Kā pašam uzstādīt E36 ksenonu
Liku savējam šķūninga ksenonu, neko dargs nebija, bet lēts ariī nē! Nu uztaisiju tadu nelielu pamacibu nezinatajiem (kas no tās lietas vispār nerubī)!!! Varbūt kādam noderēs!
Piedodiet par bilžu kvalitati, fočēju ar plaķenēm
H1 komplekts ar 6000 kelviniem
Noņēmu no lukturiem aizmugures (plastmasas)
Izborēju caurumus.
Caurumi bija nedaudz par mazu, nācas nedaudz palielināt. (nelida cauri spūldze)
Ta jau labāk
Gatavi doties uz jaunajām mājām!
Blokus pēc tam piestiprināju aizmirsu nofotografēt.
Nu tāds gala rezultāts. Eņgeļacis nebija kartīgi iesilušas Un plaķenēm batereja beidzās
Vel tik atliek pats galvenais, aizbraukt uz daudz maz normālu servisu, lai noregulē lukturus!!!
Paldies par uzmanību!
Piedodiet par bilžu kvalitati, fočēju ar plaķenēm
H1 komplekts ar 6000 kelviniem
Noņēmu no lukturiem aizmugures (plastmasas)
Izborēju caurumus.
Caurumi bija nedaudz par mazu, nācas nedaudz palielināt. (nelida cauri spūldze)
Ta jau labāk
Gatavi doties uz jaunajām mājām!
Blokus pēc tam piestiprināju aizmirsu nofotografēt.
Nu tāds gala rezultāts. Eņgeļacis nebija kartīgi iesilušas Un plaķenēm batereja beidzās
Vel tik atliek pats galvenais, aizbraukt uz daudz maz normālu servisu, lai noregulē lukturus!!!
Paldies par uzmanību!
tev pati spuldze ielīda kā nākas?
Man ķērās un nācās pašam tam stiprinājumam,paurbt lielāku caurumu,lai spuldze ieietu vietā un varētu nofiksēt!
P.S. tātad ne man vienīgajam eņģeļi no sākuma sūdīgi spīd? Domāju,ka nobeigušies un ka jāpērk jauni!
Man ķērās un nācās pašam tam stiprinājumam,paurbt lielāku caurumu,lai spuldze ieietu vietā un varētu nofiksēt!
P.S. tātad ne man vienīgajam eņģeļi no sākuma sūdīgi spīd? Domāju,ka nobeigušies un ka jāpērk jauni!
coupe 2.8
Par eņģeļiem, jā tiem paiet kads laiciņšk kamēr iesilst. Spuldzes ielīda labi.
Nu nezinu kā Jūs bet es vienmēr nebāžu cauri pašu spēldzi, bet gan štekerus un ir ok.
Labāk nezinātājiem varēji norādīt urbju lielumus, lai būtu mazāks čakars
Labāk nezinātājiem varēji norādīt urbju lielumus, lai būtu mazāks čakars
Viens štekeris bija resnaks par spuldzi.
Kur līmeņotāji, mazgātāji, nesaskrāpēti lukturu stikli?
Un vispār - ja gribi sabojāt E36, ieliec xenonu
Un vispār - ja gribi sabojāt E36, ieliec xenonu
Mizamie ar laiku bus. Nav veleshanas chakareties shitada laika
likt xenonu e36 bezlēcu lukturos ir tas pats kas R13 diskus uzlikt uz e36
citus žilbināsi,pietam pats nesūda neredzēsi
citus žilbināsi,pietam pats nesūda neredzēsi
man ir lecas
sorry nepamaniju pēdējo bildi
Regulējumu pārbaudīji? Pie sienas piebrauci, lai redzētu kur šķībi spīd ?
Ir tādi brīnumi redzēti, piebraucot pie sienas - pa sāniem staram tāāādi gaismas pleķi uz augšu, viens lukturis zemāk, otrs augstāk un pie tam vēl šķībi ...
Un tad brīnās kad aizrāda, ka žilbina pretimbraucējus.
Ir tādi brīnumi redzēti, piebraucot pie sienas - pa sāniem staram tāāādi gaismas pleķi uz augšu, viens lukturis zemāk, otrs augstāk un pie tam vēl šķībi ...
Pēdējais labojis Mafijs - 13 Feb 2012, 17:33, kopā labots 1 reizi.
ne braukshu uz servisu lai kartigi noregule.
Labi, parbaudishu varbut ir ta ka Tu saki.Mafijs rakstīja:Regulējumu pārbaudīji? Pie sienas piebrauci, lai redzētu kur šķībi spīd ?
Mafijs rakstīja:Regulējumu pārbaudīji? Pie sienas piebrauci, lai redzētu kur šķībi spīd ?
Būtu dievīgi dabūt tā saucāmās zagluškas, tā lai spīd tikai lēca, tad būtu pavisam labi. Mēģināju taisīt no diska vāciņa melnās daļas - neizdevās, vajag kaut kādu labu griežamo.
labaak un efektiivaak ir no e36 vienu bixenona leecu, buus gan vaacinsh gan labaaka gaisma!
a ka butu ar sedana lukturiem sanaktu tada fi6ka?jo sedanam nau tadu luktura vacini!Domajams vai ielidis?
Lukturi tač visām virsbūvēm ir vienādi!
Man mazdai ir šitāds stars pie sienas skatoties Nezinu cik pareizs, bet ir cilvēki, kam par spožuMafijs rakstīja:Regulējumu pārbaudīji? Pie sienas piebrauci, lai redzētu kur šķībi spīd ?
nekas nav par spožu ja ir parezi uzstādīts ( noregulēts, un ja xenons tad vismaz lēcā)
Kur mazdai lecu redzēji?
Pareizi tev saka - IR par spožu, tas ir spīd uz visām pusēm.
Pareizi tev saka - IR par spožu, tas ir spīd uz visām pusēm.