Kā vizuāli atpazīt dzinēja tilpumus.
Tātad es vēlos pirkt 2.5 motoru 2.0 vietā.;D
Neko daudz par motoriem nezinu ,bet kā var viņus vizuāli atšķirt.? Moš tur kkāds kods virsū? Vnk lai pārdevējs mani neapčakarē.
Apgaismojiet mani lūdzu..!:D Ceru ka šāds jautājums vel nav bijis.
Neko daudz par motoriem nezinu ,bet kā var viņus vizuāli atšķirt.? Moš tur kkāds kods virsū? Vnk lai pārdevējs mani neapčakarē.
Apgaismojiet mani lūdzu..!:D Ceru ka šāds jautājums vel nav bijis.
BMW - Best Motorsport Weapon
pirmais kas nak pata ir iepludes koltektors 2.5 bija plataki bet 2.0 sauraki tie tuneļi varbūt kļudos
jābūt bosch vadibai,jāredz vadibas bloka VIN(lai noteiktu kāds ir),iepludes kolektoram jābūt lielajam,elļas ieliešanas caurumam jābūt aizmugurē..vēl jau ir lietas kuras ta uzreiz pateikt nevaru,bet tīri teorētiski to visu var samainīt
paskaties uz bloku, zem iepludes kolektora un virs kartera ir tada slipeta dala, kur vajag but kodam m50b25 s1 laikam vai kaut ka taa..
ari 2.0 ellas korkis ir aizmuguree m50 motoriem, m52 jau ir prieksaa
par kolektoru ari nevar buut dross jo varbut kads ir uzlicis 2.5 kolektoru uz 2.0 motoru. kauklur uz bloka ir rakstits dzineja tilpums, bet kur, es neesmu nekad peetijis
ps kolegis jau mineja kuras vietas ir rakstits
par kolektoru ari nevar buut dross jo varbut kads ir uzlicis 2.5 kolektoru uz 2.0 motoru. kauklur uz bloka ir rakstits dzineja tilpums, bet kur, es neesmu nekad peetijis
...
Paldies visiem par atbildēm kkas skaidrāks jau palika..((:
BMW - Best Motorsport Weapon
pareizi man kaut kas nogļucijaArmando rakstīja:ari 2.0 ellas korkis ir aizmuguree m50 motoriem, m52 jau ir prieksaa
Uz galvas (aizmugurē) arī rakstīts, kas pa tilpumu.
pievienojos ieprieks teiktajam+arii GMM ir mazaks diametra neka 2.5
vot šito pa galvu,es zināju,bet savējam visu izložņāju un nekādogMa rakstīja:Uz galvas (aizmugurē) arī rakstīts, kas pa tilpumu.
Man te jautājums , kā skolniekam nav tik daudz informacijas un zināšanas par auto motoriem.
Es velos pirkt 2.0 vanos , un kā atšķirt Vanos no parasta 2.0 :)
Es velos pirkt 2.0 vanos , un kā atšķirt Vanos no parasta 2.0 :)
Paldies liels
M50 motoriem kolektori ir vienādi, gan 2.0, gan 2.5 Atšķiras M50 (lielais kolektors) un M52 (mazais). 2.5 motoram no 323i arī būs mazais kolektors, tāpat kā M52 2.0Armando rakstīja:ari 2.0 ellas korkis ir aizmuguree m50 motoriem, m52 jau ir prieksaa
bullshit.
m50 b20 un b25 kolektori ir divas atšķirīgas lietas.
tāpat m52 b20 un b25/b28
tāpat m52 b20 un b25/b28
m50/m52/m54 un n42/n46 timing tūļu noma
Ms41/ms42/ms43 ews atslēgšana.
Nu nezinu gan, cik esmu redzējis M50 2.0 un 2.5, abi ieplūdnieki ir vienādi, tāpat arī M52 motoriem. Varbūt atšķiras k.kādi kanālu iekšējie diametri, bet no ārpuses, vizuāli ir vien un tas pats. Vai arī pieprasu uzskatāmu pierādījumu, ka ir starpība starp 2.0 un 2.5, ko redz vienkārši atverot haubi un neskrūvējot nost ieplūdnieku .he9600 rakstīja:bullshit.
tāpat m52 b20 un b25/b28
ir diametri atšķirīgi, ar laiku (ja sanāk abus paskrūvēt) acs piešaujas un atverot dzinēja pārsegu uzreiz ir skaidrs ar ko darīšana.
m50/m52/m54 un n42/n46 timing tūļu noma
kaa jau kolegjis mineja m50 iepludes kolektori ir atskirigi. 2.0 ir sauraki iepludes kanali, nekaa 2.5 un to pat var ar aci redzet. nezinatajs nekad to nepateiks, kurs ir kurs, bet lietpratejs uzreiz sapratis.Kon4a rakstīja:Nu nezinu gan, cik esmu redzējis M50 2.0 un 2.5, abi ieplūdnieki ir vienādi, tāpat arī M52 motoriem. Varbūt atšķiras k.kādi kanālu iekšējie diametri, bet no ārpuses, vizuāli ir vien un tas pats. Vai arī pieprasu uzskatāmu pierādījumu, ka ir starpība starp 2.0 un 2.5, ko redz vienkārši atverot haubi un neskrūvējot nost ieplūdnieku .he9600 rakstīja:bullshit.
tāpat m52 b20 un b25/b28
...
http://www.google.ie/imgres?q=m50b20&hl ... 7,s:0,i:87 m50b20
http://www.google.ie/imgres?q=m50b25&st ... :100,i:211 m50b25
http://www.google.ie/imgres?q=m50b25&st ... :100,i:211 m50b25
...
Ok, tuprmak zināšu, paldies par info