316i vai saliktenis?
Sveiki visiem.
Radies man ir tāds nemotora jautājums. Kompakts (1998), motors (itkā) m43b16, kurš:
1. itkā skaitās līdz 1995, jo ir vecais alumīnija eļļas korpuss, celiņsiksna arī pēc garuma sanāk no m43 <1995 BET,
2. brīvgaitas regulātors blakus droseles stāvokļa devējam, nu ķip kā m43 virs 1995, maināmajai ģeometrijai vārsta vāks arī no plastmasas ar elektro meh, nevis kā vecajam <1995 kam bleķa vāciņš un no apakšās kāja, sprauslas ķā jaunajam m43 virs 1995, gaisa kaste arī platā,nevis šaurā
Māte google ar neko prātīgu nesaka, tpc nevaru saprast, no kā lai sāk, kā saprast kas tur ir samuhļīts vai tas ir tāds stock
Radies man ir tāds nemotora jautājums. Kompakts (1998), motors (itkā) m43b16, kurš:
1. itkā skaitās līdz 1995, jo ir vecais alumīnija eļļas korpuss, celiņsiksna arī pēc garuma sanāk no m43 <1995 BET,
2. brīvgaitas regulātors blakus droseles stāvokļa devējam, nu ķip kā m43 virs 1995, maināmajai ģeometrijai vārsta vāks arī no plastmasas ar elektro meh, nevis kā vecajam <1995 kam bleķa vāciņš un no apakšās kāja, sprauslas ķā jaunajam m43 virs 1995, gaisa kaste arī platā,nevis šaurā
Māte google ar neko prātīgu nesaka, tpc nevaru saprast, no kā lai sāk, kā saprast kas tur ir samuhļīts vai tas ir tāds stock
Paskaties dzinēja kodu vai galvas kodu
Ieplūdes vai izplūdes pusē viņš?-AF- rakstīja:Paskaties dzinēja kodu vai galvas kodu
ielikts vecais motors, bet apkare atstāta dzimtā
Ieplūdes. Bet, visticamāk, ka tiešām no diviem viens salikts.
Man ar visu laiku doma par salikteni
Jāapskatās kāds kompis iekša, vai nav atstāts vecais kompis līdz 1995
Jāapskatās kāds kompis iekša, vai nav atstāts vecais kompis līdz 1995
Galvai jābūt no 95+, jo kanāli atšķiras un kolektori nav savienojami ar veco galvu
Sent from my MotoG3 using Tapatalk
Sent from my MotoG3 using Tapatalk
m50/m52/m54 un n42/n46 timing tūļu noma
Ms41/ms42/ms43 ews atslēgšana.
Ms41/ms42/ms43 ews atslēgšana.