali noteica ,nenem launa RVS talak es jau neceros kam iedeva balvu par rusinatu vai hvz ka tur bet vienigais korch kas tur bija, bija hapo un balvu vinam nejiedeva vienvard sakot tur viss notiek uz aci un ausi + laikam pa vidum kadam comam iesver balvu no citas puses vismaz pagaisho gad tur bija fantastiski pilsetas svetki ar labu labiem tirdziniem ,retro mashinu sajietu un fantastisku bali
Un tieši tā, jāizbauda Talsu pilsētas svētki pilnā programmā!
Laikam aizbrauksu
Jaunas BMW OEM un cita ražotāja detaļas.
Auto sporta lietas,kartera magnētiskās skrūves,stūres(OMP),Koiloverus(TA-Technix,FK, HSD, BC),hidro rocenes,K&n filtrus,quick release stūrēm(Sparco),u.c.
Labas cenas.
Auto sporta lietas,kartera magnētiskās skrūves,stūres(OMP),Koiloverus(TA-Technix,FK, HSD, BC),hidro rocenes,K&n filtrus,quick release stūrēm(Sparco),u.c.
Labas cenas.
Revix šodien Sandris bija ielicis facebook dragreisa afišu apmēram stundu atpakaļ! Tad būs nebūs? Vnk lai zin uz ko gatavoties! Gribas jau baigi lai būtu!
Varbūt sazvanaties abi divu un noskaidro lidz galam ir vai nav!
Nu bāc mīļie cilvēki tak mācaties lasīt viņš bija ielicis to bildi un pierakstīts ka nenotiek.sputniks rakstīja:Revix šodien Sandris bija ielicis facebook dragreisa afišu apmēram stundu atpakaļ! Tad būs nebūs? Vnk lai zin uz ko gatavoties! Gribas jau baigi lai būtu!
Nedusmojos uz tevi, bet vienkārši jau kādu 10x man šodien šito saka.
Izkopēts: DRAGREISS 9P15 TALSOS NENOTIKS!!!
ups my bad. Pārlasijos!
Jums tur Talsos daudz gulošo policistu, rīt ir doma braukt, bet nezinu vai pārbaukt kaut vienam varu
It's all about the win
bmwparadise - lietotas BMW rezerves daļas no Vācijas, par kosmosa cenām
bmwparadise - lietotas BMW rezerves daļas no Vācijas, par kosmosa cenām
Visu ir iespējams izbraukt vai apbraukt!
a kapec dragreisu atcela ? ar lidlauku kadas problemas vai kas ?
Nebija sponsoru, ļoti neatsaucīgi Talsu uzņēmēji.GM-747 rakstīja:a kapec dragreisu atcela ? ar lidlauku kadas problemas vai kas ?
Pašvaldība pat atbalstīja un deva lidlauku ar visām ekstrām pa brīvu.
vajadzeja organizet ar dalibas maksu un tad viss butu sanacis