Skaņas izolācija
Neatradu nevienu topicu par šo, bet iespējams jau apspriest, tādēļ laicīgi atvainošos ..
Varbūt varat ieteikt materiālus, skaņas izolācijai, kur tādus dabūt, kādas tam ir izmaksas.. ? ..
Varbūt varat ieteikt materiālus, skaņas izolācijai, kur tādus dabūt, kādas tam ir izmaksas.. ? ..
Cik noprotu, to nevaru panākt, lūdzams moderiem, adminiem pārvietot :) .. (atvainojos, par tēmas sākšanu, nepareizā vietā..)
Lūk kā piemērs, pa izmaksām, cik, kas ko, maksā:
http://www.12volt-shop.lv/2/auto_audio/X0A=.html
Zinu, ka daudzi, kā skaņas/vibrāciju izolācijas materiālu izmanto vienkāršo paralonu, nu vienīgi, vai efekts (tas ir uz skaņu) tiešām ir ...
Zinu, ka daudzi, kā skaņas/vibrāciju izolācijas materiālu izmanto vienkāršo paralonu, nu vienīgi, vai efekts (tas ir uz skaņu) tiešām ir ...
Paralons varētu būt lētākais un vienozīmīgi manā uztverē nevajadzīgs materiāls - prekš izolacījas, pietiek jau ar to, ka tas uzsūc mitrumu un cik nu viņs spēj izolēt skaņuRENIO rakstīja:Lūk kā piemērs, pa izmaksām, cik, kas ko, maksā:
Paldies :) .. cik noprotu viņš pats par sevi, no vienas puses līmējams? ..
Citos forumos uzdūros, ka labākais variants, ir ar aluminija plāksnīti vienā pusē, pa vidu neatminos, kas bija un otrā pusē lipīga virsma.. (galvenā doma, par to aluminiju)..
Vel sapratu, ka neviens no šiem izolējošajiem mat. neuzsūc mitrumu, ir izņēmumi, bet viss atkarājoties no cenas..
Pārsvarā arī liek to alumīnija izolāciju, jo tai vienā pusē ir līmējošais elements, līdz ar ko vienkārši uzlīmēt.
Kā arī ar šo ir iespējams aplīmet vienalga kādas formas - nav čakara.
Kā arī ar šo ir iespējams aplīmet vienalga kādas formas - nav čakara.
Man ir sekojošs jautājums:
Vai kāds ir mēģinājis visu salonu pārskrūvēt, lai tas vairs negrabētu? (a to braucot pa mūsu ceļiem manējais ir izgrabināts, gribas pirms pārdošanas visu smuki savilkt, lai nekur nekas negrab)
Kādi ieteikumi utt.?!
Vai kāds ir mēģinājis visu salonu pārskrūvēt, lai tas vairs negrabētu? (a to braucot pa mūsu ceļiem manējais ir izgrabināts, gribas pirms pārdošanas visu smuki savilkt, lai nekur nekas negrab)
Kādi ieteikumi utt.?!
kāpē tad tirgo? ko vietā?
Par tēmu domājams,ka tas ir iespējams,bet vai tiešām vēlies to darīt,domājams būtu labi,ja nomainītu tad visus klipšus un skrūvītes,lai viss jauns,lai nav izļurkājies!
Par tēmu domājams,ka tas ir iespējams,bet vai tiešām vēlies to darīt,domājams būtu labi,ja nomainītu tad visus klipšus un skrūvītes,lai viss jauns,lai nav izļurkājies!
coupe 2.8
Vari pameiģināt šo variantu. Saucās bituma līmplēve jumtiem, var nopirkt Depo. Es slīmēju tādu, domāju, ka palīdzēs gan skaņas, gan mitruma izolācijai .. Vairāk bildes vari aplūkot manā topikā ( Podziņas bembīts )sometreet rakstīja:Neatradu nevienu topicu par šo, bet iespējams jau apspriest, tādēļ laicīgi atvainošos ..
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
Beautiful monster
viewtopic.php?f=29&t=641
viewtopic.php?f=29&t=641
Līdz, līdz. Tikai tā precīzi jāsaskrūvē :) Pašam tā bija. Ar laiku pārskrūvējot - palika daudz labāk.RENIO rakstīja:Man ir sekojošs jautājums:
Kādi ieteikumi utt.?!
par auto noslēpumsMartinez rakstīja:kāpē tad tirgo? ko vietā?
bet šo domāju sataisīt ļoti labā stāvoklī uz pārdošanas brīdi.
Par klipšiem tā arī darīšu, par tām skrūvītēm gan nedomāju ka nepieciešams jaunas... vienīgi ir doma likt kaut kādas gumijas blīvītes, lai samazinātos šķīkstēšana.
Nu man arī ir domā visu pilnībā izjaukt un salikt visu kārtīgi kopā + līdz ar ko riktīgi izmazgāt salonu (visu paklāju utt.).dogMa rakstīja:Līdz, līdz. Tikai tā precīzi jāsaskrūvē :) Pašam tā bija. Ar laiku pārskrūvējot - palika daudz labāk.RENIO rakstīja:Man ir sekojošs jautājums:
Kādi ieteikumi utt.?!
vot izjaukt,samazgāt būtu super+klipši jauni! Ar skrūvēm nu jā,nafig viņas,bet varbūt tad tos dzelzīšus,kur skrūves skrūvējas iekšā var jaunu,nu vismaz izčekot,kuri stāv savā vietā normāli un kuri,tipa tur ir un kuri jau sen ir devušies kādās citā medību laukā!RENIO rakstīja:Nu man arī ir domā visu pilnībā izjaukt un salikt visu kārtīgi kopā + līdz ar ko riktīgi izmazgāt salonu (visu paklāju utt.).dogMa rakstīja:Līdz, līdz. Tikai tā precīzi jāsaskrūvē :) Pašam tā bija. Ar laiku pārskrūvējot - palika daudz labāk.RENIO rakstīja:Man ir sekojošs jautājums:
Kādi ieteikumi utt.?!
coupe 2.8
Nu tā arī domāju.
Laikam neviens tā šim jautājum nav reāli gājis klāt...es domāju -skrùvējis
Laikam neviens tā šim jautājum nav reāli gājis klāt...es domāju -skrùvējis
es esmu to darijis, saakumaa kad vel nebija doma mainit visu salonu. rezultaats protams ka bija labaks nekaa bija gaidits bet bija vairakas lietas kuraas bija gruti noverst grabonju, piemeram kaa drosibas jostu purcikji, bardacoka vaaks, aizmugurejais plaukts, parejo visu var saskruvet ciesak, salikt klipsus bet tas tris lietas ipasi krita uz nerviem, vel ari lukas apsifka tirinaaajaas kad bija pusverta (uz augsu paceltaa stavoklii) bet es peronigi visas grabosas lietas laika gaitaa esmu nomainijis uz citaam, labakaam, un sobrid cinos ar blakussedetaja drosibas jostas turetaju, jo tas kad neviens tur nesez gram maita, laikam naksies mainit vinu
bet ja auto lai uz pardosanu visu var izdomat, bet ja pats preks sevim, tad taisi kartigi
bet ja auto lai uz pardosanu visu var izdomat, bet ja pats preks sevim, tad taisi kartigi
...
Ok, paldies par padomu
Es tieši ar to pašlaik ari nodarbojos,jo bija t;ada pati sutiācija nu un pac redzēji manu auto pārlasu visu no nulles sāku jaukt ārā salonu takā jamaina panelis un pečka un parejais konstatēju ka dažas vietās jau tr'ūkst krūves nua brinums ka grab!RENIO rakstīja:Man ir sekojošs jautājums:
Kādi ieteikumi utt.?!
Labs variants bet pravotku vajadzeja izcelt arpusē!Mazums kasPodziņa rakstīja:Vari pameiģināt šo variantu. Saucās bituma līmplēve jumtiem, var nopirkt Depo. Es slīmēju tādu, domāju, ka palīdzēs gan skaņas, gan mitruma izolācijai .. Vairāk bildes vari aplūkot manā topikā ( Podziņas bembīts )sometreet rakstīja:Neatradu nevienu topicu par šo, bet iespējams jau apspriest, tādēļ laicīgi atvainošos ..
bļāviens - esmu novērojis, ka braucot, sajūta tāda, ka kaut kur pr. panelī logā svilp, domāju no sākuma pečka, bet visu tur izslēdz āra - tāpat tāda jancīga skaņa.. logs atlīmējies..
Kā to domāji ? man visi vadi ir virspusē, aplīmēta ir tikai plika grīdaEmik rakstīja:Labs variants bet pravotku vajadzeja izcelt arpusē!Mazums kasPodziņa rakstīja:Vari pameiģināt šo variantu. Saucās bituma līmplēve jumtiem, var nopirkt Depo. Es slīmēju tādu, domāju, ka palīdzēs gan skaņas, gan mitruma izolācijai .. Vairāk bildes vari aplūkot manā topikā ( Podziņas bembīts )sometreet rakstīja:Neatradu nevienu topicu par šo, bet iespējams jau apspriest, tādēļ laicīgi atvainošos ..
Beautiful monster
viewtopic.php?f=29&t=641
viewtopic.php?f=29&t=641