M52B20 filtra kaste.
M52B20 tourings e36
Bišķi paķimerejos ap motoru , un noņemu konisko gaisa filtru, jo vins ir metams, un atpakaļ tādu likt vairs nav vēlme,bet gribu uzstādīt orģinālo gaisa filtra kasti un filtru.
Jautājums ir tāds , vai man bez pašas kastes plastmasas un filtra tur vel kautkas pietrūkst ?
Vai ir kādas darbības jadara pirms uzlieku jauno filtru un kasti? Jo iepriekš bija piedirsts koniskais filtrs virsu.
Varbut ir kādi citi varianti kas motoram nekaitē ?
Un meklēju filtra kasti orginalo.
[img] [/img]
Bišķi paķimerejos ap motoru , un noņemu konisko gaisa filtru, jo vins ir metams, un atpakaļ tādu likt vairs nav vēlme,bet gribu uzstādīt orģinālo gaisa filtra kasti un filtru.
Jautājums ir tāds , vai man bez pašas kastes plastmasas un filtra tur vel kautkas pietrūkst ?
Vai ir kādas darbības jadara pirms uzlieku jauno filtru un kasti? Jo iepriekš bija piedirsts koniskais filtrs virsu.
Varbut ir kādi citi varianti kas motoram nekaitē ?
Un meklēju filtra kasti orginalo.
[img] [/img]
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
iesaku likt stock filtru, neko labaku neuzliksi, ar stock pietiek līdz ar ausīm
Ja pa to es runāju la gribu stock filtru uzlikt , un gribu nopirkt filtra kasti tam stock filtram ,vai bez pašas kastes tur ir kkas vel vajadzigs, vai viss vajadzīgais bez kastes un filtra jau te tagad ir virsu?
[img] [/img]
[img] [/img]
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
To gaterisko skoču ņem nost, oem gaisa kasti virsū un basta. Viss tev tur ir kam jābūt.buba rakstīja:Ja pa to es runāju la gribu stock filtru uzlikt , un gribu nopirkt filtra kasti tam stock filtram ,vai bez pašas kastes tur ir kkas vel vajadzigs, vai viss vajadzīgais bez kastes un filtra jau te tagad ir virsu?
[img] [/img]
To es uzliku jo bija jāpabrauc lidz garāžai , negribēju lai putekli saiet iekša uztaisīju savu filtru kamēr tiem 2km nobrauktajiem.ZzevsS rakstīja:To gaterisko skoču ņem nost, oem gaisa kasti virsū un basta. Viss tev tur ir kam jābūt.buba rakstīja:Ja pa to es runāju la gribu stock filtru uzlikt , un gribu nopirkt filtra kasti tam stock filtram ,vai bez pašas kastes tur ir kkas vel vajadzigs, vai viss vajadzīgais bez kastes un filtra jau te tagad ir virsu?
[img] [/img]