BM54 remonts
BM54 remonts BM24 remonts. Ja neskan viens vai vairāki kanāli, periodiski pazūd skaņa dēļ vibrācijas un citi defekti.
Ja kādam ļoti vajag un nav iespēja atvest pastiprinātāju, var izsūtīt ar DPD, Omniva, protams, ja paši apmaksājat sūtīšanu.
Tālrunis saziņai (WhatsApp aktīvs) Rīga
Lūdzu, nezvanīt nepieklājīgi agri/vēlu.
Ja kādam ļoti vajag un nav iespēja atvest pastiprinātāju, var izsūtīt ar DPD, Omniva, protams, ja paši apmaksājat sūtīšanu.
Tālrunis saziņai (WhatsApp aktīvs) Rīga
Lūdzu, nezvanīt nepieklājīgi agri/vēlu.
Pēdējais labojis Jonjis - 08 Nov 2020, 17:56, kopā labots 33 reizes.
Ir šodien tika atgūts mans pastiprinātājs,skan un strādā labi! salabots ātri un bez sāpēm par saprātīgām cenām! vēlreiz lielum lielais paldies!
coupe 2.8
Lūdzu! Prieks strādāt ar pozitīvi noskaņotiem cilvēkiem!
Sveiks, gribēju tev iedot paskatīties vienu savu pastiprinātāju, bet nezinu vai man sanāca sazināties ar tevi. PM man, kā jaunam lietotājam pagaidām nestrādā.
Viss kārtībā, mails tiek checkots katru pusstundu.
Jonij atsūti man lūdzu savu numuru, gribu uzzināt cik maksā remonts.
Sorry, ka tik vēlu, atbildēju Tev uz epastu.
Kas pa štelli varētu būt, ja sūbis "dūc"? Ir aktīvais Fli sūbis. Visu laiku nedūc, t.i., no rīta nedūc, bet ilgāk pabraucot, sāk dūkt. Pie piedarbināta motora vairāk dūc un tā kā reaģē uz gāzes pedāli. Noslāpējot, dūc krietni mazāk, bet tāpat dūc.
Banānvadi neiet baigi tuvu tam + vadam? Tad parasti esot kaut kādi traucējumi, dūkšanas utt. Bet tā - interesanti..
Tas tikko tik sacies, pedejas 2 dienas.
RCA vadi iet pa kreiso pusi, pavisam talu no + vada.
RCA vadi iet pa kreiso pusi, pavisam talu no + vada.
Dūc, nav arī piesitienu, burkšķu? Pārbaudi masas vadu, iespējams variants arī, ka ir nosvilusi RCA masa maģim.
Tik sīki nedzirdu, bet iespējams.
Laikam aizmirsu pieminēt - skanēt skan labi, t.i., strādā, tik tādas blakusskaņas.
Laikam aizmirsu pieminēt - skanēt skan labi, t.i., strādā, tik tādas blakusskaņas.
es ar liktu uz to ka kaut kur kontakta nav vai saistīts ar rca vadiem. tiesa, man gan nedūca, bet rca stekers iekš stiprekļa atlodējies bija un nebija lāgā kontakta.
Izņemot maģi laukā dūkšana pazūd? Ja ir vēlviens lineārais vads, pamēģini izvilkt viņu ārpus mašīnas uz bagāžnieku un skaties vai kas mainās.
Mēģināju izslēgt, kad braucu. It kā labāk nepalika, tāpat dūca. Kad noslāpēc, uzreiz var dzirdēt, kā pazūd tā dūkšana. Pamēģināsim. Interesanti tas, ka iepriekš tāda dūkšana nebija, reāli neko nemainīju, bet sāka dūkt
Tu maģi izslēdzi un aktīvais turpina dūkt?
Tieši tā.
Kad auto noslāpēju, ļoti samazinās dūkšana, bet, kad izslēdzu pavisam aizdedzi, 1-2sec vēl padūdz un klusums :)
Šodien tikai pusi dienas dūkšana bija.
Kad auto noslāpēju, ļoti samazinās dūkšana, bet, kad izslēdzu pavisam aizdedzi, 1-2sec vēl padūdz un klusums :)
Šodien tikai pusi dienas dūkšana bija.
atvieno rca no magja un tad pasaki kas notiek
Neuzsprāgs?
Maģis izslēgts - remote netiek padots uz ampu, amps ir izslēgts. Kā subis var dūkt? Vari piebraukt kādā darba dienā pie manis.