Foto atlase 2017. gada kalendāram
Labs vakars!
Nedaudz ar nokavēšanos, bet sākam vākt materiālu priekš 2017. gada e36.lv kalendāra!
Bilžu atlase notiks sekojoši:
1. Foruma vadība iziet cauri esūtītajai foto masai, atlasot kvalitatīvākās bildes, kas atbilst atsevišķajiem gadalaikiem vai citai konkrētā gadalaika veidošanas struktūrai!
2. Atlasītais bilžu kvantums, kas nav = ar 12 bildēm, bet gan n reizes lielāks, tiek piedāvāts balsošanai forumā, kur nu visiem būs iespēja nobalsot par sev tīkamajām bildēm.
REZUMĒ: kalendārā tiek ievietotas 12 bildes, kuras attiecīgi ir sabalsotas balsojumā!
Noteikumi bilžu kvalitātei vismaz 5-8mpix (3200 x 2400)! Sūtiet un tad jau atlasīsim piemērotākās!
Sūtam uz [email protected]
ar nosaukumu - "2017 gada kastingam"
Iesūtīšanas termiņš līdz 20.11.2016 23.59
Nedaudz ar nokavēšanos, bet sākam vākt materiālu priekš 2017. gada e36.lv kalendāra!
Bilžu atlase notiks sekojoši:
1. Foruma vadība iziet cauri esūtītajai foto masai, atlasot kvalitatīvākās bildes, kas atbilst atsevišķajiem gadalaikiem vai citai konkrētā gadalaika veidošanas struktūrai!
2. Atlasītais bilžu kvantums, kas nav = ar 12 bildēm, bet gan n reizes lielāks, tiek piedāvāts balsošanai forumā, kur nu visiem būs iespēja nobalsot par sev tīkamajām bildēm.
REZUMĒ: kalendārā tiek ievietotas 12 bildes, kuras attiecīgi ir sabalsotas balsojumā!
Noteikumi bilžu kvalitātei vismaz 5-8mpix (3200 x 2400)! Sūtiet un tad jau atlasīsim piemērotākās!
Sūtam uz [email protected]
ar nosaukumu - "2017 gada kastingam"
Iesūtīšanas termiņš līdz 20.11.2016 23.59
It's all about the win
bmwparadise - lietotas BMW rezerves daļas no Vācijas, par kosmosa cenām
Sūtam bildes, vēl tikai 10 dienas palikušas, lai kaut ko smuku sabildētu un tiktu e36.lv kalendārā
It's all about the win
Mde, liekas ka šogad kalendara izņemot Ramyreza e36 likt nebus ko
Visas iespējas to mainīt
It's all about the win
Aizsutiju,tik nezinu vai aizgaja,jo man uzreiz atsutija shadu vestuli
Your message could not be delivered to one or more recipients.
The server of recipient returned the error:
<[email protected]>: message size 54503714 exceeds size limit 10485760 of server
mail.e36.lv[195.13.240.158]
<[email protected]>: message size 54503714 exceeds size limit 10485760 of server
Instagram - Sandis_e36
Neaizsutijas, suti katru tad bildi katru sava vestulē.Sidnas rakstīja:Aizsutiju,tik nezinu vai aizgaja,jo man uzreiz atsutija shadu vestuli
Ja sūtīji šodien, tad nekas nav atnācis, ja vien no meitenes ē-pasta nesūtīji. Pamēģini ielikt failiem.lv, vai kaut kā tā. Ja problēmas droši PM!Sidnas rakstīja:Aizsutiju,tik nezinu vai aizgaja,jo man uzreiz atsutija shadu vestuli
It's all about the win
Man e-pasts ir atnācis?
Visiem, kas veiksmīgi iesūtījuši foto ir izsūtītas atbildes.
Bet tiešām, iesūtam vēl, ar tām bildēm, kas ir šobrīd kalendāram nepietiks. Mums visiem noteikti datoros stāv foršas bildes no sezonas atklāšanas/noslēgumiem un citiem pasākumiem, ko bildējuši fotogrāfi.
Bet tiešām, iesūtam vēl, ar tām bildēm, kas ir šobrīd kalendāram nepietiks. Mums visiem noteikti datoros stāv foršas bildes no sezonas atklāšanas/noslēgumiem un citiem pasākumiem, ko bildējuši fotogrāfi.
It's all about the win
no viena lietotaja cik daudz var iesutit foto ???
Cik gribi tik sūti. Atlasīti tiks labākie foto, kas nonāks balsošanā, lai nesabalsojas tā, ka viss kalendārs no vienām bildēm .
It's all about the win
ok, paldies.
A kur palika Ramyrez ideja par 2017 gada kalendāra veidošanu,kur viņš apsolījās ražīgu saturu?
Pagaidām izskatās,ka būs - kā jau katru gadu...
Pagaidām izskatās,ka būs - kā jau katru gadu...
Jup, arī biju kkur dzirdējis ,ka foruma Galvas izvēlēsies individuāli autiņus , kurus safočēs viņu fotogrāfs, katru auto savam ķipa kkādam tur gadalaikam via kā , īsti neatceros kā tika rakstīts, tāpec vien būs jāizvēlas no bildēm ,ko esam paši safotogrāfējuši. Jo piem atklāšanā vienīgās smukās bildes bij Možajam un tai lillā aplīmētajai kubejai. Nepārprotat, ir daudz smuki e36 ,bet bildes bij tikkai tiem.
Tātad mirstīgajiem nav izredzes?
Kāpēc ? Nē viss čil, sūti tik bildes un būs ok.Riks* rakstīja:Tātad mirstīgajiem nav izredzes?
Man patīk šis "foruma Galvas izvēlēsies individuāli autiņus , kurus safočēs viņu fotogrāfs". Sanāk, ka tur būtu maz tačkas, ņemot vērā, ka pa ziema nav īstais foto laiks, kad lielākā daļa stāv garāžās. Mans pat šobrīd izskatās pēc winterbeateraElvijsR rakstīja:Jup, arī biju kkur dzirdējis ,ka foruma Galvas izvēlēsies individuāli autiņus , kurus safočēs viņu fotogrāfs, katru auto savam ķipa kkādam tur gadalaikam via kā , īsti neatceros kā tika rakstīts, tāpec vien būs jāizvēlas no bildēm ,ko esam paši safotogrāfējuši. Jo piem atklāšanā vienīgās smukās bildes bij Možajam un tai lillā aplīmētajai kubejai. Nepārprotat, ir daudz smuki e36 ,bet bildes bij tikkai tiem.
Ja nu kādam gribas pasekot līdzi manam e36: viewtopic.php?f=249&t=4013
Es savu esmu ar mieru samazgāt, sapucēt un uz vasaras diskiem aizripināt kkur uz labu foto, tik tie fotogrāfi tādi pārāk dārgi pašam rokas līkas, bet čomam nav laikajaaniskal rakstīja:Man patīk šis "foruma Galvas izvēlēsies individuāli autiņus , kurus safočēs viņu fotogrāfs". Sanāk, ka tur būtu maz tačkas, ņemot vērā, ka pa ziema nav īstais foto laiks, kad lielākā daļa stāv garāžās. Mans pat šobrīd izskatās pēc winterbeateraElvijsR rakstīja:Jup, arī biju kkur dzirdējis ,ka foruma Galvas izvēlēsies individuāli autiņus , kurus safočēs viņu fotogrāfs, katru auto savam ķipa kkādam tur gadalaikam via kā , īsti neatceros kā tika rakstīts, tāpec vien būs jāizvēlas no bildēm ,ko esam paši safotogrāfējuši. Jo piem atklāšanā vienīgās smukās bildes bij Možajam un tai lillā aplīmētajai kubejai. Nepārprotat, ir daudz smuki e36 ,bet bildes bij tikkai tiem.
Riskētu pats braukt ar vasarenēm vai ar evakuatoru?
Bet pa tēmu... Es ceru, ka dabūšu 10 dienu laikā savu telefonu, savādāk nekas nekur nav :(
Bet pa tēmu... Es ceru, ka dabūšu 10 dienu laikā savu telefonu, savādāk nekas nekur nav :(
Ja nu kādam gribas pasekot līdzi manam e36: viewtopic.php?f=249&t=4013
Man tepat pie teritorijas ir labas vietas kur bildēt, ,tik kāds stūmējs noderētujaaniskal rakstīja:Riskētu pats braukt ar vasarenēm vai ar evakuatoru?