E36 saskriešanās vidzemē
Nu čav, es te papētīju e36.lv lietotāju atrašanās vietas un konstatēju ka ir tomēr arī diezgan daudzi e36 īpašnieki ir arī no vidzemes. Nezinu cik ir tādu kuri no tiem brauc uz sanākšanām Rīgā, tapēc tiem kuri ir slinki vai arī citu iemeslu vadīti nevar vai negrib braukt uz Rīgu vai uz kādu citu patālāku nostūri (diemžēl esmu tajā pulkā), piedāvāju sapulcēties kautkur tuvāk (piem. Madonā vai kur citur). Domāju ka e36 pilotiem no Alūksnes, Balviem, Gulbenes, Madonas, Smiltenes utt. tas nesagādātu problēmas .
p.s. tas ir pagaidām tikai priekšlikums, jo nav nejausmas vai kāds to atbalstīs izsakat savas domas lūdzu
p.s. tas ir pagaidām tikai priekšlikums, jo nav nejausmas vai kāds to atbalstīs izsakat savas domas lūdzu
Galvenais, ir nesaskrieties burtiski
Būtu vēl man BMW atbalstītu 100%.
Uzrakstu uz loga - "Šis ir BMW konceptauto. Maskējies." Un uz priekšu
Man jau arī nav e36.
Man jau arī nav e36.
Nu nē, nebūs interesanti atrādīt mazdu
uteo rakstīja:Nu nē, nebūs interesanti atrādīt mazdu
ss.lv - sadaļa auto. Mainu Mazdu pret BMW 3. sērijas. Vāi - pārdod un nopērc BUMERU!
domāju vairāk savākt cilvēkus varētu vasarā... ideja ko var darīt -20 grādos? bet tā jau ideja nav peļama, tālāk par madonu-cesvaini negribētu braukt, un tikai sestdienās, moz 7dienās :)
-20 graados var snabi dzertAgris rakstīja:domāju vairāk savākt cilvēkus varētu vasarā... ideja ko var darīt -20 grādos? bet tā jau ideja nav peļama, tālāk par madonu-cesvaini negribētu braukt, un tikai sestdienās, moz 7dienās :)
kas tu iesalis esi? nevajadzeeja pa pirmo ledu uz ezera slidinaatiesmartins221 rakstīja:Es arī jau labprāt pievienotos tikai atkusnis jāsagaida!!!!
vajag ideju -20 grados? Kalni, kalni, kalni,lidins vidzemee ir istaka vieta kur var sniegu paest pa brivdienaam un pie reizes uztaisit mitingu! Rakstu no tel tapec nelamajiet par garumzimeem!
Var arī rīkot sabraukšanu platajā galā. Bet tikai vasarā - ziemā galīgi negribas no mājām projām līst. Vasarā gan - obligāti!
Kā kur - stāv ārā apsnidzis Es tak tikai teicu, man nav e36.Kops rakstīja:kur tad juus likushi savus autinjus
Ziemā - nu tā ir kā ir, vasarā gan var padomāt, izdomāt arī kādu mazu maršrutu pa vietējiem ceļiem ar gaļas cepināšanu kādā posmā.