Drift Action!
25. septembrī (svētdien) no plkst. 15.00-17.00 BKSB rīko drifta treniņu (street, PROam, PRO),skatītājiem ieejas maksa 1 LVL.
Someone who knows fuck all about he's BMW.
Jāvelk mēteli, cimdi un vilnenes un jāiet skatīties.. Savādāk pēc brīvienām esmu diezgan apslimusi
Beautiful monster
viewtopic.php?f=29&t=641
viewtopic.php?f=29&t=641
Termosā līdzi tēja vai karstvīns un aidā . Drīz jau sezona beigsies tāpēc jāizbauda.
Kāds arī piedalās no šejienes?
Siikais agrāk piedalījās, tagad viņam ir pauze , ceru nākam sezon viņu ieraudzīt trasē .
Forši, tad jau tiešām gumijniekus kājās un tiekamies
tas tā kā man pie mājām un beidzot brīva diena,tad ja nekas krasi nemainīsies,tad arī piebraukšu!
coupe 2.8
Derētu piebraukt apskatīties!
Bubuli, tu par šito man visu vakaru teici, ka solijos būt ??? Sorry, ka runāju pretī, laikam piemirsu būs jau jābrauc, bet pa taisno pēc darba
Beautiful monster
viewtopic.php?f=29&t=641
viewtopic.php?f=29&t=641
Aha, par to pašu runāju .Podziņa rakstīja:Bubuli, tu par šito man visu vakaru teici, ka solijos būt ??? Sorry, ka runāju pretī, laikam piemirsu būs jau jābrauc, bet pa taisno pēc darba
piemirsās...
Pēdējais labojis Podziņa - 25 Sep 2011, 09:19, kopā labots 1 reizi.
Beautiful monster
viewtopic.php?f=29&t=641
viewtopic.php?f=29&t=641
Es ar būšu, fiksi jāpārkrāmē garažas un jālaiž atpakaļ uz galvaspilsētu :)
A kur jūs būsiet, teh. parkā vai tribīnēs ?
A kur jūs būsiet, teh. parkā vai tribīnēs ?
Mī, mī, mī
Par treniņu - trenins sestdien 08.10.2011 no plkst. 17.00 - 19.00.
Pēdējais labojis Bubulis - 05 Okt 2011, 21:03, kopā labots 2 reizes.
stadionā, jeb lielajā ?
Es buushuBubulis rakstīja:Par treniņu - trenins sestdien 08.10.2011 no plkst. 14.00-17.00.
Bērnībā katru rītu tētis mani veda uz bērnudārzu ar Opeli, tāpēc lamāties es jau iemācījos ļoti agri. :)