Ziemas prieki
Tākā ārā sāk jau kkas snigt, tad nu šo tēmu paņēmu no Bmwpower un arī šeit atveru :)
Tātad rakstam kas notiek uz ielām ar sniegu, kur nekaisa, par ezeriem, kur iet un slidināties!!!
Un pa vakariem arī kādreiz jāiziet pabraukāt bariņā, kkur :)
Tātad rakstam kas notiek uz ielām ar sniegu, kur nekaisa, par ezeriem, kur iet un slidināties!!!
Un pa vakariem arī kādreiz jāiziet pabraukāt bariņā, kkur :)
Tu pats pa Rīgu ņemies ?
Riga nekas labs nau
aarpus gan patraki uz vidzemes pusi, ar 3-4 mm visezonas beigas braucu uz 60-70 :) jo uz celja jau 5 cm. tagad visamz tiks pie citaam riepaam :)
oooo jaaa alūksnes pusē arī sniedziņa padaudz,tā kā var sākt slidināties
Šodien pie manis Somijā pirmais riktīgais putenis! Visu vakaru šķērēt var
Es arī gaidu rītdienu, kad varēšu paslidināties, mums riktīgi labi piesnidzis un turpināt vēl putināt
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
kur tads sniegs
nu nezinu, man lietus līst
Talsi slīd vareni, it īpaši pa naktīm, kad mazliet uzsalis
Tāds sniegs bija Cesvainē, bet šodien jau ir atkusnis, lai gan ik pa brīdim uznāk atkal kāds pūtiens, pārāk silts laukāklimpis rakstīja:kur tads sniegs
jā aluksnes pusē sniega pietiekami tik āaaā man mašins neiet āaa
Tie, kas grib iznīcināt savu bumsli iesaku tgd pabraukāt pa Rīgas ielām, tīrs ledus .
Someone who knows fuck all about he's BMW.
Tiko braucu no Salaspils puses uz Ķengaragu nu pilnīgs ledus. TC ZOOM stāvvietā labi paslidinājos.
Šodien ledus izbaudīts, nobraukta vairāk kā pus bāka, bet smaids līdz ausīm, pabūts visur
Gaidam atkal sniegu :)
Gaidam atkal sniegu :)
njaaa, šodien ledus ir kā neliels mierinājums...
es atkal esmu ceribu pilns ka sagaidishu kadu krusas gabalu un tad bus atri j\alaiah ara, bus kadas 10min laika pirms izkusis
...
pie Jums pēc prognozēm arī neko nesola?
nop, sogad tik kadas 3-5 rfeizes ir bijusi krusa vera nemamos daudzumos, bet ipashi lgi vinja nau. piemeram kaukad pirms 3dienam mums bija 12gradi plusa
siltaks nekaa vasaraa
siltaks nekaa vasaraa
...
joptvaju....
ja tagad pa ziemu ir +12, tad kas būs vasarā + 40....
ja tagad pa ziemu ir +12, tad kas būs vasarā + 40....