Augstspiediena sūkņi
Sveiki, lieta sekojoša nopirku lietotu augstspiediena sūkni prekš e46 2,0d (m47d20) Un tagad problēma ka viņš nepareizi noņemts, respektīvi nepareizi nobloķēja. Kurš vai kur var uzrgriezt pa "nullēm" to sūkni? Neticu ka mājās var mājas apstākļos sagriezt, bet ja var tad padalaties ar info :)
Pareizi saucās iesmidzes takts, un taisnība tev ir, bez zināšanām un spectoola mājās neuzgriezīsi.
28444645 - artūrs, vińš to labi prot
28444645 - artūrs, vińš to labi prot
Atvainojos par vecas tēmas celšanu , bet man ir līdzīgs jautājums.
Mainīju m57 dzinēju. Nopirku pliku dzinēju un visus agregātus sametu no vecā. Pēc maiņas ir krietni samazināta jauda- it īpaši uz zemiem apgriezieniem. Dzinējs dūmo vairāk kā iepriekšējais ar pelēki melnu dūmu un vēl kautkas klab dzinējā. Varētu būt , ka ņemot un liekot virsū sūkni , esmu kautko nepareizi izdarījis? Pieminēšu , ka sadalenes nebiju sabloķējis ar speciālo instrumentu, bet ar to kas bija pa rokai
Mainīju m57 dzinēju. Nopirku pliku dzinēju un visus agregātus sametu no vecā. Pēc maiņas ir krietni samazināta jauda- it īpaši uz zemiem apgriezieniem. Dzinējs dūmo vairāk kā iepriekšējais ar pelēki melnu dūmu un vēl kautkas klab dzinējā. Varētu būt , ka ņemot un liekot virsū sūkni , esmu kautko nepareizi izdarījis? Pieminēšu , ka sadalenes nebiju sabloķējis ar speciālo instrumentu, bet ar to kas bija pa rokai
Nu sāc ar datordiagnostiku, pēcāk ar metku pārbaudi. Bet ņemot nost augstspiediena sūkni šim motoram metkas aizpeldēt nevar.
Ok . Paldies par info. Tā arī darīšu