M52B20 pārlej
Sveiki. Varbūt kāds varētu palīdzēt, kas varētu būt par problēmu, ka dzīnejs galīgi neiet raustās, bet reizēm aiziet normāli? Kad mainīju sveces visas sveces bija benzīnā aizlietas.
viņš donāja elektroda daļa aizlējusies, nevis šahta
Točna benzīna, jo pat salona reizēm jūt benzīna smaku.
Jā elektrodi bija benzīnākasiks rakstīja:viņš donāja elektroda daļa aizlējusies, nevis šahta
Es jau saprotu, ko nozīmē, ka pārlej tikai cerēju, ka tas kurš kļūdījies būs viņš nevis es... Tad būtu varējis padomu dot.
Man tas pats,smird kā vecs moskvičš!
Varbūt netiek parliets bet gan netiek aizdedzinats pareizajā brīdī?
Varbūt indukciju spoļu vadi sajaukti vietām. Varbūt piesuc gaisu tādēļ veidojas pārāk lies kas atkal netiek piededzinats. Varbūt kāds no devējiem. Sadalenes vai klokenes sapisies. Varbūt sprauslas nevaras ciet un čurā visu laiku.
Varbūt indukciju spoļu vadi sajaukti vietām. Varbūt piesuc gaisu tādēļ veidojas pārāk lies kas atkal netiek piededzinats. Varbūt kāds no devējiem. Sadalenes vai klokenes sapisies. Varbūt sprauslas nevaras ciet un čurā visu laiku.
Mašīna auksta sliktāk lec nekā agrāk ilgāk jāgriež starteris un kad iedarbinās reizēm kādu minūti visa raustās, bet pēc raustīšanas var normāli pabraukt tikai pēc kādām 5 min strādāšanas savadāk brauc raustoties un vispar neceļ apgriezienus.Yro rakstīja:Varbūt netiek parliets bet gan netiek aizdedzinats pareizajā brīdī?
zondes dzīvas?
man šitas pats pie auksta motora ir
man šitas pats pie auksta motora ir
fotogrāfijas tev, tavam auto un citu priekam!
raksti PM vai zvani 25132468, cenas studentiem pieejamas
bildes apskatāmas - 500px.com / facebook.com
raksti PM vai zvani 25132468, cenas studentiem pieejamas
bildes apskatāmas - 500px.com / facebook.com
Paņem spiediena regulātora trubiņu nost, vai negāžas bendzīns. Vienam tas bija pie vainas.