Taisu diagnostiku
Taisu masinu diagnostesanu, nonemu kludas , visas masinas !
5e
Rakstiet vaj zvaniet
27867403
5e
Rakstiet vaj zvaniet
27867403
Tajsu pa 2 eur. visas markas.
varu par velti, varu piemaksāt, ja laba kompānija.
p.s. altruists esmu.
varu par velti, varu piemaksāt, ja laba kompānija.
p.s. altruists esmu.
Ok, davai uztaisi lūdzu diagnostiku m40b18 dzinējam
P.s izklaisās ka kāds trakajā piektdienā uzsūtījis sev jauno obd launcheru pa 40$
P.s izklaisās ka kāds trakajā piektdienā uzsūtījis sev jauno obd launcheru pa 40$
АФ .Tikai nepiedãvã cepuri apëst veiksmes gadījumã. ,jo mana śņore par 25$ lasa šo spaini...
Tikai faktiskajos ir 3 parametri - gmm, temp un lambda. Pārējais tāpat jāfunktierē ar pelēko masu pakausī, neticu, ka censonis, kas tikko iepircis launcha puļķi vai autocomu, aizdomāsies līdz sadilušai sadalenei, cauram spiediena regulatoru vai izdegušiem vāciņa kontaktiem.
Es teiktu, ka kaut kādu m54 ar virspusējām zināšanām par tā auto vadību būs daudz vieglāk nodefektēt, kā to, ar cirvi tēsto, m40.
Diagnostika par 5 EUR ir sevis necieņa. Ja tiešām kaut ko cērt vairāk par kļūdu nolasīšanu, tad labi apdomā, vai tas patērētais laiks ir tikai 5 EUR vērts
Es teiktu, ka kaut kādu m54 ar virspusējām zināšanām par tā auto vadību būs daudz vieglāk nodefektēt, kā to, ar cirvi tēsto, m40.
Diagnostika par 5 EUR ir sevis necieņa. Ja tiešām kaut ko cērt vairāk par kļūdu nolasīšanu, tad labi apdomā, vai tas patērētais laiks ir tikai 5 EUR vērts
m50/m52/m54 un n42/n46 timing tūļu noma
Ms41/ms42/ms43 ews atslēgšana.
Ms41/ms42/ms43 ews atslēgšana.
Un saucamā - kļūdu noņemšana
Šitais man visvairāk cepī
Šitais man visvairāk cepī
Es vienkars piedavaju ko es varu darit ..
šitentešitais der uz visiem e36
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.