E36-vitjazz 323i
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 38
- 39
- 40
- 41
- 42
- …
- 50
- chevron_right
Kopējs cipars par dzinēja maiņu,pr.bremzēm,suportiem,koilām,klimu sastādīja tos 940€. Beigās bij tāme ar 980€,bet dēļ tā,ka nācās dabūt auto vēlāk,palikām pie šī cipara. Sīkāk neko negribu komentēt,jo darbs ir izdarīts,motors bij no e39,līdz ar to čaļiem bij vairām darāmā,motortelpa nekā neliecina,ka tas bijis e39 motors. Man kopā šis pasākums izmaksāja ap 2000 €. Tika pirkts daudz jaunu un daudz OEM detaļu,jo nežēloju naudu šim sedanam...cipruss18 rakstīja: ↑25 Dec 2017, 00:28Cik samaksaji tiri par dzineja mainu?vitjazz rakstīja: ↑25 Dec 2017, 00:27Es vēlreiz,tavām vistu smadzenēm saku,bij pāris lietotu detaļu no šrota,kuras sākumā bij nolemts sūtīt no www.rezervesdaļas24.lv,bet,kad atskārtu,ka tas nāk no ārzemēm,sapratu,ka tik ilgi nebūs aršana,jo tika skaitīta dīkstāve,tāpēc dabūjām lietotas detaļas un uzlikām. Bij misēkļi,attiecībā uz komunikācijas apmēru un dīkstāvi,bet ar cilvēku visu izrunājām un visi palikām apmierināti. Ko Tu bāz savu degunu,kur neprasa? Ja svini,tad dari to prātīgi,lai rītā nebūtu jākaunās par to,ko esi pateicis. Man nav ko slēpt,ja Tevi tas interesē.
Pastāstian kā atšķitas motors no e39 vai e36? Un ko man tgd dariit ka man zzurkas passizmaksa ir 4k?
Loud N' Proud
Kādu patiesību tu te man gribi pierādīt?skrv rakstīja: ↑25 Dec 2017, 00:31Bet tev ir taisniiba te nevienam nepatiik patiesībacipruss18 rakstīja: ↑25 Dec 2017, 00:28Cik samaksaji tiri par dzineja mainu?vitjazz rakstīja: ↑25 Dec 2017, 00:27
Es vēlreiz,tavām vistu smadzenēm saku,bij pāris lietotu detaļu no šrota,kuras sākumā bij nolemts sūtīt no www.rezervesdaļas24.lv,bet,kad atskārtu,ka tas nāk no ārzemēm,sapratu,ka tik ilgi nebūs aršana,jo tika skaitīta dīkstāve,tāpēc dabūjām lietotas detaļas un uzlikām. Bij misēkļi,attiecībā uz komunikācijas apmēru un dīkstāvi,bet ar cilvēku visu izrunājām un visi palikām apmierināti. Ko Tu bāz savu degunu,kur neprasa? Ja svini,tad dari to prātīgi,lai rītā nebūtu jākaunās par to,ko esi pateicis. Man nav ko slēpt,ja Tevi tas interesē.
Tev ir visas iespeejas iet un dirst manaa topikaa!!!! Neraudaassu nu tiessaamm
Loud N' Proud
Apkares elementu ziņā. Man tīri pajāt cik kuram pašizmaksa sastāda euro,es to daru priekš sevis,un kā teicu,ja ir pamatots arguments,ka esmu žīds vai kapeikpisējs,lūdzu argumentē,savādāk neredzu jēgu ielaisties diskusijās ar Tevi un taviem 1500€ vērtiem style 5 diskiem.
tev pis cik un ko viņš maksā? jau pirms tam redzēju, ka dirs kaut ko, ne tu viņam detaļas pirki, ne motoru liki iekšā, beztolkā dirs kaut ko. Kaut kādu huiņu sāk dzīt bez nekāda iemesla, tādiem kā tev vajadzēju dot atpūsties no foruma uz dažām dienām, moš nedēļu. A moš noskauda, cepies..
Dzīvē redzēsim kā būs,bet ir labi,apmierināts,ja pieņemam to,ka paraugi bij apskatīti attālināti!
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
Izskatàs glauni kur ņèmi tàdu plèvi? P.s domàju arī ko darīt ar e46 plastmasàm.
Aaaa skaidrs kas tas par brīnumu ir redzèti video you tube.
Izskatās labi
ideja laba,bet mana skatijuma tas koka raskts prieks auto ir garam
bet ideja loti ok un tas tik mans viedoklis
bet ideja loti ok un tas tik mans viedoklis
ar kompatu pa brugji
Cik izmaksā tads prieks?
Lakoti viņi ir,tā kā par spīdumu nevar sūdzēties! Redzēsim kā iekš salona tas viss izskatīsies!
P.S Hromu saglabājām!
P.S Hromu saglabājām!
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 38
- 39
- 40
- 41
- 42
- …
- 50