kalendārs 2018
Sveiciens visiem. Pasūtīšanai pieejams 2018. gada 3er.lv kalendārs!
Kalendāra cena foruma biedriem 12,50 eur/gb
pasūtot vairāk nekā vienu 11 eur/gb
e36 Club Latvia biedriem 11eur/gb neatkarīgi no skaita.
iespējama piegāde ar pakomātu/pasta piegāde, taču sūtīšanas izmaksas jāiekļauj pārskaitījumā
Pasūtījums uz tipogrāfiju tirāžas drukāšanai tiks nosūtīts, līdz ko es saņemšu kopskaitā vismaz 20 pasūtījumus no jums!
Tātad, pasūtot kalendāru, maksājuma mērķī norādām savu NIKU un eksemplāru daudzumu (piem.: Linda 2) +ja sūtījums pa pastu, jānorāda ari tas.
Norēķināties par kalendāriem var ar pārskaitījumu:
konta nr: LV58HABA0551033946936 (swedbank)
saņēmējs : Linda Lazdiņa
Ja vajadzīgs, pārējā info privāti.
Un būtu jauki, ja atmestu man pm, kad tiek samaksāts par kalendāru, lai dubulta drošība un varu jums atbildēt, ka naudiņu esmu saņēmusi :)
Ieskats tajā, ko pasūtam.
Iespējamas, nelielas korekcijas, kļūdiņu pielabošana, taču ne bilžu secība, ne teksta izvietojums/fonti mainīts netiks, tāpēc, tas ko redzam ir tas ko saņemsim
Kalendāra cena foruma biedriem 12,50 eur/gb
pasūtot vairāk nekā vienu 11 eur/gb
e36 Club Latvia biedriem 11eur/gb neatkarīgi no skaita.
iespējama piegāde ar pakomātu/pasta piegāde, taču sūtīšanas izmaksas jāiekļauj pārskaitījumā
Pasūtījums uz tipogrāfiju tirāžas drukāšanai tiks nosūtīts, līdz ko es saņemšu kopskaitā vismaz 20 pasūtījumus no jums!
Tātad, pasūtot kalendāru, maksājuma mērķī norādām savu NIKU un eksemplāru daudzumu (piem.: Linda 2) +ja sūtījums pa pastu, jānorāda ari tas.
Norēķināties par kalendāriem var ar pārskaitījumu:
konta nr: LV58HABA0551033946936 (swedbank)
saņēmējs : Linda Lazdiņa
Ja vajadzīgs, pārējā info privāti.
Un būtu jauki, ja atmestu man pm, kad tiek samaksāts par kalendāru, lai dubulta drošība un varu jums atbildēt, ka naudiņu esmu saņēmusi :)
Ieskats tajā, ko pasūtam.
Iespējamas, nelielas korekcijas, kļūdiņu pielabošana, taču ne bilžu secība, ne teksta izvietojums/fonti mainīts netiks, tāpēc, tas ko redzam ir tas ko saņemsim
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
It's all about the win
bmwparadise - lietotas BMW rezerves daļas no Vācijas, par kosmosa cenām
Sveiciens visiem, tiem, kas samaksājuši nosūtīju pm un tomēr ielikšu info arī šeit. kalendāri ir sadrukāti un tos var saņemt pie manis vai Erdas, rakstiet pm .
Ir vēl pāris kalendāri palikuši pāri, tiem droši var pieteikties un samaksāt pie saņemšanas, tas tiem, kuriem naudas pārskaitīšanas variants neliekas ērts.
Ir vēl pāris kalendāri palikuši pāri, tiem droši var pieteikties un samaksāt pie saņemšanas, tas tiem, kuriem naudas pārskaitīšanas variants neliekas ērts.
It's all about the win
Jā, tieši tā, kalendāri svaigi sadrukāti pieejami kā veikalā uz letes, tik jāsarunā ar mani vai Lindu randiņš!
Piesakos kalendāram, kas ir palicis pāri. Maksāšu uz vietas.
Live with a smile!
Kemer augspuse bus zinojums par kalendaru iegadi,tikmer tie bus pieejami!
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
Live with a smile!
Kalendāri vairs nav pieejami. Paldies, visiem, kas pasūtīja.
Tiem, kas vēl nav saņēmuši/ izdomājuši kā saņemt, nokārtosim to šos nedēļas laikā.
Tiem, kas vēl nav saņēmuši/ izdomājuši kā saņemt, nokārtosim to šos nedēļas laikā.
It's all about the win