E36-vitjazz 323i
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 39
- 40
- 41
- 42
- 43
- …
- 50
- chevron_right
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
ar kompatu pa brugji
Rokturus vajadzēja,jā,bet negribējās apšuvumus uz to brīdi izkomplektēt,jo jauni klipši,viss turās super,tīri tādēļ! BET,domāju,ka pie tāda varianta vēl varēs atgriezties,jo sadarbība ar uzņēmumu Liepājā ir ātra un konstruktīva,tāpēc pēc kāda laiciņa,salonā var parādīties arī papildus rokturi. Tos ideālajā variantā ir jāņem oem lakotos,lai virsma nav tik gumijota,jo uz gumijas šis prints nav vēlams kā konsultācijas laikā sapratu!!!
Par cenām vēlāk nokomentēšu!!!
Par cenām vēlāk nokomentēšu!!!
kādēļ neaplīmēji visu elektro logu konsoli? to, ka nav visi 4 elektro, to es zinu, bet kadēļ gan neievilkt?
Hmm, izskats ir viens. Un izskatās jau labi. Bet nebūs tā, ka... Nu tjip izskatās pa glauno viss un tā, bet viss reljefs pēc izjūtām galīgi garām.
Ja nu kādam gribas pasekot līdzi manam e36: viewtopic.php?f=249&t=4013
Nu tur ir vairāki sagataves procesi,lai virsma būtu gluda. Reljefaina nekā nevar būt,jo pēc idejas tā ir škidrā krāsa + laka beigās + pulēta virsma. Bet kā saka,oem ir un paliek oem,bet vadījos tikai un vienīgi,lai būtu tekstūra interesanta un virsma jauna,nevis nobružāta 20 gadīga ar švīkām,lakas plaisām u.t.t.
Pagaidām man tomēr šķiet, ka būs pa gaišu priekš melna salona, bet kopumā jau izskatās ok
Atgriežoties pie akvaprinta,viss šis pasākums izmaksāja 90€,bet ja kādam prātā arī kaut kas līdzīgs,caur mani var dabūt atlaidīti,bet par to sīkāk PM.
Ilgu laiku mieru nedod jautājums par spoileri - ko sakāt par šādu? (replika,protams).
Ilgu laiku mieru nedod jautājums par spoileri - ko sakāt par šādu? (replika,protams).
Vitjazz ja tu doma likt sito spoileri tad tev diskus arī vajag kautkadus mega krutus
Kupejai - ar starpliku. Sedanam bez starplikas labāk manuprāt.
Mega kruti skaitās tādi, kas arkās neielien pat ja viņas izvaro un beigās jāspridzina izolene riepu vietā un max slīpi jāgāž rati ?
Being second is being the first of the losers. /Senna/
Var arī tā. Bet ir skaisti diski ar 3er et. Tas pats 5er et 20 labi lien arkas ieksa bez nekādam ratu sagasanamTomSkarsts rakstīja: ↑30 Dec 2017, 21:59 Kupejai - ar starpliku. Sedanam bez starplikas labāk manuprāt.
Mega kruti skaitās tādi, kas arkās neielien pat ja viņas izvaro un beigās jāspridzina izolene riepu vietā un max slīpi jāgāž rati ?
pretigs spoileris.
Drossi uzmet pm kas man te vareetu skaust ja tev taa liekas!!!!b0xyy rakstīja: ↑25 Dec 2017, 01:03tev pis cik un ko viņš maksā? jau pirms tam redzēju, ka dirs kaut ko, ne tu viņam detaļas pirki, ne motoru liki iekšā, beztolkā dirs kaut ko. Kaut kādu huiņu sāk dzīt bez nekāda iemesla, tādiem kā tev vajadzēju dot atpūsties no foruma uz dažām dienām, moš nedēļu. A moš noskauda, cepies..
Loud N' Proud
Jā riktīgi pretīgs, atdod man!
Loud N' Proud
Nav tik gaišs cik sākumā domāju,kā reiz tas arī priecē!
PRIECĪGU JAUNO 2018.GADU VISIEM!!!
PRIECĪGU JAUNO 2018.GADU VISIEM!!!
A prieškam tas vajadzīgs žurkā? Es saprastu kādā luksus auto!!!
Vai arī tu man par šo komentāru draudēsi ar tiesu?
Vai arī tu man par šo komentāru draudēsi ar tiesu?
Loud N' Proud
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 39
- 40
- 41
- 42
- 43
- …